- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.701
Hangi ülkede yaşıyorsunuzBenim yaşadığım ülkede sadece 3 kez ultrasona giriyorsun diye biliyorum. Her ay muayene bile yok. Gebelik için giriş yaptırdım ilk randevuyu 6 marta verdiler düşün.
Hollanda. İlk doğumumu Türkiye'de yapmıştım, burdaki sistemi hiç bilmiyorum henüz. Doktora da gitmedim. Evde iki kez test yaptım, kan tahliline gerek yok, çift çizgi çıktığına göre hamilesin zaten dedilerHangi ülkede yaşıyorsunuz
Alerji için hangi bölüme gidilir bilmiyorum ama bence sen kadın doğum doktoruna git yine o yönlendirir zaten. Çok geçmiş olsun.Kızlar selam kendim alerjik bir bünyeye sahibim hep hapşırırim ama ilaç alırdım. Benim hapşırmalarim yine başladı hangi bölüme gitmem lazım ilaç kullanmadan nasıl atlatabilirim bir fikriniz var mı? Karnımı tutuyorum ztn çoğu zaman yoksa birden ağrı giriyor
Normalde devlet hastanesi için soruyorsan dahiliye ya da göğüs hastalıklarının sevk etmesiyle immunioloji var oraya sevk ediliyor. Alerji bölümü orası. Ama bazi üniversite hastanelerinde direk alerji bölümüne gidebilirsin. Ben de senin gibiyim. Aralıksız her gün alerji ilacı içerim. İçmediğim zaman inanılmaz kötü oluyorum hapşırma burun akıntısı falan. Ama ben 4 5 aydır hiç almıyorum. İlk bıraktığımda çok şiddetlendi ama şimdi iyiyim çok şükür. Tabi bahar geliyor o zaman napalım bilmiyorumKızlar selam kendim alerjik bir bünyeye sahibim hep hapşırırim ama ilaç alırdım. Benim hapşırmalarim yine başladı hangi bölüme gitmem lazım ilaç kullanmadan nasıl atlatabilirim bir fikriniz var mı? Karnımı tutuyorum ztn çoğu zaman yoksa birden ağrı giriyor
Hamilelikte açık pembe renkli kanama tehlikeli diye biliyorum canım. Ama doktora git tabi yinede.Kizlar gunde bir kez kahverengi akinti gelmesi korkutucumu doktoruma yarin aldim randevu normalde diger hafta cagirmisti korkttum bebisi goruyum bisey mi oldu diye siz bilirsiniz diye sorayim dedim
Acik pembe degil kahverengi cok az geliyor doktorum normal dedi agirlasirsa hemen gel dedi ben yarin gidecegim fitil aliyim gerekirse riskli haftalardayiz anladigim kadariyla korkuyorum sosyal hayatim kalmadi biraz daha sikarim bebegim icin yeterki dogsunHamilelikte açık pembe renkli kanama tehlikeli diye biliyorum canım. Ama doktora git tabi yinede.
Bencede normal canım canını sıkma. Riskli haftalar ama rahat ol. Bebek çok korunaklı bir yerde kolay kolay birşey olmaz Allah'ın izniyle.Acik pembe degil kahverengi cok az geliyor doktorum normal dedi agirlasirsa hemen gel dedi ben yarin gidecegim fitil aliyim gerekirse riskli haftalardayiz anladigim kadariyla korkuyorum sosyal hayatim kalmadi biraz daha sikarim bebegim icin yeterki dogsun
Benimde belim ve sağ kasığım ağrıyor arada bir. Hamilelikte normal. Ilkinde de sanki adet olacakmışim gibi ağrı vururdu belime.Son 1 haftadir falan Sabahları belim aşırı ağrıyor. Ve alt karnım sertlesmeye gerilmeye basladı karnım da çıktı. Normaldir demi
Artık yemişsiniz ama Naçizane fikrim olursa bir kere olur Allah korusun kapacaginiz bir bakteri bebeginizde zeka problemi olarak dönecek ilerde doktorlar o yüzden yasak koyuyor . Dikkat etmekte fayda var nasılsa hamilelik yıllarca sürmüyorDondurulmus kokorec satiliyor bildigimiz bir yerde ama almamistim keske alsaymisim. Valla dun dayanamadim ekmek arasi kokorec yedim bir kereden bisey olmaz dedi esim ondan cesaret aldimonemli olan abartmamak
Muhtemelen yerleşme kanamaları benim ilk gebeligimde 9. Haftaya kadar sürmüştü ama tedbirli olmakta fayda var belki doktorun progestan verir. Ben sadece 1 kere kanama yaşadım 12. Haftaya kadar kullanalım riske girmesin dediKizlar gunde bir kez kahverengi akinti gelmesi korkutucumu doktoruma yarin aldim randevu normalde diger hafta cagirmisti korkttum bebisi goruyum bisey mi oldu diye siz bilirsiniz diye sorayim dedim
Ayy yok bir daha yememArtık yemişsiniz ama Naçizane fikrim olursa bir kere olur Allah korusun kapacaginiz bir bakteri bebeginizde zeka problemi olarak dönecek ilerde doktorlar o yüzden yasak koyuyor . Dikkat etmekte fayda var nasılsa hamilelik yıllarca sürmüyoryediğinize de pişman olmayın geçmiş gitmiş artık
Evet benim de kasiklarim adetbolacakmisim gibi sancirdi dizime vururdu agrisi su sıralar hafiflediBenimde belim ve sağ kasığım ağrıyor arada bir. Hamilelikte normal. Ilkinde de sanki adet olacakmışim gibi ağrı vururdu belime.
Benimde brh- eşim brh-+bende her gebeligimde vuruldum ve doğumdan sonra da vuruyorlar ilk 24 saatteBenim kan grubum 0- eşim 0+ bebek eğer eşim gibi + olursa kan uyuşmazlığı olurmuş ve kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurmak gerekiyormuş eğer kanaman olursa hemen vurdururuz olmazsa 28. Haftada ve doğumda bu iğneyi vuruyorlarmış
BilmiyorumBen de dün taşıdım sol kasığım ağrıyor (kist oluşmuş) ilerleyen zamanlar ne yapcaz bilmem
Kizlar gunde bir kez kahverengi akinti gelmesi korkutucumu doktoruma yarin aldim randevu normalde diger hafta cagirmisti korkttum bebisi goruyum bisey mi oldu diye siz bilirsiniz diye sorayim dedim
Canım benim 5. Haftadan beri kahverengi akıntım var şuan 7. Haftamdayim ilk akıntım başladığında hemen doktorumu aradım hiç bekleme progestan al dedi şimdiye kadar ara ara devam ediyor kahverengi akıntım korkulacak bişey yok bu durum normal ama ilaçlarını ihmal etme dedi. o yüzden önce doktorunu ara belki sana progestan önerir çok geçmiş olsunKizlar gunde bir kez kahverengi akinti gelmesi korkutucumu doktoruma yarin aldim randevu normalde diger hafta cagirmisti korkttum bebisi goruyum bisey mi oldu diye siz bilirsiniz diye sorayim dedim
Ne guzel demissin canim tesekkur ederim insallah korkuyorum ama olacagada care yok zor donemlerBencede normal canım canını sıkma. Riskli haftalar ama rahat ol. Bebek çok korunaklı bir yerde kolay kolay birşey olmaz Allah'ın izniyle.