- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.641
Canım nasılsın normal doğum mu bekleniyor kaçıncı haftandasınGünaydın kızlar dualarinizi esirgemeyin sabah 6 30 da suyum geldi hastanedeyim yatış yapıldı doğum olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın normal doğum mu bekleniyor kaçıncı haftandasınGünaydın kızlar dualarinizi esirgemeyin sabah 6 30 da suyum geldi hastanedeyim yatış yapıldı doğum olacak
Bende ordan aldım bi takım sonra hoşuma gidince bir adet daha aldım bence hem uygun hemde kurtarıcıBu arada miss dünya lisa gecelik/sabahlık takımı çok güzelmiş tavsiye ederim. Benim suwen’den aldıklarım açık renk, kanama filan olursa diye siyah almak istemiştim kumaşı vs çok güzelmiş fiyatı da uygun hastane ve sonrasında çok da güzel giyilir, bilginize kızlar
Sen de mi doğumu bekliyorsun hastanede misin canımKiloyla alakalı bende korkuyorum normal doğum benimkisi ve 4 veya 4 üzeri olunca direkt sezeryana alınıyormuş artık. Gerçi normalde bu kiloya dikiş atılır yine iki türlü de dikişten ürküyorum bende ilk doğumumda 5 dikişim vardı zor iyileşmişti
Hayırlısıyla inşallah bir avazda sağlıkla gelsinKızlar sancı her zamanki gibi var. Ama bu sefer ağrıda yüksek çıktı. Ultrasonda zaten kanala girdiği görüldü. Alttan muayenede bir iki santim olsaydı eve gönderecekti hoca ama 3 santime gelmiş ve baskı çok dedi. Yatışım yapıldı gerekli kontroller işte kanlar falan alındı nst'ye bağlandım şu an yinede çok hafif az dozda suni sancı başladılar. Öbür çocuklarında da bunu yaşamıştım çünkü benim oğlanlar beni bırakmıyorlar o yüzden. Dualarınızı bekliyorum kolaylıkla çıkmak için kızlar Allah'a emanet olun herkes sağlıklı kucağına alsın bebişlerini
Bana bi toz verdi doktor direk yumuşatıyor ishal gbi oluyorsun magnesie calcinee içerik magnezyum aslında hamilelere uygun ben çok çektiğim için kabız olduğumda direk bunu kullanıyorumKızlar hamilelikte kabızlık sorunu yaşayan var mı bu sabah ağlaya ağlaya zar zor çıkabildim tuvalete.. Şişmiş fazla zorlamaktan oram.. böyle giderse hemeroid olacağım benim gibi olan var mı ne yiyip ne içiyorsunuz.. Çalıştığım günler simit poğaça yiyorum hep sanırım bu mahvetti benim bağrsakları
Ben olsam alıştığım doktordan devam ederdim canım. Birde doğum sonrası özelde şartlar daha iyi oluyor, ayrı oda vs. Doğumun normal mi olacak sezeryanmı?Doğru söylüyorsun, her şekilde şans işi. Doktorumdan da memnunum, hastanede zaten çok doğum oluyor sanki doğum hastanesi gibi işliyor. Konuştuğum herkes memnun.
Canım ya seni merak ettim nasılsın ne durumdasın ?Kızlar sancı her zamanki gibi var. Ama bu sefer ağrıda yüksek çıktı. Ultrasonda zaten kanala girdiği görüldü. Alttan muayenede bir iki santim olsaydı eve gönderecekti hoca ama 3 santime gelmiş ve baskı çok dedi. Yatışım yapıldı gerekli kontroller işte kanlar falan alındı nst'ye bağlandım şu an yinede çok hafif az dozda suni sancı başladılar. Öbür çocuklarında da bunu yaşamıştım çünkü benim oğlanlar beni bırakmıyorlar o yüzden. Dualarınızı bekliyorum kolaylıkla çıkmak için kızlar Allah'a emanet olun herkes sağlıklı kucağına alsın bebişlerini
Gene buralara da giriyoruz senin anını kaçırmayızKizlar bugün doğum yapacağım hastaneye gittim anestezi için kan verdim son 2 gunum valla onca zaman buradan yazistik tam heyecanlı zamanlara geldik herkes instagrama kaçtı üzüldüm valla
Doktoruna sordun mu canım, bundan sonraki süreç nasıl işleyecekKızlar sumugumsu ufak bir kan geldi az önce Nişan dedikleri bu mh acaba
