- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.641
Ben 10 aldım canım ama benim ilk bebeğimde hiç birşey almamıştım hiç yara olmadı çok şükür bunda da ne olur ne olmaz diye az alayım dedim yani belki senin de olmaz bazı şeylerde yapısal olabiliyor ama fiyat farkı çok yoksa istersen büyük al bn bakmadım ona detaylıKızlar lansinoh göğüs ucu kremi alacağım. 10 gr olan var 40 gr olan var hangisinden aldınız siz? 10 gr yeterli olur mu acaba boşa para vermek istemiyorum. Yeterli olur mu olmaz mı bilemedim
12 den sonra 7 gunumuz kaliyor tam insallah hepimiz saglikla kavusalim saglikla@whi
Hiç korkma lütfen ikizlerde tansiyon riski daha fazla diyorlar zaten ama 9 gün kaldı değil mi? Zaten kocaman oldular maşallahAyrıca kontrol altındasın. Bir sorun çıkmadan sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah
sanmıyorum doğmuş çocuğa ne diyecekler :) öyle bir tarzım da yok olumsuz yorum yapanı takmam benÇözdümde bir işime yaramıyor
Aminnn aminnn kavuşalım sağlıkla gerisi boşayy bu sefer sen doğumdan cıkmıs halde bir şey derseler bu sefer sen cinlenirsin valla
Konussam da degisen bir sey olmuyorki, muhatap olmak istemiyorum artık. Ben konustukca inadina yapiyor sankiBence dile getir çünkü umursamamayı yapamayacaksın anladığjm kadarıyla o yüzden konuşup rahatlaman lazım
Sosyal medyasi da yokki anam laf sokmali gonderi atamıyorumAnaaa hele şuna bak instegramdan falan tüm laf sokucu videoları yolla dur değişecek o ne öyle belli edemiyormuş kabullenme normal görme arkadaşım mesela diyelim canı sıkkın patronu müdürü bişi dediğinde de ona sert cevap verebiliyor mu veremez o zaman orada dikakt edebiliyorsan evde milyon kere edeceksin senin karından başka kimsen yok aslanım diceksin
Boyunuza göre seçim yapılıyor. Benim ki 55 cm galiba yeterli geliyorKızlar pilates topu almak istiyorum. 65 cm mi 75 cm mi almalıyım acaba
Kız boşver yaa canına bebeğine yazık ne zorluklar ile büyütüyorsun. Bir doğur acısını çıkar takma bu kadarBende de öyle bir kin ve inat varki anlatamam suan esimi bogasim var. Bagirip cagirasim var ama gurur yapiyorum gormezden geliyorum onu yok sayiyorum ama hiiic umrunda degil. O umursamadikca daha da sinir oluyorum kendi kendimi dolduruyorum tansiyonum dusmuyor hic
Öncelikle ağla bazen ihtiyaç var. Ama sıkma biraz nefes egzersizleri yap. Kalp ritmini, bebeği zorlama korkabilirsinde bu da normal. Ama çaresiz hissetme sen mucizevi bir şey yapıyorsun dünya üzerinde sadece kadın vücudunda bir insan oluşturup, doğuruyor Allah'ın izniyle. Yalnız değilsin vücudunda bir cennet kuşu var. Onunla konuş gelince neler yapacağınızi konuş sakinleştirici şeyler yap sana ne iyi geliyorsa, vakit yaklaştıkca hisler Allak bullak oluyor ama unutma kadın her zaman güçlüdür sen de tabii ki güçlüsünBenim doğumuma bir hafta kaldı ve az önce aşırı salya sümük ağladım. Çok endişeli hissediyorum. Doğum yapmaktan korkmuyorum ama kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Balkonda oturdum yarım saat ağladım. Zaten erken dogmasi riski var. Ağladıkça kendimi sıkıyorum diye daha da çok korktum. Bir acayip hallerdeyim. Eşim çok yoruldu bugün uyuyor. Kıyıp kaldıramadım.
