- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 108
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.921
Cennet kokulu yaa büyümüş de gezermis. Maşallah maşallahBiz bugün yarı 40 olduk ve gezmelere çıktık teyzeleriBi maşallahınızı alırız
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınİyi olmana kendine iyi gelene sevindim seni çok merak etmiştik. Sandığından çok daha güçlü bir annesin kimseyi dinleme sağlıcakla bebeğin vaktinde seninle olacak
İnşallah dayanır bebeğin inanıyorum sağlıcakla doğacakÇok teşekkür ederim cidden bebişim onları yanılttığı için mutluyumhenüz ciğer gelişimi tamamlanmaöıştı kanala düştüğünde. Birkaç hafta daha dayanırsak çok sevinirim. O sızlamalar tekmeden oluyor hiç endişe etme. Kanala girerse göğüs kafesinin ortasından rahme kadar en az 4-5 parmak boşluk oluyor. O şekilde anlayabilirsin inip inmediğini
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çok teşekkür ederimİnşallah dayanır bebeğin inanıyorum sağlıcakla doğacakÇok az kaldı zaten. Dişimizi sıktık sıktık bu haftalara kadar geldik şükür. Hele sen çok daha fazla şeyle baş ettin. Bundan sonrası su gibi geçsin inşallah senin için
Nasıl yaptırılıyor? Ben siteye girdim ama öyle bir şey göremedimOradaki örneklerden seçmek gerekiyor. Minimum da 50 adet yaptırılabiliyordu diye hatırlıyoruum. Bir güzelliğe vesile olduğu için de fazlasıyla memnun olursun bence.
Çok beğendim, nerede yaptırdınız. Kapı süsü ve magnet yaptırmak istiyorum bende
Yaa ama siz çok güzelsinizBiz bugün yarı 40 olduk ve gezmelere çıktık teyzeleriBi maşallahınızı alırız
Bazıları o kadar gozumu korkutuyor ki anlatamam normalde cok dirayetliydim inan insanlar yuzunden cesaretim kırıldı. 20gün kaldi uygulamaya gore dogumuma insallah sag saglim kolaylikla bebislerimizi kucagimiza aliriz hepimizKendine hep korku yüklüyorsun, çevrenizde ki insanlara çok kulak asmayin çünkü sen kendine has birisin. Benim ikinci doğumumda normaldi kesi ve dikiş vardı ama birşey kalmadı. İlk dogumda oğlum çıkarken takıldı 2 dikiş oldu sadece. Annem sezeryanli doğurmuştu kardeşlerimi şükür geçiyor demişti. Her iki durumuda hazırlıkli ol tabi ki ama boş yapan insanlari dinleme, olumlu doğum hikayelerini oku dinle.
Gıdım gıdım zar zor büyüyor benim bebeto anası gibiİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çok teşekkür ederimDediğin gibi sonlara yaklaştık hamdolsun. Bebişin nasıl? İstediğin kilolara gelmiştir inşallah
Teşekkür ederimÇok beğendim, nerede yaptırdınız. Kapı süsü ve magnet yaptırmak istiyorum
Ayyy insallhhhBen de toparladım çok şükür 1 hafta daha geçsin çok hissetmeyeceksin dikişleri o sırada bebişin de gelir ohhh
Benim dogumum o sekilde basladi ama bende kanama oldugu icin gittim yoksa ishal olcam herlde diyip evde dururdumKızlar tecrübesizliğimden soruyorum, tuvaletim yok ama afedersiniz böyle ishal sancısı gibi adet sancısı gibi bir ağrı yaşıyorum. Sancı denen şey bu mu, benim gibi yaşayan var mı
Yaa begendin mi canim benimkide yarin gelecek heyecanliyim cokBenim bebek arabası ile puset bugün geldi pınar puseti açtım çok güzel arabayı da eşim gelince açıcam
Nereden aldin canimKizlar selam, bebek küvetini üstüne koyup eğilmeden, çömelmeden yikayabilmek icin şöyle bir aparat aldım. Yegenlerimde de kullanmıştık, bence gözden kaçan ama cok kullanisli ve ise yarayan bir sey. Degerlendirmek isterseniz aklinizda olsun
Trendyoldan aldim, pazarama.com da da varmisNereden aldin canim
Yok ikinci de anlamamıştım. 1 ay sancı cektirmisti kontrole gittiğimde doğuma girdim. Bun da ikinci abisine çekti galiba 2 haftadır nst sancılı 3 gün istirahat et 37 olsun demişti. Şükür 37 oldum ne zaman isterse gelsin beyefendi yoruldum artık. Benim acı eşiğim yüksek tolera ediyorum. Allahın izniyle hepimiz ard arda bebelerimizi kucağımıza alacağızÇok teşekkür ederim iyi ki varsınSen nasıl oldun abla? İlk hamilelikte doğumun başladığını anlamamıştın aman dikkat arada kasılmaları saymayı ihmal etme İnşallah bizim sancılar da acısız geçer
Ayyy cok heyecanli cok sz kaldiKontrolümüz güzel geçti kızlar. Şükürler olsuun.Gelişimimiz normal. 3400 ölçtü kiloyu ama doktorumuz cihazın yaklaşık 200 fazla ölçtüğünü, 3200 demenin daha sağlıklı olduğunu söyledi. Birkaç gündür kafasıyla baskı yaptığını söyledim, uzun olduğu için sıkışmaya başladığını, normal gününü yani 23'ünü bekleyemeyebileceğini söyledi 19 ya da 20 Eylül'de alacak. Pazartesi netleşecek. Oksapara devam. Bu ay boyunca miiiis gibi sıralı ve sağlıklı doğum haberlerini yazalım umarım amin
İnşallah vaktinde sağlıkla doğacakÇok teşekkür ederim cidden bebişim onları yanılttığı için mutluyumhenüz ciğer gelişimi tamamlanmaöıştı kanala düştüğünde. Birkaç hafta daha dayanırsak çok sevinirim. O sızlamalar tekmeden oluyor hiç endişe etme. Kanala girerse göğüs kafesinin ortasından rahme kadar en az 4-5 parmak boşluk oluyor. O şekilde anlayabilirsin inip inmediğini
Anestezisti dinlemek lazımBana kendi doktorum da ebe olan kuzenim de spinal önermişti. En konforlusu oymuş sanırım. Ben bel fıtığı yüzünden olamadım malesef anestezist o riski alamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?