- Konu Sahibi kediannesibiri
- #27.781
Esime bazen sen benden önce doguracaksin diyorum valla onun hormonlar daha çok coştuEşimden geçende birsey rica ettim. Biz hamileyiz yapamayız dedi adamlara da birseyler oluyor demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esime bazen sen benden önce doguracaksin diyorum valla onun hormonlar daha çok coştuEşimden geçende birsey rica ettim. Biz hamileyiz yapamayız dedi adamlara da birseyler oluyor demek
aslında 34'ten sonra ciğer geliştiriciye gerek kalmıyor, senin bebeğin de iyi emin ol bunaher bebeğin gelişimi farklı ya bazen bebekler 39da bile kısa süreki nefes problemleri yaşayabiliyorlar, özellikle sezaryen doğum sonrası bebek o dar alandan geçmediği için ciğerlerinde amniyon sıvısı kalmış olabiliyormuş. Fakat bu çok kısa sürüyor, birkaç saate düzeliyor. Arkadaşım 38+4'te sezaryen oldu ve şekeri yoktu ama sürekli bebeğini ağlattılar ciğeri gelişsin diye. Yani demem o ki ne kendini, ne de gebelik şekerini suçlamana hiç gerek yok. Büyük ihtimal şu an nefes alışı gayet düzgün ama gözetim altında tutmak istediler. En kısa sürede kavuşacaksınız inşallahSağ ol bitanem haftasına göre az gibi aslında boyu da küçücük ama yine de küvöz için 2 kilo üstünü iyi değerlendiriyorlar sanırım. Senin minik bacıların süreci nasıl ilerliyor? İnsan başına gelince anlıyormuş tez zamanda kavuşun siz de inşallah. gebelik zehirlenmesi belaymış yaw
Amin canım hepimize sağlıklı günler olsun inşallah
Kuzum her daim desteğin için sağ ol çok tatlısın. Benim dr 35+4 te ciğer geliştirici yaptı iki doz. Ama belki de gebelik diyabeti var diye bendedir, solunum sıkıntısı olabilirmiş. Nitekim doğum gününde oksijene ihtiyaç duydu bebek iğnelere rağmen. Senin doğum şekli konusundaki kafa karışıklıklarını biliyorum hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun. O karnın ne öyle kızz kolay gelsin taşıması çok zor olmalı
Sağ ol canım seninle aynı gündü sezaryen tarihimiz kısmet işte. İnşallah seninki planlandığı gibi gider
@Perlitik canım benim değer korkunç yükselmişti proteinde, 150 ideal, 300 üstü risk iken benimki 3 bindi tam. Ayrıca alt ast gibi kan değerlerim de bozulmaya başlamıştı. Tansiyon arada 12/8 falan oluyordu ama protein o düzeye gelince durumun geri dönülmez seviyeye gelmesini beklemediler.
Aynen ben de biraz geniş giysem hemen kamufle oluyorBen de 33+4 teyim. Belli belirsiz karnım. Arkadaşlarım diyor iç karnın genişmiş diye. Bir de erkek olduğu için de oluyormuş ama genelde iç karnın büyük diyorlar. Öğretmen olduğum için de böyle olması işime de geldi. Öğrenciler çok dikkat etsin istemiyordum. Salaş gömlek falan giyiyorum hiç belli olmuyor.
Bende zayıfım zor karnım çıkıyor. Pek büyümedi o kadar benimde ama 32 33 ten sonra birden çıktı sanki karnım. Yürürken artık belim çok ağrıyor zor yürüyorum. Vücut alışkın değil bu kdr göbek taşımayaBen de 33+4 teyim. Belli belirsiz karnım. Arkadaşlarım diyor iç karnın genişmiş diye. Bir de erkek olduğu için de oluyormuş ama genelde iç karnın büyük diyorlar. Öğretmen olduğum için de böyle olması işime de geldi. Öğrenciler çok dikkat etsin istemiyordum. Salaş gömlek falan giyiyorum hiç belli olmuyor.
Ayy bende 2 defa falan gördüm rüyamda birinde ellerini çıkarıyordu karnımdan. Birinde komple karnımdan çıktı kafası falan. Çok ürkütücüBenim bebişko çok değişik ya dün çok sessizdi böyle ben zar zor hafif dalgalandırdım. Bugünde karnımın bir orası şişiyor bir diğer tarafı üst üste 3 kere tekme atıyor filan böyle hem hareket ediyor ama karnımda kasılıyor gibi sertleşiyor. Hareketinden miii oluyooor yoksa karnım mı kasılıyor o yüzden ayırt edemiyorum. Bir de bugün karnım bir tepecik oldu acaip yükseldi. Böyle olunca korkuyorum rüyamda ayakları karnımdan çıkıyordu. Gerçektede sanki her an çıkcakmış yırtıcakmış karnımı gibi geliyor
Bebiş kızsa normal karnının böyle olması. Herkes öyle diyor çünküKizlaaar bir ruya gördüm. Rüyamda doğum günü gelmiş ailemle birlikte hazırlanıyoruz güle oynaya, hastaneye gidiyoruz. Beni giydiriyolar vs derken odaya doktor geliyor ve bana "sana biz yanlış bakmışız, hamile degilmişsin. Kilo almışsın." diyor. Hayatimda gördüğüm en sacma ve komik rüyaydı.
Bu arada ben hamileden cok sismanlamis gibi duruyorum gercekten. Cok kilo artisi da olmadi ama beni cok genisletti bu hamilelik. Karnim da asssiri yumusak artik catlamaz da sanırım.
