- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.501
Bence zaten o ailesine karşı çok mülayim diye eşine de kızabilirim havasına büründü annesi. Çünkü eltimin eşi daha sert ve annesi ne kaynıma kızıyor ne eltime. Eşim yumuşak diye bize böyle davranıyor bence. Belki eşim baba olunca durumlar değişir. Yani inşallah değişirBen boşandım ajsjsjejrha ama kaynana ölmüştu ztn. Değişmez huyları net olmak zorundasın onlar zorbalık yapıyorsa iki katı sen yumuşak oldukça sırtına çok vururlar. Sınırlarını koymamissin ama koymayacagin anlamına gelmez. Baktın eşin anasına laf edemeyip sana ediyor açıkça konusucaksin sen git yardim et benim annem değil o kadar üzüldüysen benim annelik yapmam gereken evladım var seninde kendinin kurduğu ailen var ona göre davran artık mutlu olmak senin elinde babasın diyeceksin
İnan şuan çok mutludur çünkü huzur bozdu tuhaf oluyor o cinsler, bebeğine birşey olsa on katı seni suclarlar hiccc takmaa eşin kızmadım demiş, sorup durma sen de annesi gibi olma çay demle kahve yap iç otur bir film aç bitti huzuru senin yaninda bulduğunu bilsinRiskli gebelik diyorum, risk sadece ilk üç ay olur diyor. Eşim sana kızmadım diyor ama triplendiği çok belli. Annesi mutlu mudur acaba şu an
Degistiriceksin sürekli ne kadar küçük bize muhtaç, başkalarınin değil bebeğimizin bize ihtiyacı var. Onunla bebeğin iletişimi güçlü tut. Güçlü hissetmesi lazım eşinin belliBence zaten o ailesine karşı çok mülayim diye eşine de kızabilirim havasına büründü annesi. Çünkü eltimin eşi daha sert ve annesi ne kaynıma kızıyor ne eltime. Eşim yumuşak diye bize böyle davranıyor bence. Belki eşim baba olunca durumlar değişir. Yani inşallah değişir
Zaten hep böyle olur zaman gelince tatile giderlerBenimki de yarın cikiyor yurt dışına bende çok endişeliyim 19 una kadar yok
Hello.
İnan şuan çok mutludur çünkü huzur bozdu tuhaf oluyor o cinsler, bebeğine birşey olsa on katı seni suclarlar hiccc takmaa eşin kızmadım demiş, sorup durma sen de annesi gibi olma çay demle kahve yap iç otur bir film aç bitti huzuru senin yaninda bulduğunu bilsin
Bizim huzurumuzu bozmadan rahatlamıyor bence. İnşallah baba olduktan sonra eşime daha da bir olgunluk gelir, ağırlığını koyar. Yoksa annesi beni hep ğzecek. Dediğin gibi aslında ben hiçbir şey olmamış gibi davranırsam bilinçaltında huzuru annesinşn bozduğunu anlar. Çok teşekkür ederim abla inşallah annesinin tavrı değişirDegistiriceksin sürekli ne kadar küçük bize muhtaç, başkalarınin değil bebeğimizin bize ihtiyacı var. Onunla bebeğin iletişimi güçlü tut. Güçlü hissetmesi lazım eşinin belli
Çok güzel haberler canım maşallah Sübhanallah, az kaldı sabrın sonu selamet diye boşuna denmiyor. Güzellikler gelsin koynuna evine beşiğine yavrunHello.
İyiyiz biz. Bugün tam 1 aylık olduk. Tüm hayati riskleri atlattık. Tüm muayenelerimiz temiz. Bugünümüze çok şükür.
Doktorumuz da çok memnun. Sütü de güzel kabul ediyor. Bu hafta ilk kez kucağıma aldım ve ten tene temas ettik. Öyle güzel bir his ki. Öyle sıcak ve yumuşacıktı ki. İnanamadım.
haftaya oksijenden çıkma çalışmaları yapacak. Son hafta da beslenme ve uyum eğitimimiz var. Allahın izniyle son 2 haftamız.
