2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
aslında 34'ten sonra ciğer geliştiriciye gerek kalmıyor, senin bebeğin de iyi emin ol bunaher bebeğin gelişimi farklı ya bazen bebekler 39da bile kısa süreki nefes problemleri yaşayabiliyorlar, özellikle sezaryen doğum sonrası bebek o dar alandan geçmediği için ciğerlerinde amniyon sıvısı kalmış olabiliyormuş. Fakat bu çok kısa sürüyor, birkaç saate düzeliyor. Arkadaşım 38+4'te sezaryen oldu ve şekeri yoktu ama sürekli bebeğini ağlattılar ciğeri gelişsin diye. Yani demem o ki ne kendini, ne de gebelik şekerini suçlamana hiç gerek yok. Büyük ihtimal şu an nefes alışı gayet düzgün ama gözetim altında tutmak istediler. En kısa sürede kavuşacaksınız inşallah
Karnım çok ağır ama katlanıyorum inşallah değecek

Aynen ben de biraz geniş giysem hemen kamufle oluyor

Bende zayıfım zor karnım çıkıyor. Pek büyümedi o kadar benimde ama 32 33 ten sonra birden çıktı sanki karnım. Yürürken artık belim çok ağrıyor zor yürüyorum. Vücut alışkın değil bu kdr göbek taşımaya

Kizlaaar bir ruya gördüm. Rüyamda doğum günü gelmiş ailemle birlikte hazırlanıyoruz güle oynaya, hastaneye gidiyoruz. Beni giydiriyolar vs derken odaya doktor geliyor ve bana "sana biz yanlış bakmışız, hamile degilmişsin. Kilo almışsın." diyor. Hayatimda gördüğüm en sacma ve komik rüyaydı.
Bu arada ben hamileden cok sismanlamis gibi duruyorum gercekten. Cok kilo artisi da olmadi ama beni cok genisletti bu hamilelik. Karnim da asssiri yumusak artik catlamaz da sanırım.

Eklentiler

• 1000051199.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 118
Ayy bende 2 defa falan gördüm rüyamda birinde ellerini çıkarıyordu karnımdan. Birinde komple karnımdan çıktı kafası falan. Çok ürkütücü

Bebiş kızsa normal karnının böyle olması. Herkes öyle diyor çünkü

Hormonlardan kaynaklı da olabilir mi acaba ya.Cunku ben bazen kendime şaşırıyorum gerçekten buna mi kızdın diye eşim de bsey demiyor alıştı artık sanrm ama ben üzülüyorum sonradan.Kendisine de dedim bak bazen abartılı tepkiler verebilirim beni ciddiye alma tamam mı hiç biri gerçek duygularım dusuncelerm değil diye

Maşallah grup o kadar aktif ki benim zavallı sorum arada kaynadı gitti, sonuca ulaşamadım asla Tekrar soracağım o yüzdeen;
Zaman daralınca heyecan da stres de tavan yapmaya başladı kızlar. Doğum yapanlara bir şey sormak istiyoruuum. Bebeği uyandırıp biraz sağ biraz sol olacak şekilde mi emziriyorsunuz? Nasıl oluyor o iş? Yoksa bir uyanışında sağ, bir uyanışında sol gibi mii?
Bu kez kesin cevap bulsun diye direkt emziren birine de soruyoruum Bebekce92

Ne guzel olmussun yesilliklerim arasinda vallahi bayildim

Tecrubeli anneler bilir asko bu soruyu bende senden faydalanayim

Hormonlardan kaynaklı da olabilir mi acaba ya.Cunku ben bazen kendime şaşırıyorum gerçekten buna mi kızdın diye eşim de bsey demiyor alıştı artık sanrm ama ben üzülüyorum sonradan.Kendisine de dedim bak bazen abartılı tepkiler verebilirim beni ciddiye alma tamam mı hiç biri gerçek

Hayırlı olsun gözün aydın en yakın zamanda da kucağına alırsın inşallah bebisini Bide diyabetten dolayı ciğer geliştirici vermiş olabilir demişsin benim de var şeker konuşmuştuk da sanrm daha önce insülin kullanmıyorum ama açlık 90 larda hala senin kaçtı ki ?

Kizlar arkadasim hediye etti benim oglus icin bakalim 6 ay rahat edersin bununla dedi heryere tasiniyormus bende yatak odama kurdum veee annemde geliyormus cook mutlu oldum koye halam gelecekmis babami ona emanet edip gelecek belli etmedim istedigimi dusunmesin diye babamdada aklim kalacak tabikii Allah insallah babama koyde zorluk cikarmadan su gunlerimde bana destek olur bende annemle birlikte bebisle ilgileniriz

Eklentiler

• 20240912_005836.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…