2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Çok yeteneklisin gerçekten, diğerlerini de çok beğenmiştim bu da çok güzel. Bana abartılı gelmedi, gayet güzel. Eline sağlık. Bende de biraz yetenek olsaydı ne güzel olurdu.
Çok teşekkür ederim ne kadar da zarifsin eminim sen de oldukça yeteneklisindir böyle şeyler çok sabır gerektiriyor sabırla uğraşırsan çok da güzel yaparsın

Aaaa aynı rüyayı gördüm ama çok korkunçtu bildiğin komple bacagiyla birlikte ayağini gördüm tuttum falan rüyamda da yatıyordum o sırada yan yatmıştm bsey olmamıştır inşallah üzerine mi bastım fln diye korktum bir uyandım hakkaten yandan yandan vuruyordu düz yattım sonra hayır olsun

Hepimize koca bir maşallah kızlar 37+2’deyiz. Benim karnım çok büyümedi sanki, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum Genel de görenler erkek bebek böyle küçük olur diyorlar
Ben de 33+4 teyim. Belli belirsiz karnım. Arkadaşlarım diyor iç karnın genişmiş diye. Bir de erkek olduğu için de oluyormuş ama genelde iç karnın büyük diyorlar. Öğretmen olduğum için de böyle olması işime de geldi. Öğrenciler çok dikkat etsin istemiyordum. Salaş gömlek falan giyiyorum hiç belli olmuyor.

Merhaba vajinal varisiniz varmış peki hiç doppler çektirip bacaklarınıza kasıklarınıza da bakıldı mı, banada var dendi sonra bacak ağrım için doppler çekildi ve oksapar kullanıyorum
MErhaba, ben de ağrı yapmıyor sadede alttan baktı doktorum sorun olacak bir şey yok dedi , oksapar da vermedi.

Ben de korkuyordum yaa. Biraz korkunç bir rüya gerçektende

Kuzuumm gözün aydın olsun sonu güzel olsun 24 saatlik protein kaç çıkmıştı? Dualarimiz seninle miniginle evinize gideceksiniz inşallah en kısa zamanda

Canım esin de narsistlik sezdim biraz ama tabiki uzman değilim. Umarım bebisten sonra istediğin gibi davranır

Benimkiler de gözünü ayırmıyor ya karnımdan. Utanıyorum da. Allah'tan lisede değilim diye şükrediyorum

Canım esin de narsistlik sezdim biraz ama tabiki uzman değilim. Umarım bebisten sonra istediğin gibi davranır
Hic öyle huyları yoktur cok dusuncelidir anlayislidir sessiz sakindir saygilidir. Ama ben hamileyken ona da bir haller oldu. Trip atiyorum anliyor hic orali olmuyor kendi de trip atiyor. Kendi halinde takiliyor bireysel ses tonuna dikkat etmiyor

Eşimden geçende birsey rica ettim. Biz hamileyiz yapamayız dedi adamlara da birseyler oluyor demek

Gözün aydın canımm sağlıkla büyüsün kilosu çok iyi hemen çıkar çıkarsınız
Sağ ol bitanem haftasına göre az gibi aslında boyu da küçücük ama yine de küvöz için 2 kilo üstünü iyi değerlendiriyorlar sanırım. Senin minik bacıların süreci nasıl ilerliyor? İnsan başına gelince anlıyormuş tez zamanda kavuşun siz de inşallah. gebelik zehirlenmesi belaymış yaw
Canım hayırlı olsun Allah ömrünü sağlıklı uzun eylesin. İnşallah en kısa zamanda toparlar ve kucağına kavuşur minnoşun
Amin canım hepimize sağlıklı günler olsun inşallah
Kuzum her daim desteğin için sağ ol çok tatlısın. Benim dr 35+4 te ciğer geliştirici yaptı iki doz. Ama belki de gebelik diyabeti var diye bendedir, solunum sıkıntısı olabilirmiş. Nitekim doğum gününde oksijene ihtiyaç duydu bebek iğnelere rağmen. Senin doğum şekli konusundaki kafa karışıklıklarını biliyorum hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun. O karnın ne öyle kızz kolay gelsin taşıması çok zor olmalı

Canim gozlerim dolu dolu okudum cok uzuldum guzel haberlerini bekliyoruz haklsiin duygularinda sabir guc kuvvet diliyorum insallah bize cikis resimlerini atarsin heyecanla bekliyoruz dualarimiz size
Sağ ol canım seninle aynı gündü sezaryen tarihimiz kısmet işte. İnşallah seninki planlandığı gibi gider
Perlitik canım benim değer korkunç yükselmişti proteinde, 150 ideal, 300 üstü risk iken benimki 3 bindi tam. Ayrıca alt ast gibi kan değerlerim de bozulmaya başlamıştı. Tansiyon arada 12/8 falan oluyordu ama protein o düzeye gelince durumun geri dönülmez seviyeye gelmesini beklemediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…