1 ay önce neredeydik şimdi neredeyiz.
Şükürler olsun
Valla ya eşime söyledim bugün hatta kesin bu bi haftada gelir yok ya doktor bide iyice ağırlaştım sanki belirtiler de başlıyor oyuzden daha da ister istemez bence stres te tansiyon yapıyor hepsi üst üste sağlıkla gelsinler de artık başka bisi istemiyorumZaten hep böyle olur zaman gelince tatile giderler
İnsanların tavırlarının değişmesini bekleme, sen onlara karşı tavrını, mesafeni belli et. Sen iyi hisset boşver yaşandı bitti o devam eder saçmalamaya bebeğine odaklan kendini başkası için asla üzme bebekte hisseder gerildigi her şey gönlünce olsun canımBizim huzurumuzu bozmadan rahatlamıyor bence. İnşallah baba olduktan sonra eşime daha da bir olgunluk gelir, ağırlığını koyar. Yoksa annesi beni hep ğzecek. Dediğin gibi aslında ben hiçbir şey olmamış gibi davranırsam bilinçaltında huzuru annesinşn bozduğunu anlar. Çok teşekkür ederim abla inşallah annesinin tavrı değişir
Bilerek eşimin yanında azarlıyor ya artık izin vermeyeceğim buna. Hatta oraya gidersem sitemimi belli edeceğim kayınbabamın yanında. Belki nasıl hissettiğimi anlar. Allah razı olsun inşallah senin de gönlünce olur her şeyİnsanların tavırlarının değişmesini bekleme, sen onlara karşı tavrını, mesafeni belli et. Sen iyi hisset boşver yaşandı bitti o devam eder saçmalamaya bebeğine odaklan kendini başkası için asla üzme bebekte hisseder gerildigi her şey gönlünce olsun canım
Normal olur mu hiç, şaka gibi gerçekten. Eşiniz size bırakmadan gerekli sert cevabı vermiştir diye umuyorum. Çok mesafeli olunması gereken biri belli kiKaynanam beni çok üzüyor hanımlarZaten hamileliğim boyunca hiç yardıma gelmedi. Sadece iki kez gezmek için geldi. O kadar hizmet ettim ama minnet duymadı. Üstelik kasalarca domates almış. Eşime: "Sena gelsin de konserve yapalım." demiş. Sabah yine aradı. Eşim gelemeyeceğimizi söyleyince bir ton azarladı. Zaten karnım 32. haftadan beri çok düşmüş, korktuğumu biliyor ama eşimi azarlayıp evin huzurunu bozuyor. Eşimin tüm gün morali bozuktu ve ben kendimi suçlu hissettim. Şehir dışına sırf konserve yapmaya gitmemizi istemesi sizce normal mi yoksa hamilelik hormonlarım yüzünden bana mı anormal geliyor
Kaynana teroru her yerde boşver üzme kendini o yapıp sana getirsin onca zaman zor günler atlattık baslatmasin konservesi n eKaynanam beni çok üzüyor hanımlarZaten hamileliğim boyunca hiç yardıma gelmedi. Sadece iki kez gezmek için geldi. O kadar hizmet ettim ama minnet duymadı. Üstelik kasalarca domates almış. Eşime: "Sena gelsin de konserve yapalım." demiş. Sabah yine aradı. Eşim gelemeyeceğimizi söyleyince bir ton azarladı. Zaten karnım 32. haftadan beri çok düşmüş, korktuğumu biliyor ama eşimi azarlayıp evin huzurunu bozuyor. Eşimin tüm gün morali bozuktu ve ben kendimi suçlu hissettim. Şehir dışına sırf konserve yapmaya gitmemizi istemesi sizce normal mi yoksa hamilelik hormonlarım yüzünden bana mı anormal geliyor
