2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar ben bugün 35 haftalık oldum da, kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz siz? Benim doktorum her hafta nst dedi ama muayeneye 38. Haftada gel dedi çok uzun bir süre gibi geldi bana son haftalar için.
İki haftada bir şu an. 32’de ve 34’te gittim bir de 36+2’de gideceğim, belki sonra haftada bir çağırmaya başlar

Biz beraber seçiyoruz hep

Gebelik zehirlenmesinden dolayı raporluydum 1 aylık ilk rapor param yattı. Maasima göre 15300 tl az yattı. Özel sektörde kesiyorlar
hmm. Benim çalıştığım yerde rapor durumlarında parayı şirkete veriyoruz onlar bize tam maaşımızı yatırıyor , sanırım şirket insiyatifi ile alakalı oluyor.

Bizde de ben yapıyorum hep ama internet alışverişi konusunda her şeyi ben sipariş veriyorum zaten eşim alışveriş yapmaz hiç internetden :)

Yaa valla ben de sorgular oldum herşeyi hatta korkmaya başladım, ileride okuldur kursudur başka şeyleri araştırması, yapması bana mı kalacak hep diye ilk oyun kartlarını alma görevini sana veriyorum dedim bakalım inşallah çocuk yaşına girmeden alır Sorun genel olarak erkeklerde olabilir diye çıkarıyorum burdan
Heh işte o kişi bizde benim, excel tablolarım var bebek arabasında, kıyafetlerde falan özellkle sertifikaları, güvenli kimyasal detayları, yorumları saatlerce bakarken ona bunu da sen al diyince 10dk içinde seçmiş oluyo hiç detay düşünmeden ve daha çok sinir oluyorum

Teşekkür ederim canım bende iyice bir bakiyim

Ay herkes farklı bir seyle sınanıyor işte ahhaha amaan en büyük sürtüşmeler böyle olsun

Bizde de hep ben aldım. Zaten onun ne alınacak ne alınmayacak fikri bile yok sadece bebek arabası biliyor.

Ayy canim benim ayni gunler ikimizin benimde oule alistim icjmde olmasina ayrilacak bedenimden uzuluyorum bir yandan onunla mucadele ettik

Ah ah o aylar nasıl geçti bebiklere bir şey olacak diye Benim de duygularım çok karışık o yüzden. Bir yandan çok zor geçtiği için artık doğsun istiyorum, bir yandan da ince bir sızı oluyor içimde bedenimden ayrılacak diye
Ve daima bir inanamama hissiyatı doğum yaklaştıkça.

Hersey bende canım dünyadan haberi yok aldıklarımı görünce bu ne ise yarıyor diye soruyor arada

Ben bakıyorum tabiki. Eşim arada bir sürece dahil oluyor ama olmasa daha iyi olur. Geçen bebeğin kıyafetlerini koymak için dolap bakıyordum gitmis ofis mobilyası beğenmiş. Bildiğin evrak dolabı. Bide diyoki ama çok sağlam bir dolap

Ben de şampuan, pişik kremi, bebe losyonu, bebe yağı olarak Mustela aldım. Tırnak için de Babyme törpü aldım ilk zamanlar için. Sonrası için de Chicco tırnak bakım setini aldıım. T tadella
Ben de şampuan, pişik kremi, bebe losyonu, bebe yağı olarak Mustela aldım. Tırnak için de Babyme törpü aldım ilk zamanlar için. Sonrası için de Chicco tırnak bakım setini aldıım. T tadella
Tırnak bakım setinde pandalı bir ürün var onu alan oldu muu

Dun ben dedim aynisini bir tane cocuk icin bisey almadin oda dogsun yapacagim dedj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…