- 4 Şubat 2024
- 217
- 674
- 18
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.561
Bende aynen öyle.. dondurma çıkarmıyor mesela, bi dilim tost, gözleme, yemeğin yanında ekmek yersem hele yüksek çıkıyor. Ama şu bir gerçek, ayran/yoğurt çok iyi indiriyor şekeri. Yiyebildiğim kadar çok tüketmeye çalışıyorum o yüzden. Ünsüline gelince, başlatmayabilir. Başlatırsa da hiç üzülme. Parmaktan kan ölçmek kadar acıtmıyor.Bende başlarım büyük ihtimalle yarın. Yememe dikkat edebilsem gerek kalmayacaktı ama canım çok çekince yiyorum napıyım
Onla ilgili bilgi veremiyorlar yaOoyyyNee kadar daha dayanmanız gerekiyormuuş? Senin fit karın iner hemen tabii ay!
Tek odağım o, damızlık gibi ye iç uyu sağ, ye iç uyu sağYaaaa ne güzel iyi haberlerinizi almakbolca dinlen, sütün duvarlara fışkırsın kızlar da en yakın zamanda evlerine, size kavuşsunlar inşallah
Merhaba bende 32. Haftadayım bugün seminere gittim ama ben 36 da izne ayrılmayı düşünüyorum çünkü 37 ye kadar çalışsam son bir hafta 15 tatile denk geliyor ve aktarılmıyorBenim ilk günden pertim çıktı. Alerji oldum okul toz içinde. Burnum tıkandı hapşuruyorum. Ve 37ye kadar çalışcam. Allah yardımcımız olsun
Ben onu hiç hesaplamadım ya. Sen çalışabilir aldın mı canım? Ben perşembe gidicem. 5inde 32+0 oluyorumMerhaba bende 32. Haftadayım bugün seminere gittim ama ben 36 da izne ayrılmayı düşünüyorum çünkü 37 ye kadar çalışsam son bir hafta 15 tatile denk geliyor ve aktarılmıyor
Evet ya kuralım öyle bir grup siz bi doğurun da emzirirken geçmiyor vakitGece emzirirken vakit geçsin diye yazışırdık aslında bi whatsaap grubumuz gibi bişi olsa ya da instegraö grubu ne güzel olurdu
Ay keşke daha önce sordaymışım 10 gün sonunda kendim keşfettim malesef. Aptamil aşırı gaz yaptı Hippe devam ediyorum ben deBen oğlumda denemediğim mama kalmamıştı en iyi gaz yapmayan hipp olmuştu aptamil çocuğu mahfediyordu gazdan az kaldı geliyor bebisler canım
Ay grup kuralım sonrasında yineBen de artık doğurmak istiyorum sabrım kalmadıMaksimum 20 gün kalmış ama o bile o kadar uzak geliyor kiiii.
Yasakmış WhatsApp grubu kurmak. Ya da telefon numarası alışverişi yapmakEvet ya kuralım öyle bir grup siz bi doğurun da emzirirken geçmiyor vakit
Aa bende haftalardir dondurma yemiyorum. Sabah kahvaltısında iki lokma reçel yersem hemen çıkıyor şekerim. Birde hamur işleri çok yükseltiyor dediğin gibi. İnsülin gerekiyorsa başlıcaz napalim. Sordum zaten bebeğe hiçbir zararı yok dedi.Bende aynen öyle.. dondurma çıkarmıyor mesela, bi dilim tost, gözleme, yemeğin yanında ekmek yersem hele yüksek çıkıyor. Ama şu bir gerçek, ayran/yoğurt çok iyi indiriyor şekeri. Yiyebildiğim kadar çok tüketmeye çalışıyorum o yüzden. Ünsüline gelince, başlatmayabilir. Başlatırsa da hiç üzülme. Parmaktan kan ölçmek kadar acıtmıyor.
Canım bana da aslında geride demedi haftasıyla uyumlu gayet iyi falan dedi. Bu ölçümleri de sekreterine söylerken ben not aldım ordan dolayı kendim araştırdım endişelendimGerilik yok dedi bana canım daha iyi olabilirmiş yani34 te benimde randevum güncelleme yapalım buraya yazalım canım
Yaa öyle mi İnstagram vermek yasak değildir ama bence alışveriş linkleri de attık bir sürü instadan bilgisi olan var mı?Yasakmış WhatsApp grubu kurmak. Ya da telefon numarası alışverişi yapmak
Seminerden sonra izne ayrılacaksın herhalde. Benim daha izin bu hafta başladı. 4 hafta daha okula devam etcem. İnşallah kolay geçer. Süre uzun olduğu için çalışabilir raporu almak istedim ama bir ay çalışıp bırakcam biraz okula sıkıntı olacak.Bizim seminerler başladı bugün, saat 9.15’ten beri sabit oturmaktan öleceğimayaklarım çok fena şişti ya aşağı doğru kalmaktan. Evde olmak büyük nimetmiş
Yaa öyle mi İnstagram vermek yasak değildir ama bence alışveriş linkleri de attık bir sürü instadan bilgisi olan var mı?
Kaçıncı haftanda aldın canım? 32+0de benim randevum. Geç olmaz değil mi?Seminerden sonra izne ayrılacaksın herhalde. Benim daha izin bu hafta başladı. 4 hafta daha okula devam etcem. İnşallah kolay geçer. Süre uzun olduğu için çalışabilir raporu almak istedim ama bir ay çalışıp bırakcam biraz okula sıkıntı olacak.
Ay benim de öyle ama ben çalışabilir raporu aldım ya sonradan pişman oldum sanki. Dediğin gibi bir ay sonra tekrar öğretmen bulmak zorunda kalacaklar. Dedim 1 ay süre var doğum sonrasına eklense iyi olur diye düşündüm ama şimdi de ayrılsa mıydım dedim.hermionegranger- bende öğretmenim canım bugün tam 32 hafta çalışamaz raporu aldım benim için program değiştirmek zorunda kalacaklardı gidecek halimde yok doğum sonrası izinin 1 yıla çıkarılması gündemde inşallah bize yetişir
Aynen haftaya pazartesi 36+2 oluyorum tam, çalışabilir raporunu çalışamaz yapacağız iznim başlayacak, bu halde okulu çekemem hiç :/ zaten bir hafta için programı bi dana değiştirmekle uğraşsınlar istemem ama üç dört hafta olsaydı ben de çalışırdım herhaldeSeminerden sonra izne ayrılacaksın herhalde. Benim daha izin bu hafta başladı. 4 hafta daha okula devam etcem. İnşallah kolay geçer. Süre uzun olduğu için çalışabilir raporu almak istedim ama bir ay çalışıp bırakcam biraz okula sıkıntı olacak.
İlays Mabel aldım benBende sling almayı düşünüyorum umarım kullanışlıdır, alan var mı aranızda
Bebek için sorun olmayacağını söylemişti doktorum. Uçuk ilacı kullanamıyoruz. Aloevera bitkiniz varsa onun özünü sürün müthiş iyi geliyorKızlar selam, dudağımda minik bir uçuk çıktı. Daha önce uçuk cikartip doktoruna danışan birileri var mı aramızda, herhangi bir sey kullanmayı düşünmüyorum zaten ama bebek için bir sorun olur mu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?