- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.761
Çok teşekkür ederim ne kadar da zarifsinÇok yeteneklisin gerçekten, diğerlerini de çok beğenmiştim bu da çok güzel. Bana abartılı gelmedi, gayet güzel. Eline sağlık. Bende de biraz yetenek olsaydı ne güzel olurdu.
çok tatlısın abla çok teşekkür ederimBukadarda yeteneklisin seni uzuyorlar iyi insanin kiymeti yok bisim ulkede
Senin doğuma da çok az kaldı senin doğuma kadar taşıyabilirsem yine iyiVallahi baya dusmushaklilar sen dikkat kuzu ozaman
Aaaa aynı rüyayı gördüm ama çok korkunçtu bildiğin komple bacagiyla birlikte ayağini gördüm tuttum falan rüyamda da yatıyordum o sırada yan yatmıştm bsey olmamıştır inşallah üzerine mi bastım fln diye korktum bir uyandım hakkaten yandan yandan vuruyordu düz yattım sonra hayır olsunBenim bebişko çok değişik ya dün çok sessizdi böyle ben zar zor hafif dalgalandırdım. Bugünde karnımın bir orası şişiyor bir diğer tarafı üst üste 3 kere tekme atıyor filanböyle hem hareket ediyor ama karnımda kasılıyor gibi sertleşiyor. Hareketinden miii oluyooor yoksa karnım mı kasılıyor o yüzden ayırt edemiyorum. Bir de bugün karnım bir tepecik oldu acaip yükseldi. Böyle olunca korkuyorum rüyamda ayakları karnımdan çıkıyordu. Gerçektede sanki her an çıkcakmış yırtıcakmış karnımı gibi geliyor
Yaa sen çok yeteneklisinBana yardım edinnKapı için şöyle bir şey hazırladım da annem alttaki yıldızların fazla olduğunu düşünüyor. Kardeşim ise kalsın dedi. Çok kararsız kaldım. Sizce iple sallanan yıldızları sökmeli miyim?
Eki Görüntüle 3478444
çok çok teşekkür ederimYaa sen çok yeteneklisinkalmalı bence de
Ben de 33+4 teyim. Belli belirsiz karnım. Arkadaşlarım diyor iç karnın genişmiş diye. Bir de erkek olduğu için de oluyormuş ama genelde iç karnın büyük diyorlar. Öğretmen olduğum için de böyle olması işime de geldi. Öğrenciler çok dikkat etsin istemiyordum. Salaş gömlek falan giyiyorum hiç belli olmuyor.Hepimize koca bir maşallah kızlar37+2’deyiz. Benim karnım çok büyümedi sanki, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum Genel de görenler erkek bebek böyle küçük olur diyorlar
MErhaba, ben de ağrı yapmıyor sadede alttan baktı doktorum sorun olacak bir şey yok dedi , oksapar da vermedi.Merhaba vajinal varisiniz varmış peki hiç doppler çektirip bacaklarınıza kasıklarınıza da bakıldı mı, banada var dendi sonra bacak ağrım için doppler çekildi ve oksapar kullanıyorum
Ben de korkuyordum yaa. Biraz korkunç bir rüya gerçektendeAaaa aynı rüyayı gördüm ama çok korkunçtu bildiğin komple bacagiyla birlikte ayağini gördüm tuttum falan rüyamda da yatıyordum o sırada yan yatmıştm bsey olmamıştır inşallah üzerine mi bastım fln diye korktum bir uyandım hakkaten yandan yandan vuruyordu düz yattım sonra hayır olsun
Merhaba arkadaşlar, merak edenlerden Allah razı olsun.ssver @Oyku22 Perlitik 35+6 da doğum yaptım ben, iki gün evvel. Tansiyon yükselmesi ve idrarda protein sorunum vardı. 24 saatlik idrar takibimde riskli değerlerin ortaya çıkması nedeniyle yani gebelik zehirlenmesi riski sebebiyle ciğer geliştirici iğneleri olduktan sonra sezaryene alındım.
Ben giderek düzeliyorum şükür, ancak bebiş hala küvözde. Solunum sıkıntısı çekmiş, ertesi gün desteksiz solumaya başlamıştı Çok şükür ki. Gebelik diyabetimden ötürü kan şekerini regüle etmede zorlanıyormuş. Kan şekeri düşüyormuş sanırım. Yani drlar ona bağladı, ki şeker değerlerim kontrol altındaydı yine de kendimi suçluyorum ben mi bir şey yaptım diye. 2600 doğdu yavrum, ufacık bir şey. Taburculuğa ilişkin de net tarih verilmiyor. Yüreğim ağzımda günlerim zehir oldu. Hepinizden dua bekliyoruz.
Sütüm geldi ilk günden, tabii az miktarda ama git gide artıyor inşallah. lansinoh makinem vardı ama hastanedeki tipi kullanıyorum şimdilik pratik geldi. Sezaryen ağrım çok yok, beklediğimden kolay gerçekleşti doğum da. Epidural spinal kombine aldım sıfır baş ve bel ağrısı, 10 dk da falan doğurdum yani.
Hastaneye giderken her ihtimali düşünüp her şeyi fazla fazla alın derim. Kıyafetler, kremler, ilaçlar bolca yanınızda olsun. Depend çok kullanışlı, 2 paket bile alınabilir. Ben pijama kullanmadım, gecelik ile çok rahat ettim.
