- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #27.801
Hahaha oylr olacak seninki kaca kadar beklemeyi dusunuyor en fazla 11 ekim olur seninde demiSiz bana anlatırsınız ben beklerim buralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha oylr olacak seninki kaca kadar beklemeyi dusunuyor en fazla 11 ekim olur seninde demiSiz bana anlatırsınız ben beklerim buralarda
Çok sevindim canım annenin gelmesine ve çok beğendim çok güzelmiş beşikKizlar arkadasim hediye etti benim oglus icin bakalim 6 ay rahat edersin bununla dedi heryere tasiniyormus bende yatak odama kurdum veee annemde geliyormus cook mutlu oldum koye halam gelecekmis babami ona emanet edip gelecek belli etmedim istedigimi dusunmesin diye babamdada aklim kalacak tabikii Allah insallah babama koyde zorluk cikarmadan su gunlerimde bana destek olur bende annemle birlikte bebisle ilgileniriz
Yani 40. Hafta 11 Ekim gözüküyor normal gelene kadar bekleyeceğiz paşamın keyfine kalmış ne zaman gelmek isterse artıkHahaha oylr olacak seninki kaca kadar beklemeyi dusunuyor en fazla 11 ekim olur seninde demi
Ablam doğum yaptığında hemşire gelip anlatmıştı. 20 dk bir meme sonra kaldırıp gaz çıkarma. Gaz çıkardıktan sonra da 20 dk diğer meme demiştiMaşallah grup o kadar aktif ki benim zavallı sorum arada kaynadı gitti, sonuca ulaşamadım asla Tekrar soracağım o yüzdeen;
Zaman daralınca heyecan da stres de tavan yapmaya başladı kızlar. Doğum yapanlara bir şey sormak istiyoruuum. Bebeği uyandırıp biraz sağ biraz sol olacak şekilde mi emziriyorsunuz? Nasıl oluyor o iş? Yoksa bir uyanışında sağ, bir uyanışında sol gibi mii?
Bu kez kesin cevap bulsun diye direkt emziren birine de soruyoruum @l3el3ekce
Ben bir kitap okuyordum güya annelik bebek bakımı vs güzeldi de yarım kaldı hiç bsey yapacak halim kalmadı Orda diyorduki emzirirken dur biraz da sağdan em demek doğru olmaz dedi, her emmede farklı memeden emzirmek daha doğru demişti.Bide belli surelerden bahsetti de ilk başta olması gereken şu kadar bu kadar diye unuttum hep.Ama anladığım kadarıyla bu bebekten bebege değişen bir durum.Aktif emme olması önemli falan diyordu çünkü emiyor gibi görünüp sadece ucunu emen bebekler de oluyormuş.O memedeki koyu renk kısmından kavramasina dikkat etmek lazımmış bebek paralel yatacakmis bide temas önemli diyordu.Aktif emmedigi sürece istedgn kadar sağ sol meme yap farketmiyormus hatta gaz oluyormuş bu yüzden.Hi bide memede uyumasına izin vermeyin memeyi bu amaçla kullanablr diyordu eğer uyuduğunu farkederseniz ayak topukları i cenesini falan uyarın diyordu.Maşallah grup o kadar aktif ki benim zavallı sorum arada kaynadı gitti, sonuca ulaşamadım asla Tekrar soracağım o yüzdeen;
Zaman daralınca heyecan da stres de tavan yapmaya başladı kızlar. Doğum yapanlara bir şey sormak istiyoruuum. Bebeği uyandırıp biraz sağ biraz sol olacak şekilde mi emziriyorsunuz? Nasıl oluyor o iş? Yoksa bir uyanışında sağ, bir uyanışında sol gibi mii?
