2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar tek tek etiketleyemedim. Folbiol aşırı yüksek bi doz. İstediğiniz kadar düşüğünüz olsun bunu folbiol engelleyemez. Aksine zararları kat kat çok yüksek. Otizmi 7 kat arttırıyor. Çalıştığım için işin içindeyim bazı doktorlar ezberlerini bozmuyorlar. Normal 400 mcg olan folik asitleri alın. En yakın arkadasımda örneği var, 3 Ay boyunca folbiol günde 1 içti maalesef çocuğu Otizmli. Sebebinin bu olduğunu kimse bilemez ama riski arttırdığı ortaya çıktı artık🙏

Ben sordum neden yüksek doz verdiniz diye otizm yapar falan diyorlar korktum dedim . Düşüğü olanlara öyle veriyoruz dedi. Acaba yaştan dolayı riskli mi gördü ki 🤔
Yani yaşım daha 33 benim yaşımda çoğu kişi zaten dogum yapıyor hatta artik yeni evleniyorlar 🤪 hadi 40 olsam tamam da, riskli grupta bile değil benim yaşım. Yok ben ilacı değiştirmesini söyliycem 5 mg bile çok diyorlar benimki 6 mg 😤 doktorum çok iyi bir doktor güveniyorumda ama bu ilac meselesini konuşmam lazım, tabi bugün bebisimizin kalbini duyarsak 🥲

Kızlar günaydın az önce sat a göre 7+3 te kalp atışlarını duyduk 🙏🏻

Ancak sata göre 6+1 de gittiğimizde ultrasona göre 4 haftalık demişti
Bugün sata göre 7+3 te gittiğimizde ise ultrasona göre 6+1 dedi
Kalp atışı yeni başlamış olabilir dedi çok hızı değildi normaldir dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı
Yeni atmaya başlayanlar çok hızlı atmayabilir dedi

Sat ve ultrason farkı ve kalp atışının yavaş olması biraz kafamı karıştırdı

Yaa ne güzel🤩 inşAllah hepimiz de hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize…🙏🏻☺️
En son ne zamandı kontrolünüz ve yeni kontrolünüz ne zaman acaba?
En son tam 2 hafta önce gitmiştim 6+3 tü, karından ve vajenden ultrason yapiĺdi , kalp atisini dinledik , diğer kontrolüm yarın , zaman geçmedi zor sabrediyorum, sizin nasıl gidiyor

Kızlar günaydın az önce sat a göre 7+3 te kalp atışlarını duyduk 🙏🏻

Ancak sata göre 6+1 de gittiğimizde ultrasona göre 4 haftalık demişti
Bugün sata göre 7+3 te gittiğimizde ise ultrasona göre 6+1 dedi
Kalp atışı yeni başlamış olabilir dedi çok hızı değildi normaldir dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı
Yeni atmaya başlayanlar çok hızlı atmayabilir dedi

Sat ve ultrason farkı ve kalp atışının yavaş olması biraz kafamı karıştırdı
Canım geç yumurtlamış olabilirsin. Biliyorsun bazen adetimiz gecikir, bu da yumurtanın geç olgunlaşmasından dolayı . Sıkma canını günlere takılma. Doktorlar sat I değiştiriyorlar ultrasona göre. 🙏 sevgiler

Kızlar kanamam var çok fazla adetten beter haldeyim hastanedeyim lütfen dua edin lütfenn 😥
Canım korkma ben 5+4 de yoğun bir kanama yaşadım iğne yaptılar progestan kullandım iki hafta raporlu evde yattım şimdi şükür her şey yolunda . Bol bol dinlen pozitif olmaya çalış ilaçları kullan Allahın izni ile birsey olmaz inşallah

Kızlar tek tek etiketleyemedim. Folbiol aşırı yüksek bi doz. İstediğiniz kadar düşüğünüz olsun bunu folbiol engelleyemez. Aksine zararları kat kat çok yüksek. Otizmi 7 kat arttırıyor. Çalıştığım için işin içindeyim bazı doktorlar ezberlerini bozmuyorlar. Normal 400 mcg olan folik asitleri alın. En yakın arkadasımda örneği var, 3 Ay boyunca folbiol günde 1 içti maalesef çocuğu Otizmli. Sebebinin bu olduğunu kimse bilemez ama riski arttırdığı ortaya çıktı artık🙏
Şu an fena korktum ben de çalışıyorum bu işte ve hiç kolay değil otizm ve şu an korkmaya başladım ben bayadir folbiol kullanıyorum

Yani yaşım daha 33 benim yaşımda çoğu kişi zaten dogum yapıyor hatta artik yeni evleniyorlar 🤪 hadi 40 olsam tamam da, riskli grupta bile değil benim yaşım. Yok ben ilacı değiştirmesini söyliycem 5 mg bile çok diyorlar benimki 6 mg 😤 doktorum çok iyi bir doktor güveniyorumda ama bu ilac meselesini konuşmam lazım, tabi bugün bebisimizin kalbini duyarsak 🥲
Duyarsınız bence duyacaksınız ben de yeni 34 oldum beni yaşım itibari ile riskli gördü onu kastetmiştim 😂 ve ben de evleneli bı yıl oldu 😂😂

Duyarsınız bence duyacaksınız ben de yeni 34 oldum beni yaşım itibari ile riskli gördü onu kastetmiştim 😂 ve ben de evleneli bı yıl oldu 😂😂
Sizinde yaşınıza baktim ikimiz adına konuşma yaptım 😁😁 millet kaynanasiyla aynı anda doğuruyor bosverelim yaşı maşı onlara göre hersey riskli 😂 bugün sorcam folik asiti haber veririm 🥰

Allah razı olsun Allah sizlere yaşatmasın çok zormuş kendimi kaybettim kasıldım kitlendim kaldım neler yasadığımı hissettimi hatırlıyorum bile aklımı yitirdim sandım. Çok şükür yaşıyor kalbi atıyor dedi progestan iğne verdi dinlen dedi Rabbim hiç bir gebeye yaşatmasın 😥 kızlar nolur dikkat edin yalvarıyorum sizlere şunu yaşamak ölüm gibi Allahım yaşatmasın tekrar tekrar diyorum ama cok korktum ondan
Cok cok gecmis olsun, son olsun, rabbim bi daha yasatmasin insallah 🙏🏻💐

X