Haklisin valla kuzum takmamam lazim kendisinin umrunda degil cunku rahat ben sinir küpü oluyorum kendi kendimeKız boşver yaa canına bebeğine yazık ne zorluklar ile büyütüyorsun. Bir doğur acısını çıkar takma bu kadar
Kuzumm ilerde bu gunleri gulerek hatirlayacaksin öyle düşün, hicbir dert tasa kalici degil icinde bir mucize var ve 1 hafta sonra kucaginda olacak insallahBenim doğumuma bir hafta kaldı ve az önce aşırı salya sümük ağladım. Çok endişeli hissediyorum. Doğum yapmaktan korkmuyorum ama kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Balkonda oturdum yarım saat ağladım. Zaten erken dogmasi riski var. Ağladıkça kendimi sıkıyorum diye daha da çok korktum. Bir acayip hallerdeyim. Eşim çok yoruldu bugün uyuyor. Kıyıp kaldıramadım.
Daha önce bu sekilde defalarca konusma yaptim haklisin daha dikkatli olacagim diyor ama degisen hicbir sey olmuyor ve ben de cok yoruldum artik. Ben rica ettikce guzelce konustukca inat mi ediyor artik bilmiyorum benim de sabrim tasiyor bu sefer ve artik konusmaktan da yoruldum rica etmekten de yoruldum gurursuz gibi hissediyorum kendimiAsla akil vermek gibi gozukmek istemem ama bir oneri olarak sadece iletiyorum, trip atiyorum demissin ya bunun yerine sakince karşına alıp "bu çıkışın beni rahatsiz etti. Iste mesafeli biri oldugunu biliyorum, işlerinin olabilecegini de anliyorum ama uslubunu en azindan buna alisik olmayan insanlarin yanindayken daha yumusak tutabilir misin ozellikle duygusal anlamda ekstra sorunlu zamanlar yaşıyorken bir de ustumde bu yuk olmasin istiyorum." Tarzindan bi konusma yapsan tepkisi ne olur?
o zaman sorun yok ne güzel takmıyorsun kafana darısı bize inşallahsanmıyorum doğmuş çocuğa ne diyecekler :) öyle bir tarzım da yok olumsuz yorum yapanı takmam ben
Ben 10 gr aldım şimdiden başladım hatta sürmeye. Ya sadece göğüs ucuna minicik süreceğim için 10 gr yeterli gibi geldi banaKızlar lansinoh göğüs ucu kremi alacağım. 10 gr olan var 40 gr olan var hangisinden aldınız siz? 10 gr yeterli olur mu acaba boşa para vermek istemiyorum. Yeterli olur mu olmaz mı bilemedim
Cidden çok Allak bullak oluyormus insan. Bugüne kadar pek anlamıyordum ama şimdi anlıyorum... Teşekkür ederimÖncelikle ağla bazen ihtiyaç var. Ama sıkma biraz nefes egzersizleri yap. Kalp ritmini, bebeği zorlama korkabilirsinde bu da normal. Ama çaresiz hissetme sen mucizevi bir şey yapıyorsun dünya üzerinde sadece kadın vücudunda bir insan oluşturup, doğuruyor Allah'ın izniyle. Yalnız değilsin vücudunda bir cennet kuşu var. Onunla konuş gelince neler yapacağınızi konuş sakinleştirici şeyler yap sana ne iyi geliyorsa, vakit yaklaştıkca hisler Allak bullak oluyor ama unutma kadın her zaman güçlüdür sen de tabii ki güçlüsün
Bana tek rennie iyi geliyor, tuzlu kraker ztn büyüdüler baskı çok su bile yakıyor midemiGünaydın, yarın 37 oluyoruz, ilk kez gece mide yanmasından çok rahatsız oldumne iyi gelir bilen var mı
Umarim umarım. Yani insanların duygusal olmasını anlıyorum artık :') bunu da yaşamadım demem artıkKuzumm ilerde bu gunleri gulerek hatirlayacaksin öyle düşün, hicbir dert tasa kalici degil icinde bir mucize var ve 1 hafta sonra kucaginda olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?