Bu kez kesin cevap bulsun diye direkt emziren birine de soruyoruum @l3el3ekce
Evet kız, ben de ona sarılıyorum genisledim ama kiz boyle oluyormus diyorumBebiş kızsa normal karnının böyle olması. Herkes öyle diyor çünkü
Cok tesekkur ederimmm, guzel bakıyorsunNe guzel olmussun yesilliklerim arasinda vallahi bayildim
Ablam doğum yaptığında hemşire gelip anlatmıştı. 20 dk bir meme sonra kaldırıp gaz çıkarma. Gaz çıkardıktan sonra da 20 dk diğer meme demişti
Çok teşekkür ederim kızlaar Bu konu bende gerginlik yaratıyor, sanıyorum hastanede anlatırlar ama yine de aklıma gelip duruyorBen bir kitap okuyordum güya annelik bebek bakımı vs güzeldi de yarım kaldı hiç bsey yapacak halim kalmadı Orda diyorduki emzirirken dur biraz da sağdan em demek doğru olmaz dedi, her emmede farklı memeden emzirmek daha doğru demişti.Bide belli surelerden bahsetti de ilk başta olması gereken şu kadar bu kadar diye unuttum hep.Ama anladığım kadarıyla bu bebekten bebege değişen bir durum.Aktif emme olması önemli falan diyordu çünkü emiyor gibi görünüp sadece ucunu emen bebekler de oluyormuş.O memedeki koyu renk kısmından kavramasina dikkat etmek lazımmış bebek paralel yatacakmis bide temas önemli diyordu.Aktif emmedigi sürece istedgn kadar sağ sol meme yap farketmiyormus hatta gaz oluyormuş bu yüzden.Hi bide memede uyumasına izin vermeyin memeyi bu amaçla kullanablr diyordu eğer uyuduğunu farkederseniz ayak topukları i cenesini falan uyarın diyordu.
Gözünaydın. Anne önemli ya ben şu an sadece annemi istiyorum yanımda. Böyle olacağını düşünmezdim ama ana kuzusu oldum sanki bir anda.Kizlar arkadasim hediye etti benim oglus icin bakalim 6 ay rahat edersin bununla dedi heryere tasiniyormus bende yatak odama kurdum veee annemde geliyormus cook mutlu oldum koye halam gelecekmis babami ona emanet edip gelecek belli etmedim istedigimi dusunmesin diye babamdada aklim kalacak tabikii Allah insallah babama koyde zorluk cikarmadan su gunlerimde bana destek olur bende annemle birlikte bebisle ilgileniriz
Ayy o kadar sevindim ki annenin gelecegineeee umarim her sey cok guzel olur stressiz sorunsuz atlatırsınKizlar arkadasim hediye etti benim oglus icin bakalim 6 ay rahat edersin bununla dedi heryere tasiniyormus bende yatak odama kurdum veee annemde geliyormus cook mutlu oldum koye halam gelecekmis babami ona emanet edip gelecek belli etmedim istedigimi dusunmesin diye babamdada aklim kalacak tabikii Allah insallah babama koyde zorluk cikarmadan su gunlerimde bana destek olur bende annemle birlikte bebisle ilgileniriz
Sağ ol bitanem haftasına göre az gibi aslında boyu da küçücük ama yine de küvöz için 2 kilo üstünü iyi değerlendiriyorlar sanırım. Senin minik bacıların süreci nasıl ilerliyor? İnsan başına gelince anlıyormuş tez zamanda kavuşun siz de inşallah. gebelik zehirlenmesi belaymış yaw
Amin canım hepimize sağlıklı günler olsun inşallah
Kuzum her daim desteğin için sağ ol çok tatlısın. Benim dr 35+4 te ciğer geliştirici yaptı iki doz. Ama belki de gebelik diyabeti var diye bendedir, solunum sıkıntısı olabilirmiş. Nitekim doğum gününde oksijene ihtiyaç duydu bebek iğnelere rağmen. Senin doğum şekli konusundaki kafa karışıklıklarını biliyorum hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun. O karnın ne öyle kızz kolay gelsin taşıması çok zor olmalı
Sağ ol canım seninle aynı gündü sezaryen tarihimiz kısmet işte. İnşallah seninki planlandığı gibi gider
Perlitik canım benim değer korkunç yükselmişti proteinde, 150 ideal, 300 üstü risk iken benimki 3 bindi tam. Ayrıca alt ast gibi kan değerlerim de bozulmaya başlamıştı. Tansiyon arada 12/8 falan oluyordu ama protein o düzeye gelince durumun geri dönülmez seviyeye gelmesini beklemediler.
