2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar selam kendim alerjik bir bünyeye sahibim hep hapşırırim ama ilaç alırdım. Benim hapşırmalarim yine başladı hangi bölüme gitmem lazım ilaç kullanmadan nasıl atlatabilirim bir fikriniz var mı? Karnımı tutuyorum ztn çoğu zaman yoksa birden ağrı giriyor

Alerji için hangi bölüme gidilir bilmiyorum ama bence sen kadın doğum doktoruna git yine o yönlendirir zaten. Çok geçmiş olsun.

Normalde devlet hastanesi için soruyorsan dahiliye ya da göğüs hastalıklarının sevk etmesiyle immunioloji var oraya sevk ediliyor. Alerji bölümü orası. Ama bazi üniversite hastanelerinde direk alerji bölümüne gidebilirsin. Ben de senin gibiyim. Aralıksız her gün alerji ilacı içerim. İçmediğim zaman inanılmaz kötü oluyorum hapşırma burun akıntısı falan. Ama ben 4 5 aydır hiç almıyorum. İlk bıraktığımda çok şiddetlendi ama şimdi iyiyim çok şükür. Tabi bahar geliyor o zaman napalım bilmiyorum

Kizlar gunde bir kez kahverengi akinti gelmesi korkutucumu doktoruma yarin aldim randevu normalde diger hafta cagirmisti korkttum bebisi goruyum bisey mi oldu diye siz bilirsiniz diye sorayim dedim

Kizlar gunde bir kez kahverengi akinti gelmesi korkutucumu doktoruma yarin aldim randevu normalde diger hafta cagirmisti korkttum bebisi goruyum bisey mi oldu diye siz bilirsiniz diye sorayim dedim
Hamilelikte açık pembe renkli kanama tehlikeli diye biliyorum canım. Ama doktora git tabi yinede.

Hamilelikte açık pembe renkli kanama tehlikeli diye biliyorum canım. Ama doktora git tabi yinede.
Acik pembe degil kahverengi cok az geliyor doktorum normal dedi agirlasirsa hemen gel dedi ben yarin gidecegim fitil aliyim gerekirse riskli haftalardayiz anladigim kadariyla korkuyorum sosyal hayatim kalmadi biraz daha sikarim bebegim icin yeterki dogsun

Bencede normal canım canını sıkma. Riskli haftalar ama rahat ol. Bebek çok korunaklı bir yerde kolay kolay birşey olmaz Allah'ın izniyle.

Dondurulmus kokorec satiliyor bildigimiz bir yerde ama almamistim keske alsaymisim. Valla dun dayanamadim ekmek arasi kokorec yedim bir kereden bisey olmaz dedi esim ondan cesaret aldim onemli olan abartmamak
Artık yemişsiniz ama Naçizane fikrim olursa bir kere olur Allah korusun kapacaginiz bir bakteri bebeginizde zeka problemi olarak dönecek ilerde doktorlar o yüzden yasak koyuyor . Dikkat etmekte fayda var nasılsa hamilelik yıllarca sürmüyor yediğinize de pişman olmayın geçmiş gitmiş artık

Muhtemelen yerleşme kanamaları benim ilk gebeligimde 9. Haftaya kadar sürmüştü ama tedbirli olmakta fayda var belki doktorun progestan verir. Ben sadece 1 kere kanama yaşadım 12. Haftaya kadar kullanalım riske girmesin dedi

Ayy yok bir daha yemem

Benimde brh- eşim brh-+bende her gebeligimde vuruldum ve doğumdan sonra da vuruyorlar ilk 24 saatte

Canım benim 5. Haftadan beri kahverengi akıntım var şuan 7. Haftamdayim ilk akıntım başladığında hemen doktorumu aradım hiç bekleme progestan al dedi şimdiye kadar ara ara devam ediyor kahverengi akıntım korkulacak bişey yok bu durum normal ama ilaçlarını ihmal etme dedi. o yüzden önce doktorunu ara belki sana progestan önerir çok geçmiş olsun

Kızlar çok hastayım bide, fena üşütmüşüm ilaç kullanmaya da korkuyorum..Grip nezle durumlarında hiç mi ilaç kullanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…