Evettt bende gobek oyle olmadi yaa bakiyorum surekli masallah yukarida cunku yemek boruma baski yapiyor oyle anladimSenin doğuma da çok az kaldı senin doğuma kadar taşıyabilirsem yine iyi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hormonlardan kaynaklı da olabilir mi acaba ya.Cunku ben bazen kendime şaşırıyorum gerçekten buna mi kızdın diye eşim de bsey demiyor alıştı artık sanrm ama ben üzülüyorum sonradan.Kendisine de dedim bak bazen abartılı tepkiler verebilirim beni ciddiye alma tamam mı hiç biri gerçek duygularım dusuncelerm değil diyeHic öyle huyları yoktur cok dusuncelidir anlayislidir sessiz sakindir saygilidir. Ama ben hamileyken ona da bir haller oldu. Trip atiyorum anliyor hic orali olmuyor kendi de trip atiyor. Kendi halinde takiliyor bireysel ses tonuna dikkat etmiyor
Evet senin 40 bencede canimm yaa benimkide normal dogum olsa 9 ekimdi ama olamayacagi icin 38+0 da alalim diyorYa vallahi serviks uzunluk iyi erken doğum riskin yok diyor her gittiğimde sezaryene gerek görmedi ben 40ı görürüm gibime geliyor
Ne çok kişi görmüş böyle rüya bende tekim sanıyordum Bilinçaltımızda çıkmasından korkuyoruz herhaldeAyy bende 2 defa falan gördüm rüyamda birinde ellerini çıkarıyordu karnımdan. Birinde komple karnımdan çıktı kafası falan. Çok ürkütücü
Masallah cansu senin gobeginde guzelKızlar bakınız buda bir erkek bebek göbeği ama benim iç karnım hiç yokmuş sanırım
Eki Görüntüle 3478625
Ne guzel olmussun yesilliklerim arasinda vallahi bayildimKizlaaar bir ruya gördüm. Rüyamda doğum günü gelmiş ailemle birlikte hazırlanıyoruz güle oynaya, hastaneye gidiyoruz. Beni giydiriyolar vs derken odaya doktor geliyor ve bana "sana biz yanlış bakmışız, hamile degilmişsin. Kilo almışsın." diyor. Hayatimda gördüğüm en sacma ve komik rüyaydı.
Bu arada ben hamileden cok sismanlamis gibi duruyorum gercekten. Cok kilo artisi da olmadi ama beni cok genisletti bu hamilelik. Karnim da asssiri yumusak artik catlamaz da sanırım.
Sağol canım arkadaşlarım takmıştıFiyonkunu yesinler çok tatlis
Tecrubeli anneler bilir asko bu soruyu bende senden faydalanayimMaşallah grup o kadar aktif ki benim zavallı sorum arada kaynadı gitti, sonuca ulaşamadım asla Tekrar soracağım o yüzdeen;
Zaman daralınca heyecan da stres de tavan yapmaya başladı kızlar. Doğum yapanlara bir şey sormak istiyoruuum. Bebeği uyandırıp biraz sağ biraz sol olacak şekilde mi emziriyorsunuz? Nasıl oluyor o iş? Yoksa bir uyanışında sağ, bir uyanışında sol gibi mii?
Bu kez kesin cevap bulsun diye direkt emziren birine de soruyoruum Bebekce92
Hormonlardan kaynaklı da olabilir mi acaba ya.Cunku ben bazen kendime şaşırıyorum gerçekten buna mi kızdın diye eşim de bsey demiyor alıştı artık sanrm ama ben üzülüyorum sonradan.Kendisine de dedim bak bazen abartılı tepkiler verebilirim beni ciddiye alma tamam mı hiç biri gerçekHic öyle huyları yoktur cok dusuncelidir anlayislidir sessiz sakindir saygilidir. Ama ben hamileyken ona da bir haller oldu. Trip atiyorum anliyor hic orali olmuyor kendi de trip atiyor. Kendi halinde takiliyor bireysel ses tonuna dikkat etmiyor
Sağ ol bitanem haftasına göre az gibi aslında boyu da küçücük ama yine de küvöz için 2 kilo üstünü iyi değerlendiriyorlar sanırım. Senin minik bacıların süreci nasıl ilerliyor? İnsan başına gelince anlıyormuş tez zamanda kavuşun siz de inşallah. gebelik zehirlenmesi belaymış yaw
Amin canım hepimize sağlıklı günler olsun inşallah
Kuzum her daim desteğin için sağ ol çok tatlısın. Benim dr 35+4 te ciğer geliştirici yaptı iki doz. Ama belki de gebelik diyabeti var diye bendedir, solunum sıkıntısı olabilirmiş. Nitekim doğum gününde oksijene ihtiyaç duydu bebek iğnelere rağmen. Senin doğum şekli konusundaki kafa karışıklıklarını biliyorum hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun. O karnın ne öyle kızz kolay gelsin taşıması çok zor olmalı
Sağ ol canım seninle aynı gündü sezaryen tarihimiz kısmet işte. İnşallah seninki planlandığı gibi gider
@Perlitik canım benim değer korkunç yükselmişti proteinde, 150 ideal, 300 üstü risk iken benimki 3 bindi tam. Ayrıca alt ast gibi kan değerlerim de bozulmaya başlamıştı. Tansiyon arada 12/8 falan oluyordu ama protein o düzeye gelince durumun geri dönülmez seviyeye gelmesini beklemediler.
Siz bana anlatırsınız ben beklerim buralardaEvet senin 40 bencede canimm yaa benimkide normal dogum olsa 9 ekimdi ama olamayacagi icin 38+0 da alalim diyor
Sağol canım benimMasallah cansu senin gobeginde guzel