Gecen gun elektrik supurgesini elimsen dusurdum diye agladim esim geldi güldü bir bagirdim, ki asla sesimi yukseltmem şok oldu. Sonradan çok üzüldüm özür diledim. O da onemli degil olabilir bagirabilirsin vs dedi. Cidden hormonlar cok garipHormonlardan kaynaklı da olabilir mi acaba ya.Cunku ben bazen kendime şaşırıyorum gerçekten buna mi kızdın diye eşim de bsey demiyor alıştı artık sanrm ama ben üzülüyorum sonradan.Kendisine de dedim bak bazen abartılı tepkiler verebilirim beni ciddiye alma tamam mı hiç biri gerçek
Hayırlı olsun gözün aydın en yakın zamanda da kucağına alırsın inşallah bebisini Bide diyabetten dolayı ciğer geliştirici vermiş olabilir demişsin benim de var şeker konuşmuştuk da sanrm daha önce insülin kullanmıyorum ama açlık 90 larda hala senin kaçtı ki ?
Ben de gecen gun esim güldü diye bir bagirdim ki normalde asla sesimi yukseltmem şok oldu yazık. Sonra çok icime batti uzuldum ozur diledim. Hic sorun degil bagirabilirsin olabilir dedi. Bazen asiri gergin oluyorum bazen asiri duygusalHormonlardan kaynaklı da olabilir mi acaba ya.Cunku ben bazen kendime şaşırıyorum gerçekten buna mi kızdın diye eşim de bsey demiyor alıştı artık sanrm ama ben üzülüyorum sonradan.Kendisine de dedim bak bazen abartılı tepkiler verebilirim beni ciddiye alma tamam mı hiç biri gerçek duygularım dusuncelerm değil diye
Kizlar arkadasim hediye etti benim oglus icin bakalim 6 ay rahat edersin bununla dedi heryere tasiniyormus bende yatak odama kurdum veee annemde geliyormus cook mutlu oldum koye halam gelecekmis babami ona emanet edip gelecek belli etmedim istedigimi dusunmesin diye babamdada aklim kalacak tabikii Allah insallah babama koyde zorluk cikarmadan su gunlerimde bana destek olur bende annemle birlikte bebisle ilgileniriz
Evet çok can sıkıcı zaten birde ilerleyen haftalarda iyice doğum psikolojisine girip olumsuz bişey görmek can sıkıyor. Ben 25. Haftadayım 21. Haftada detaylı ultrasonda farkedildi. Bayağı bir araştırma yaptım korktum biraz etkilendim. Sağlıkla doğsunlar inşallahCanim benim doktorum basindan beri perinatalog oldugu icin 32 haftada farketti bobrek genislemesini doktorum sahsen her muayanede o kisma uzuluyor canini sikiyor soylediklerinde anliyorum hersey iyi giderke bu bobrek genislemesi neden oldu diyoe ve buyuyormus ben acikcasi korkmuyorum dogmadan anlasilmauacak net ve takipli yapti cocuk urolojisi ve radyoloji doktoru ayarladi dogumda hemen bakacaklar ona gore karar verecekler sunnet olma ihtimali yuksek dedi hemen
Doktorum bana 37 den önce kullanma dedi ısrarla. Sanırım günde 1 yeterli olurKızlar göğüs ucu kremini haftada kaç gün sürmek lazım. Şuan 34 haftayı bitirmek üzereyim