Psikolojim hiç yerinde değil duygularımı kontrol etmekte güçlük çekiyorum. Foruma çok uğramıyorum, Allah hepinize kolaylık versin, sağlıklı sıhhatli içinize sinen şekilde süreciniz devam etsin inşallah. Minik meleklerimize bolca sağlık diliyorum
Ben de dünden beri eşime yine gıcığım kızlar. Çook seviyorum esimi çok iyi biridir sagolsun ama biraz düz biri sevgisini dile getirmez gelip sarilip öpeyim demez temas sevmiyor yani.en son da 2 gun once annem carsida bir cay icelim mi dedi kadincagız esim gayet düz bir ses tonuyla kusura bakmayin evde islerim var dedi. Bir zoruma gitti bir uzuldum. 2 gundur trip atiyorum hic orali olmuyor yine bal gibi farkinda eminim. Uslup benim icin her seydir. Bana yapsa umursamam ama anneme boyle salakca ses tonuyla azarlar gibi cevap vermesi sinirlerimi ziplatti. Zaten tansiyon problemim var gunde 4 kez ilac aliyorum sinirden dusundukce tansiyonum cikiyor. Kac kez de uyardim ustelik tamam diyor yine yapiyor
Benimkiler de gözünü ayırmıyor ya karnımdan. Utanıyorum da. Allah'tan lisede değilim diye şükrediyorumBen de 33+4 teyim. Belli belirsiz karnım. Arkadaşlarım diyor iç karnın genişmiş diye. Bir de erkek olduğu için de oluyormuş ama genelde iç karnın büyük diyorlar. Öğretmen olduğum için de böyle olması işime de geldi. Öğrenciler çok dikkat etsin istemiyordum. Salaş gömlek falan giyiyorum hiç belli olmuyor.
Hic öyle huyları yoktur cok dusuncelidir anlayislidir sessiz sakindir saygilidir. Ama ben hamileyken ona da bir haller oldu. Trip atiyorum anliyor hic orali olmuyor kendi de trip atiyor. Kendi halinde takiliyor bireysel ses tonuna dikkat etmiyorCanım esin de narsistlik sezdim biraz ama tabiki uzman değilim. Umarım bebisten sonra istediğin gibi davranır
Ya vallahi serviks uzunluk iyi erken doğum riskin yok diyor her gittiğimde sezaryene gerek görmedi ben 40ı görürüm gibime geliyorAskimm senle ben ayni sen baya bekliyorsun vallahi benden sonra hayirsiyla gelsin bende 36+2 yim
Sanki çok enteresan bir durum hey Allah’ım. Ama çocuklar da bir öğretmen anlayışı var ya normal insan değil gibi geliyor. Öğretmen yaşayınca garip geliyor onlara.Benimkiler de gözünü ayırmıyor ya karnımdan. Utanıyorum da. Allah'tan lisede değilim diye şükrediyorum
Hic öyle huyları yoktur cok dusuncelidir anlayislidir sessiz sakindir saygilidir. Ama ben hamileyken ona da bir haller oldu. Trip atiyorum anliyor hic orali olmuyor kendi de trip atiyor. Kendi halinde takiliyor bireysel ses tonuna dikkat etmiyor
Kızlar bakınız buda bir erkek bebek göbeği ama benim iç karnım hiç yokmuş sanırım
Eki Görüntüle 3478625
Sağ ol bitanem haftasına göre az gibi aslında boyu da küçücük ama yine de küvöz için 2 kilo üstünü iyi değerlendiriyorlar sanırım. Senin minik bacıların süreci nasıl ilerliyor? İnsan başına gelince anlıyormuş tez zamanda kavuşun siz de inşallah. gebelik zehirlenmesi belaymış yawGözün aydın canımm sağlıkla büyüsünkilosu çok iyi hemen çıkar çıkarsınız
Amin canım hepimize sağlıklı günler olsun inşallahCanım hayırlı olsun Allah ömrünü sağlıklı uzun eylesin. İnşallah en kısa zamanda toparlar ve kucağına kavuşur minnoşun
Kuzum her daim desteğin için sağ ol çok tatlısın. Benim dr 35+4 te ciğer geliştirici yaptı iki doz. Ama belki de gebelik diyabeti var diye bendedir, solunum sıkıntısı olabilirmiş. Nitekim doğum gününde oksijene ihtiyaç duydu bebek iğnelere rağmen. Senin doğum şekli konusundaki kafa karışıklıklarını biliyorum hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun. O karnın ne öyle kızz kolay gelsin taşıması çok zor olmalıMuayene günümdü de şimdi yaziym dedim. Rahim ağzı 20 mm'ye düşmüş. Doktorum geçen defa ciğer geliştiricilerden bahsetmişti. Sorunca: "Canım ne gerek var zaten haftası çok iyi." dedi. Bu arada benim satı kabul etmiyor keseyi ilk başta küçük gördüğü için. Yani 35+6 için söyledi bunu. Ben dewhiterabbit88 için bunu yazmak istedim. Hep birbirimize destek olduk ama giremiyorsun o yüzden keşke yanında olsaydım da öyle destek olsaydım diye düşünüyorum bazen Bebişini yakında kucağına alınca tüm duyguların değişecek eminim ki Hatta doktorum kafası büyük olduğu için erken gelse daha iyi olur dedi. İnşallah bugün daha iyisindir
Sağ ol canım seninle aynı gündü sezaryen tarihimiz kısmet işte. İnşallah seninki planlandığı gibi giderCanim gozlerim dolu dolu okudum cok uzuldum guzel haberlerini bekliyoruz haklsiin duygularinda sabir guc kuvvet diliyorum insallah bize cikis resimlerini atarsin heyecanla bekliyoruz dualarimiz size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?