- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.981
Arkadaşlarına tatlı götürmese olay çıkarırlarEşin hastanedeyse normal tabii
Ya yeterli değil mi? Bir akraba paylaşmış tüllü balonlu doğum odasını. Ben de herkes mi yapıyor acaba dedimBen isminin yazılı olduğu kapı süsü yaptırdım. Onu asacağım sadece. Hediyelik yaptırıyorum. Bir de çikolata alacağım. Ama onu etiketli süslü falan bir şey yaptırmıyorum. Melodiden alacağım.
Senin kapı süsün zaten mis gibi olmuş. Ben yerinde olsam onu asardım
İyi yine bir şeyler yapıyorlarmış teşekkür ederim.Sacim beyaz dolu boyatsammi boyatmasammi çok kararsizim emzirirken daha kolay süte geçer diyen de var bilemedim fon diyince yine aklıma geldi boya olayıKuzum selam ben de orada yaptım. Kutlama yemeği, lohusa şerbeti ve fön hizmeti veriyorlar. Bir de çıkarken bebek bakım ürünleri veriyorlar. Süsleme için bir şey yapmıyorlar.
Yaaaaaa geçen gün okula giderken yolun odasında belime bir sancı girdi. Ama nasıl böyle çizgi şeklinde boylu boyunca. Sonra ağrı bacağıma bacağıma vurdu. Şiddetliydi aslında ama ben dayanmaya çalıştım hiç kesilmeden 15 20 dk sürdü sanırım. Okula vardığımda azalmıştı. Nitekim doğurmadım ama böyle mi oluyor acaba doğum sancısı daArkadaşlarına tatlı götürmese olay çıkarırlardoğum yapacağım hastanede değil eşim ama gebelik boyunca sık sık şehir hastanesine de gittim hepsi hamile olduğumu biliyor hatta arkadaşları gelip tecrübelerini paylaşıyor onunla. Her nöbetten döndüğünde yeni bir şey öğrenmiş oluyor. En son bacağına ağrı girerse doğum başlamış demektir diyordu
Yok artıkGereken durumlarda bebeğin kafası çıkmaya başlamış olsa bile içeri itip sezaryene gönderiyorlar
Tabii, mesela bebek strese girerse oksijen alamazsa ya da omzu takılı kalırsa gibi komplikasyonlar sezaryen gerektirebilir.Yok artık
Sağ salim kolaylıkla güle oynaya sağlıkla şu bebişleri bi kucağımıza alalım inşallahTabii, mesela bebek strese girerse oksijen alamazsa ya da omzu takılı kalırsa gibi komplikasyonlar sezaryen gerektirebilir.
Ben de bir kez çok yürüdüğümde belime sancı girmişti ve oturunca geçmişti. Arada sancılsrım olup duruyor zaten genelde erken doğum sancıları kendiliğinden dururmuş. Fakat senin bahsettiğin doğum sancısı mı bilmiyorum. Bence herkesin bacağına ağrı girecek diye bir kural da yok. O adamın eşinde öyle olmuşturYaaaaaa geçen gün okula giderken yolun odasında belime bir sancı girdi. Ama nasıl böyle çizgi şeklinde boylu boyunca. Sonra ağrı bacağıma bacağıma vurdu. Şiddetliydi aslında ama ben dayanmaya çalıştım hiç kesilmeden 15 20 dk sürdü sanırım. Okula vardığımda azalmıştı. Nitekim doğurmadım ama böyle mi oluyor acaba doğum sancısı da
öyle valla bir tanıdık devlet hastanesinde doktoru kandırmaya çalışmış. Daha önce sezaryen olduğunu söylemeden normal doğum istemiş. Doktor fark edşnce bebeği içeri itmişYok artık
Hahahahhaöyle valla bir tanıdık devlet hastanesinde doktoru kandırmaya çalışmış. Daha önce sezaryen olduğunu söylemeden normal doğum istemiş. Doktor fark edşnce bebeği içeri itmiş
gün içinde 10 kez uyanık olduğunu hissetmen ve 2 saat içinde on kez hareket hissetmen yeterli diyorlar. Bir gün boyunca takip etmelisin bence. Benim bebiş de bugün çok hareketli değil ama arada oluyor öyleKızlar bir sorum olacak ben normalde 34+6 yım ama doktor bebeğimin 2 hafta önde olduğunu söyledi en son gitmemde neyse suyun gelirse yada bebeğin hareketlerinde azalma olursa acile başvur hemen gel dedi benim bebeğim normalde çok hareketli ama bu gün bı hareketsizlik var sabah uyandığımda hissettim hareket ettiğini sonra hiç hissetmedim 3 buçuk gibi şekerim olmasına rağmen tatlı birşeyler yeyip uzandım bebeğimi hissetmek için tatlı yeyince biraz hareket etti oynadı falan sonra yine durdu bu gün hareketleri az geliyor bana sizce doktora gitmeli miyim yoksa geceye kadar takip etmeli miyim fikir verir misiniz kafam çok karıştı çünkü tatlı yeyince hareket etti sonra yine durdu