Sert cevap vermesine gerek yok tavrını koysun yeter. Tavrını belli etse kaynanam bu kadar kızamaz zatenNormal olur mu hiç, şaka gibi gerçekten. Eşiniz size bırakmadan gerekli sert cevabı vermiştir diye umuyorum. Çok mesafeli olunması gereken biri belli ki
"Biz çektik, biz de çektirelim." diyenlerden o da. İnşallah biz daha bilinçli oluruz. Çok teşekkür ederim hepinizsKaynana teroru her yerde boşver üzme kendini o yapıp sana getirsin onca zaman zor günler atlattık baslatmasin konservesi n e
Ben busene 8kilo domates aldım 5 günde anca zorla yaptım hatta aldigima pişman oldum eşime dedim oh dedim kaynanam tatilde demiyor kıza konserve yapım kendine yaptı dedimSert cevap vermesine gerek yok tavrını koysun yeter. Tavrını belli etse kaynanam bu kadar kızamaz zaten
"Biz çektik, biz de çektirelim." diyenlerden o da. İnşallah biz daha bilinçli oluruz. Çok teşekkür ederim hepinizs
Boşver hiç aldırma o triplerine. Bana surat asacağına git annene yardım et o zaman de. Sen evlenene kadar kim yapiyordu acaba o işleri?Çok haklısın ama annesiyle her konuştuğunda triplere gireceğine annesini uyarabilir
Sana anormal gelmiyor gerçekten düşüncesiz biri belliki. Ben kayınvalideme zayıfım diye beslen demesine kızıyordum ama Allah var yanına gittiğimizde bana tepsi bile taşıtmadı ya. Bir şey yapmaya çalıştığımda her defasında kızım sen bırak diyordu. Öpüp de başıma koycam.Kaynanam beni çok üzüyor hanımlarZaten hamileliğim boyunca hiç yardıma gelmedi. Sadece iki kez gezmek için geldi. O kadar hizmet ettim ama minnet duymadı. Üstelik kasalarca domates almış. Eşime: "Sena gelsin de konserve yapalım." demiş. Sabah yine aradı. Eşim gelemeyeceğimizi söyleyince bir ton azarladı. Zaten karnım 32. haftadan beri çok düşmüş, korktuğumu biliyor ama eşimi azarlayıp evin huzurunu bozuyor. Eşimin tüm gün morali bozuktu ve ben kendimi suçlu hissettim. Şehir dışına sırf konserve yapmaya gitmemizi istemesi sizce normal mi yoksa hamilelik hormonlarım yüzünden bana mı anormal geliyor
Anne evinde konserve nedir bilmiyordum inan evlenince öğrendim ki çok zormuşBen busene 8kilo domates aldım 5 günde anca zorla yaptım hatta aldigima pişman oldum eşime dedim oh dedim kaynanam tatilde demiyor kıza konserve yapım kendine yaptı dedim
Şu zayıflık konusunda gerçwkten sinir bozucu oluyorlar ama keşke sadece kilomu konuşsaSana anormal gelmiyor gerçekten düşüncesiz biri belliki. Ben kayınvalideme zayıfım diye beslen demesine kızıyordum ama Allah var yanına gittiğimizde bana tepsi bile taşıtmadı ya. Bir şey yapmaya çalıştığımda her defasında kızım sen bırak diyordu. Öpüp de başıma koycam.
Bekarken bir kez bile konserve yapmadım ama evlendiğimden beri ona yardım ettim zaten. İki senedir saatlerce domates doğratıyor, bir kez bile söylenmedim. Bu sene gitmedim diye dünyanın lafını etti. Karnım burnumda olmasa yine anlayacağım. Çok zoruma gitti
Tabii dikkat etmek lazım miktar önemliBen bu ara çekirdekli kara üzümü çok yedim, sekerim yüksek çıkmaya başladıTatlı olduğu için miktarına dikkat etmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?