2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Çok sevindim canım annenin gelmesine ve çok beğendim çok güzelmiş beşik

Ablam doğum yaptığında hemşire gelip anlatmıştı. 20 dk bir meme sonra kaldırıp gaz çıkarma. Gaz çıkardıktan sonra da 20 dk diğer meme demişti

Ben bir kitap okuyordum güya annelik bebek bakımı vs güzeldi de yarım kaldı hiç bsey yapacak halim kalmadı Orda diyorduki emzirirken dur biraz da sağdan em demek doğru olmaz dedi, her emmede farklı memeden emzirmek daha doğru demişti.Bide belli surelerden bahsetti de ilk başta olması gereken şu kadar bu kadar diye unuttum hep.Ama anladığım kadarıyla bu bebekten bebege değişen bir durum.Aktif emme olması önemli falan diyordu çünkü emiyor gibi görünüp sadece ucunu emen bebekler de oluyormuş.O memedeki koyu renk kısmından kavramasina dikkat etmek lazımmış bebek paralel yatacakmis bide temas önemli diyordu.Aktif emmedigi sürece istedgn kadar sağ sol meme yap farketmiyormus hatta gaz oluyormuş bu yüzden.Hi bide memede uyumasına izin vermeyin memeyi bu amaçla kullanablr diyordu eğer uyuduğunu farkederseniz ayak topukları i cenesini falan uyarın diyordu.

Ablam doğum yaptığında hemşire gelip anlatmıştı. 20 dk bir meme sonra kaldırıp gaz çıkarma. Gaz çıkardıktan sonra da 20 dk diğer meme demişti
Çok teşekkür ederim kızlaar Bu konu bende gerginlik yaratıyor, sanıyorum hastanede anlatırlar ama yine de aklıma gelip duruyor

Kızlar dün gece karnımın sol tarafı fena ağrıdı baya bı ağrısı geçmedi acı çektim baya bu korkulacak bir şey mi? İç organlarım söküldü sanki .Hatta öyle inledim ki eşim doğruyorum sancı geldi sanmış. Hatta dediki tam rüyamda senin doğurduğunu görüyordum senin seninle uyandım

Gözünaydın. Anne önemli ya ben şu an sadece annemi istiyorum yanımda. Böyle olacağını düşünmezdim ama ana kuzusu oldum sanki bir anda.

Ayy o kadar sevindim ki annenin gelecegineeee umarim her sey cok guzel olur stressiz sorunsuz atlatırsın

Kuzum iyi ki dogum yapmissin o zaman baya yüksekmiş ikiniz için de hayırlısı olmuş yakındır bebeginle gececeksiniz eve inşallah

Gecen gun elektrik supurgesini elimsen dusurdum diye agladim esim geldi güldü bir bagirdim, ki asla sesimi yukseltmem şok oldu. Sonradan çok üzüldüm özür diledim. O da onemli degil olabilir bagirabilirsin vs dedi. Cidden hormonlar cok garip

Ben de gecen gun esim güldü diye bir bagirdim ki normalde asla sesimi yukseltmem şok oldu yazık. Sonra çok icime batti uzuldum ozur diledim. Hic sorun degil bagirabilirsin olabilir dedi. Bazen asiri gergin oluyorum bazen asiri duygusal

Ayyy canım benim ya annenin gelmesine aşırı sevindim

Evet çok can sıkıcı zaten birde ilerleyen haftalarda iyice doğum psikolojisine girip olumsuz bişey görmek can sıkıyor. Ben 25. Haftadayım 21. Haftada detaylı ultrasonda farkedildi. Bayağı bir araştırma yaptım korktum biraz etkilendim. Sağlıkla doğsunlar inşallah

Ay kızlar ben hamilelikte eşime düştüm ya resmen her an yanımda olsun istiyorum geçen gece pansiyon nöbetine gitmişti oturup ağlayacaktım neredeyse oysa pansiyon eve 5 dk. Sürekli yanımda olsun istiyorum evde o olmayınca huzursuz oluyorum sizde de öyle mi? Yazın annesinin yanına gitmişti o yanımda değilken şekerimi bi türlü düşüremedim o yanıma gelince kendiliğinden düştü hatta annem de diyor ki geldi senin insülinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…