Canım şimdi muayene oldum doktorum Suan yok gece geliyor evet gelen nisanmis ama açılmam yok nst de sancılar çıktı ağrılarım var biraz bi saat yatış verdiler tekrar nst bakilicak ona göre karar verilicek sanırımDoktoruna sordun mu canım, bundan sonraki süreç nasıl işleyecek
Doğumu öne mi alacak
Hakikaten ya kimse yok burdaKizlar bugün doğum yapacağım hastaneye gittim anestezi için kan verdim son 2 gunum valla onca zaman buradan yazistik tam heyecanlı zamanlara geldik herkes instagrama kaçtı üzüldüm valla
Çok heyecanlııııCanım şimdi muayene oldum doktorum Suan yok gece geliyor evet gelen nisanmis ama açılmam yok nst de sancılar çıktı ağrılarım var biraz bi saat yatış verdiler tekrar nst bakilicak ona göre karar verilicek sanırım
İnşallah teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız bebeklerimiziBenimde 2 hafta geri kilosu. Takip ediliyor ekstra bir şey yapılmıyor. Takipte olursunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruzKızlar sancı her zamanki gibi var. Ama bu sefer ağrıda yüksek çıktı. Ultrasonda zaten kanala girdiği görüldü. Alttan muayenede bir iki santim olsaydı eve gönderecekti hoca ama 3 santime gelmiş ve baskı çok dedi. Yatışım yapıldı gerekli kontroller işte kanlar falan alındı nst'ye bağlandım şu an yinede çok hafif az dozda suni sancı başladılar. Öbür çocuklarında da bunu yaşamıştım çünkü benim oğlanlar beni bırakmıyorlar o yüzden. Dualarınızı bekliyorum kolaylıkla çıkmak için kızlar Allah'a emanet olun herkes sağlıklı kucağına alsın bebişlerini
Ya bende baktım oraya ama.cok mesaj oluyor yetisilmiyorHakikaten ya kimse yok burda
Sezaryen olcak. Öyle yapacağım risk almam da işte öyle şeyler yazılınca insan bir tedirgin oluyor.Ben olsam alıştığım doktordan devam ederdim canım. Birde doğum sonrası özelde şartlar daha iyi oluyor, ayrı oda vs. Doğumun normal mi olacak sezeryanmı?
Anlaşılan prestijli özel hastaneler dışında devlette olsa özelde olsa kimseye güvenemeyeceğizSonuç olarak büyük ya da küçük hastanelerde farketmeksizin doktorlar dışında hemşireler dikiş atabiliyor.
benim burada ; özelde doktorların dikiş attığını düşünen arkadaşı uyarmaktı amacım.
Deneyim ya da deneyimsiz hemşire kısmı hastane farketmeksizin şans işi. Devletten emekli olmuş kıdemli hemşireyle de çalıştım özelde, el işlerini gördüm. Özelde deneyimsiz hemşirenin dikiş atmayı öğrendiğini de. Bu konu ekibin vicdanında, iyisine denk gelmek ise şans.
Cerrahpaşa KBB ameliyathanesinde staj yaptım. Entübeler bizdeydi, tabiki yanımızda deneyimli doktor ve tekniker eşliğinde, öğrenci olduğumuz için. Ama orada çalışan teknikerler doktorsuz işlem yapıyordu görülen bir şey.
Yedikule göğüs hastanesinde de staj yaptım orası direk göğüs bölümü olduğu için kullanılan tüpler ve yapılan işlemler farklıydı. Stajdayken entübe için imkanım olmadı ama dediğim gibi yine orada çalışan teknikerler doktorsuz işlem yapabiliyordu.
Konu böyle uzaaar gider, herkesin deneyimi farklı ama sonuç olarak sezaryende dikişin doktorun değil hemşirenin attığı. ( benim bildiğim gördüğüm )
Aynı sorun bende de var. Ne yazık ki gebelikte çıktılar ortaya ilk aylarda. Acı tükettiğim zaman çok ağrılı ve sancılı oluyor o yüzden acıdan uzak durdum. Ve kantaron yağı ya da zeytinyağı sürerek o bölgeyi kayganlaştırarak yumuşatarak acısını hafifletmeye çalışıyorum.
Bazı zamanlar ayakta kalmak bile çekilmez olabiliyor. Bu konuda bende çaresiz doğumdan sonra doktor ile görüşeceğim
Bana serum verdiler baya sancı çıktı kızlar bakalım bitsin bilgi vericekler bekliyorumÇok heyecanlıııı
Haberlerini bekliyoruz
Benim de bugün biraz sancım çıktı nst de
Herhangi bir durum olmazsa
27 Eylül 12.30da geliyor bebiş