Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Merhaba, konu hakkında bir bilgim yok ama maşallah artık haftası da iyi olmuş gibi, tedirgin olmayın doktor kontrolü altındasınız zaten, sadece dua edin. Allah hayırla sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin
Teşekkür ederim amin inşallah evet haftası ilerledi artık ama haftasına göre iki hafta geride kilosu 2170 gram normalde 2600,2800 civarı olması lazmdi inşallah düzelir

Devlette de özelde de hemşire dikiş atamaz. 2013 te hemşirelik okuyordum zaten sonra bıraktım ama 2013 senesinde hemşirelerden dikiş atma yetkisi alındı.

Dinlen sancın varsa ben dinlenmedim ondan sancıyla hastaneye yatış yaptım gerçi artık senin bişeyin kalmamış 38e doğru gidiyorsun hayırlısıyla kucağına al inşallah
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalim
Hastayım zaten grip bogaz agrisi geceden beri ateşim de var gebeligin son hafta oglum okuldan getirip yaktı beni 38 gibi sezaryen planlayacaktik inş toparlarım bu şekilde imkansız almazlar beni ameliyata
Sen şimdi hastanede misin çıktın mı?

Yok canım 3 hafta olacak çıkalı o zaman için diyorum hastanelik oldum diye. Evet iyi olman lazım ki doğumu geçtim doğumdan sonra bebeğinle ilgilenmeye de halin olsun bi hastaneye gidip serum takılsan aslında güzel toparlarsın

Benim doktorum bu grafiği videoları ve bebeğin resimlerini her gitmeme Google drive dan bana atıyor.

Canım şimdi benimki 42 çocuktan daha kilolu 58 çocuktan daha zayıf mı demek oluyor

Eklentiler

• 1000088637.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 38
Bende uyuyamam kesinn ama bunun sonrası da var onu da düşünüyorum bebişse bakabilmek için uyumamızda lazım
Ben şimdiden uyuyamıyorum. Dönerken uyanıyorum. Her yerim ağrıyo. Artık hareket dahi edemiyorum. Azıcık iş yapsam sanki bütün gün çalışmışım gibi yoruluyorum. Doğsun istiyorum artık. Öylede uyuyamıcam böylede uyuyamıyorum

Şiödi baktım 34.haftada tam 2500 grammış bizimkide ve doktorum herşey yolunda dedi. Ki doktorum perinatolog ve profesör. Sakın moralini bozma gayet normal bebeğinin kilosu.

Teşekkür ederim amin inşallah evet haftası ilerledi artık ama haftasına göre iki hafta geride kilosu 2170 gram normalde 2600,2800 civarı olması lazmdi inşallah düzelir
Aminnn inşallah Eğer bir kısıtlamanız yoksa; kırmızı et, beyaz et, ceviz, tam yağlı süt, tam yağlı yoğurt, muz ve avokado kiloda artış yapan besinler aklınızda bulunsun

Aminnn inşallah Eğer bir kısıtlamanız yoksa; kırmızı et, beyaz et, ceviz, tam yağlı süt, tam yağlı yoğurt, muz ve avokado kiloda artış yapan besinler aklınızda bulunsun
İlk üç aydaki gibi olmuşum be kırmızı eti nede tavuk eti görmeye bile tahammülüm yok ama kuruyemiş süt yumurta muz tüketiyorum sürekli de afedersin yediğim durmuyor ishal olmuşum ilaçlardan olsa gerek çünkü vitaminlere başladıktan sonra böyle oluyorum hep doltoruma söyledim ilaçlarımı değiştirdi bakalım yarın alıp baslicam

Serum da hep ağrı kesici veriyolar başka hicbise yok hamilelere canım ya neyse gece fenalasirsam giderim şimdilik evde idare ediyorum bol vitamin felan almaya çalışıyorum sizlerde dikkat edin kendinize çocuklar arası baya salgın var
Hepimiz iyi olalım ins

İyi olmanıza çok sevindim. Bol bol dinlenmeye çalış kısa zamanda daha da iyi olacaksınız

Benimde 2 hafta geri kilosu. Takip ediliyor ekstra bir şey yapılmıyor. Takipte olursunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Gözün aydın

Gözün aydın olsun canım rabbim analı babalı büyütsün. Dikkat edin kendinize

Maşallah iyi olmanıza cok sevindim. Sağlıkla sıhhatle evinize dönün güzel haberler ile bize de dönün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…