Sağ ol bitanem haftasına göre az gibi aslında boyu da küçücük ama yine de küvöz için 2 kilo üstünü iyi değerlendiriyorlar sanırım. Senin minik bacıların süreci nasıl ilerliyor? İnsan başına gelince anlıyormuş tez zamanda kavuşun siz de inşallah. gebelik zehirlenmesi belaymış yaw
Amin canım hepimize sağlıklı günler olsun inşallah
Kuzum her daim desteğin için sağ ol çok tatlısın. Benim dr 35+4 te ciğer geliştirici yaptı iki doz. Ama belki de gebelik diyabeti var diye bendedir, solunum sıkıntısı olabilirmiş. Nitekim doğum gününde oksijene ihtiyaç duydu bebek iğnelere rağmen. Senin doğum şekli konusundaki kafa karışıklıklarını biliyorum hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun. O karnın ne öyle kızz kolay gelsin taşıması çok zor olmalı
Sağ ol canım seninle aynı gündü sezaryen tarihimiz kısmet işte. İnşallah seninki planlandığı gibi gider
Perlitik canım benim değer korkunç yükselmişti proteinde, 150 ideal, 300 üstü risk iken benimki 3 bindi tam. Ayrıca alt ast gibi kan değerlerim de bozulmaya başlamıştı. Tansiyon arada 12/8 falan oluyordu ama protein o düzeye gelince durumun geri dönülmez seviyeye gelmesini beklemediler.