Ay genelde o kadar çok hareket ediyor ki saymama gerek kalmıyordu o yüzden evham yaptım sanırımgün içinde 10 kez uyanık olduğunu hissetmen ve 2 saat içinde on kez hareket hissetmen yeterli diyorlar. Bir gün boyunca takip etmelisin bence. Benim bebiş de bugün çok hareketli değil ama arada oluyor öyle
artış gözleyemezsen ona göre tekrar durumu değerlendirirsin. Sorun yoktur inşallahAy genelde o kadar çok hareket ediyor ki saymama gerek kalmıyordu o yüzden evham yaptım sanırım
Şuan az az sakin sakin hareket ediyor inşallah birşey yoktur geceye kadar takip edicemartış gözleyemezsen ona göre tekrar durumu değerlendirirsin. Sorun yoktur inşallah
Git bence canım riske atmaKızlar bir sorum olacak ben normalde 34+6 yım ama doktor bebeğimin 2 hafta önde olduğunu söyledi en son gitmemde neyse suyun gelirse yada bebeğin hareketlerinde azalma olursa acile başvur hemen gel dedi benim bebeğim normalde çok hareketli ama bu gün bı hareketsizlik var sabah uyandığımda hissettim hareket ettiğini sonra hiç hissetmedim 3 buçuk gibi şekerim olmasına rağmen tatlı birşeyler yeyip uzandım bebeğimi hissetmek için tatlı yeyince biraz hareket etti oynadı falan sonra yine durdu bu gün hareketleri az geliyor bana sizce doktora gitmeli miyim yoksa geceye kadar takip etmeli miyim fikir verir misiniz kafam çok karıştı çünkü tatlı yeyince hareket etti sonra yine durdu
Bugün gittim evet sancin var ama kanala girmemiş dedi daha iyi 38 e girelim diyor. Her şeyi şükür yolunda egzersiz verdi kanala girmesi içinEvet çok şükür halimize ama sancılar çok yorucu oluyor gerçekten. Uzun süredir çekiyorum bende sancıları. Doktora gittin mi canım
Bir sorun yoktur bence, benim bebikto da bazen öyle ama doktorun özellikle tembihlediği için gidersen için rahat eder o yüzden git bence deKızlar bir sorum olacak ben normalde 34+6 yım ama doktor bebeğimin 2 hafta önde olduğunu söyledi en son gitmemde neyse suyun gelirse yada bebeğin hareketlerinde azalma olursa acile başvur hemen gel dedi benim bebeğim normalde çok hareketli ama bu gün bı hareketsizlik var sabah uyandığımda hissettim hareket ettiğini sonra hiç hissetmedim 3 buçuk gibi şekerim olmasına rağmen tatlı birşeyler yeyip uzandım bebeğimi hissetmek için tatlı yeyince biraz hareket etti oynadı falan sonra yine durdu bu gün hareketleri az geliyor bana sizce doktora gitmeli miyim yoksa geceye kadar takip etmeli miyim fikir verir misiniz kafam çok karıştı çünkü tatlı yeyince hareket etti sonra yine durdu
Bence de birşey yoktur ama ben olsam giderdim. Çünkü sayıların önemi yokmuş aslında. Bebeğin kendi rutinine göre değerlendirmek gerekiyormuş hareketteki azalmayı. Risk almaktansa bir gider baktırırdım ben olsam sanırım canımKızlar bir sorum olacak ben normalde 34+6 yım ama doktor bebeğimin 2 hafta önde olduğunu söyledi en son gitmemde neyse suyun gelirse yada bebeğin hareketlerinde azalma olursa acile başvur hemen gel dedi benim bebeğim normalde çok hareketli ama bu gün bı hareketsizlik var sabah uyandığımda hissettim hareket ettiğini sonra hiç hissetmedim 3 buçuk gibi şekerim olmasına rağmen tatlı birşeyler yeyip uzandım bebeğimi hissetmek için tatlı yeyince biraz hareket etti oynadı falan sonra yine durdu bu gün hareketleri az geliyor bana sizce doktora gitmeli miyim yoksa geceye kadar takip etmeli miyim fikir verir misiniz kafam çok karıştı çünkü tatlı yeyince hareket etti sonra yine durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?