- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #27.781
Merhaba arkadaşlar, merak edenlerden Allah razı olsun. ssver @Oyku22 Perlitik 35+6 da doğum yaptım ben, iki gün evvel. Tansiyon yükselmesi ve idrarda protein sorunum vardı. 24 saatlik idrar takibimde riskli değerlerin ortaya çıkması nedeniyle yani gebelik zehirlenmesi riski sebebiyle ciğer geliştirici iğneleri olduktan sonra sezaryene alındım.
Ben giderek düzeliyorum şükür, ancak bebiş hala küvözde. Solunum sıkıntısı çekmiş, ertesi gün desteksiz solumaya başlamıştı Çok şükür ki. Gebelik diyabetimden ötürü kan şekerini regüle etmede zorlanıyormuş. Kan şekeri düşüyormuş sanırım. Yani drlar ona bağladı, ki şeker değerlerim kontrol altındaydı yine de kendimi suçluyorum ben mi bir şey yaptım diye. 2600 doğdu yavrum, ufacık bir şey. Taburculuğa ilişkin de net tarih verilmiyor. Yüreğim ağzımda günlerim zehir oldu. Hepinizden dua bekliyoruz.
Sütüm geldi ilk günden, tabii az miktarda ama git gide artıyor inşallah. lansinoh makinem vardı ama hastanedeki tipi kullanıyorum şimdilik pratik geldi. Sezaryen ağrım çok yok, beklediğimden kolay gerçekleşti doğum da. Epidural spinal kombine aldım sıfır baş ve bel ağrısı, 10 dk da falan doğurdum yani.
Hastaneye giderken her ihtimali düşünüp her şeyi fazla fazla alın derim. Kıyafetler, kremler, ilaçlar bolca yanınızda olsun. Depend çok kullanışlı, 2 paket bile alınabilir. Ben pijama kullanmadım, gecelik ile çok rahat ettim.
Psikolojim hiç yerinde değil duygularımı kontrol etmekte güçlük çekiyorum. Foruma çok uğramıyorum, Allah hepinize kolaylık versin, sağlıklı sıhhatli içinize sinen şekilde süreciniz devam etsin inşallah. Minik meleklerimize bolca sağlık diliyorum
Kuzuumm gözün aydın olsun sonu güzel olsun 24 saatlik protein kaç çıkmıştı? Dualarimiz seninle miniginle evinize gideceksiniz inşallah en kısa zamanda