2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Evet internetten araştırın isterseniz her zaman olucak diye bir sey yok diye biliyorum ondan bende kendi kendimi yiyorum hala atıyor mu acaba kalbi diye
Iyi olmasa bile nasil anlasiliyor kalbi durdugu oda cok zor annelik ne zor duygu bizim gibi 1 evladi olmamis anneler icin ben carsambada gidecegim 1 daha dinlemeye sonra 1 hafta sonra daha var onada gidecegim Allah izin verirse insallah hep giderim

Iyi olmasa bile nasil anlasiliyor kalbi durdugu oda cok zor annelik ne zor duygu bizim gibi 1 evladi olmamis anneler icin ben carsambada gidecegim 1 daha dinlemeye sonra 1 hafta sonra daha var onada gidecegim Allah izin verirse insallah hep giderim
Anlaşılmıyormuş kanama olmazsa ve kanama olmuyormuş herkeste. Allah hayırlısıyla hepimize kavuşmayı nasip etsin cok stresli zor bende tecrübesizim bir kızım var 6 aylıkken koruyucu annesi oldum suan 6 yaşı bitmek üzere doğum yapmadım hamile kalmadım bilemiyorum tek duam sağlıkla kucağımıza almak Allah büyüktür diyip duadan başka birsey yapamıyorum

Nasil guzel bisey yapmissin helal olsun nasil buyuk bir sevap dogal yollada evlat sahibi oldun insallah hepimiz evlatlarimizi aliriz kucagimiza benimde 1 kaybim var tup bebekle olmustu gelisimi durdu bu evladim dogal yolla oldu benimde insallah kucagimiza aliriz cok korkuyorum tabikii 7 yillik evliyim hic cocugum yok yasimda var 37 yim

Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerininiz için inşallah tahmin edebiliyorum bende korkularla geçiyorum günleri geçmek bitmek bilmiyor maalesef bende 4 yıllık evliyim ama hep korundum olur diye ama sonradan halı bırakınca öğrendim ki pcos varmış nasip dedim yaşım 30 hersey Allahtan benimde aşılamayla oldu gebeliğim inşallah sağlıklı ilerler

Ben kullanıyorum canım sabah 1 öğleden sonra 1 gece yatmadan 2 toplam 4 tane içiyorum. Bazen öğleden sonrakini içmiyorum 3 tane içiyorum ama kötü oluyorum 1 kutu bitti 2. Bitiyor neredeyse
Benim aksam bulantim cok oluyor gunduz hafif oluyor istifra ettirmeyecek derecede. Dun gece basladim ilaca asiri uykumu getirdi sarhos gibi oldum resmen

Kizlar size bisey soracagim yarin dugun var kalabalik olacak yas geregi riskli bir hamilelik yasiyorum ve 7 yil sonunda olan ilkgebelik uzak baya istanbul tarafinda cekmecede oturuyorum ben cok sevdigim biri korkuda cok neyapsam hamile kaldigimdan beri dinleniyorum yatiyorum ilk 3 ay ciksin diye oyle gezme tozma islerini biraktim zor oldugu icin Allah katinda dogal yolla geldi size soruyum dedim ?

Başınız sağolsun çok üzgünüm.Rabbim tekrar yasatmasin Daha sonra nedenlerini araştırdılar mı pıhtılaşma vs.
Her hangi bir sorun çıkmadı, son seferinde kan sulandırıcı kullanmıştım zaten bir öncekinde de embriyoya alındıktan sonra genetik test yapıldı. Yine bir sorun çıkmadı. Hatta genetik testte cinsiyetini de görünce daha da üzülmüştüm. Umarım başka sınavım yoktur

Çok teşekkür ederim. Onlar için birer ağaç ektim. Anıları kaldı bana inan sıfır leke, sıfır ağrı sıfır sancı. Musmutlu randevuya gidene kadar hiç haberim olmadı
Bende cook korkuyorum tup bebek kaybim var dogal yolla oldu bu yavrum hayirlisiyla insallah kucagimiza aliriz diye dualardayim ,cook uzuldum baska evladin varmi

Tup bebek ile mi hamile kalmistin genetik teste de girdin haa bende martta dusunuyordum para biriktiriyordum embriyolari genetige sokayim diye para biriktiriyordum Allah im nasip edince ediyoe etmeyince etmiyor

6+6 olması gerekiyodu çünkü keseyi 3 hafta önce gördük 4 haftalık demişti ordan da tutmuyor zaten maalesef
Benim de 7+5 e kadar duyulmadı canım normalde kesem haftamla uyumlu gidiyordu ama geç döllenme olmuş 10 gün ileri aldılar son adet tarihimi. İçini ferah tut 8. Haftaya kadar bekle. Ben kürtajdan döndüm bu şekilde son anda duyuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…