2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Muhtemelen yerleşme kanamaları benim ilk gebeligimde 9. Haftaya kadar sürmüştü ama tedbirli olmakta fayda var belki doktorun progestan verir. Ben sadece 1 kere kanama yaşadım 12. Haftaya kadar kullanalım riske girmesin dedi
Yarin gidecegim kalbini de duyayim cok korkuyorum hem duyarsam rahatlarim yatmak icin sorun degilsin yeterki saglikli olsun ilac ne verirse kullanirim

Canım benim 5. Haftadan beri kahverengi akıntım var şuan 7. Haftamdayim ilk akıntım başladığında hemen doktorumu aradım hiç bekleme progestan al dedi şimdiye kadar ara ara devam ediyor kahverengi akıntım korkulacak bişey yok bu durum normal ama ilaçlarını ihmal etme dedi. o yüzden önce doktorunu ara belki sana progestan önerir çok geçmiş olsun
Dun konustuk korkma bunlar normal dedi agirlasirsa gel dedi ben yarin gidecegim 37 yasinda dogal yolla ilkkez anne olmusum gidecegim benim icin mucize suanda bebek sahibi olmak

Dun konustuk korkma bunlar normal dedi agirlasirsa gel dedi ben yarin gidecegim 37 yasinda dogal yolla ilkkez anne olmusum gidecegim benim icin mucize suanda bebek sahibi olmak
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım korkma ama fazla stres yapma bebek etkilenmesin yarın doktordan gelince bizede yaz güzel haberlerle gelirsin inşallah 🙏

Ben geçen kontrolümüzde doktora sordum maydanoz kuzu kulağı tere gibi sebzelerin yenmesi sakıncalıymış doğru mu diye oturup bir bağ yemedikten sonra bir şey olmaz saçmalamasınlar internettekiler de demişti 😂 1 kilo yemediysen sıkıntı olmaz için rahat olsun 🥰
Vallahi doktor doğru söylemiş bizim genimizde var abartmak 😁🥰

Kızlar çok hastayım bide, fena üşütmüşüm ilaç kullanmaya da korkuyorum..Grip nezle durumlarında hiç mi ilaç kullanamıyoruz
Geçmiş olsun canım. Galiba ben de hasta oluyorum. Boğazım kötüleşmeye başladı. Halsizlik %100. Nefes alacak halim yok. Benim Doktorum paroldan başka bir şeye izin vermiyor ne yazıkki. Kaynar suyun içine limon sıktım şimdi. Uydurmasyon şeyler. Şifa olur inşallah ne diyim 🙏🏻

Yarin gidecegim kalbini de duyayim cok korkuyorum hem duyarsam rahatlarim yatmak icin sorun degilsin yeterki saglikli olsun ilac ne verirse kullanirim
Yarın bende ilk defa kalp atışı için gideceğim inşallah ikimizde güzel haberlerle geleceğiz hiç canını sıkma ❤️❤️

Hollanda. İlk doğumumu Türkiye'de yapmıştım, burdaki sistemi hiç bilmiyorum henüz. Doktora da gitmedim. Evde iki kez test yaptım, kan tahliline gerek yok, çift çizgi çıktığına göre hamilesin zaten dediler ☺️
Hayırlı olsun, bir önceki hamileliğimde topikte bir arkadas vardı Kanada'da oturuyordu. Orada da 3 kereymiş sanırım ve sürekli ultrason yasakmış. Kanama acil durumlarda bile çok zorlanmıştı. Türkiye sağlık açısından gayet iyi.
İstediğinde randevu alıp gidebiliyorsun bu çok güzel birşey. Umarım sizde rahat sekilde geçirirsiniz🙏

X