2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ayy evet oyle olmus Allah im seni ve cocugunu korumus verilmis gercrkten buyuk sadaka olmus vermissin basina gozune degmis Allah im cook gecmis olsun

Ben bulamadim bundan yaa kullaniyordum.normalde goguslerim sutyen bulamayacak duruma geldi

Bu zamana kadar nefes darlığı hiç yaşamadım ama son 4 5 gündür ben zor nefes alıyorum 33+3 uz. Nefes nefese kalıyorum çarpıntı oluyor aranızda nefes darlığı çeken var mı
Cekiyorum cekmezmiyim birde yediklerim agzima cikiyor oda mahvediyor bu haftalar normalmis bebek diyaframa baski yapiyormus

Canim bu hafta yaparsin benimde oyle oldu 1 ay surdu benim tadilati devam evin icine girdik ondan sure uzadi senin oyle olmaz bu hafta yerlesirsin

Annelik gerçekten çok zor canım daha şimdiden neler çekiyoruz. İnşallah hepsi gelip geçecek çok geçmiş olsun tavuk çorbası iç bol bol c vitamini almaya bak dinlen güzelce

Annelik gerçekten çok zor canım daha şimdiden neler çekiyoruz. İnşallah hepsi gelip geçecek çok geçmiş olsun tavuk çorbası iç bol bol c vitamini almaya bak dinlen güzelce
Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer çünkü hayat kalitem yerlerde. Dün 5 saat uyuyabildim, bugün de bu saat oldu hala ayaktayım. Huzursuzum, halsizim. Üstüne bir de yakındığım için hem rabbime hem de bebeğime karşı suçluluk hissediyorum

Doğum mu yaptınız kaçıncı haftanızda hayırlı olsun
Yok yapmadım normal tarihim 22 ekim, 32+6 dayım henüz ama sancılarım vardı nst de her defasında sancım arttı doğumu durdurmak için hastaneye yatırdılar kaç kere nst ye bağlandım sayamadım bile şuanlık durdu çok şükür memleketteydim ama acil bugün ilk uçakla döndüm kendi doktoruma gözükeceğim. Hala risk varsa ona göre ciğer geliştirici iğne vurulacak ama ilk yapmam gereken şeyin bol bol yatıp dinlenmek olduğunu söyledi doktor tabii

Çook iyi yapmışsın dönerek. Kendi doktorumuzun olmadığı her yer güvensiz geliyor artık.
Yatıp dinlene dinlene bu son haftaları da sağlıkla atlatacaksın umarıım

Yaaa canım haftalar ilerledikçe ağrılar artıyor umarım minnoş zamanını bekler

Kızlar yavaş yavaş doğumlar yaklaşıyor dün kaşıntıdan mahvoldum enfeksiyonum azmış gene az önce idrar tahlili yaptırdım şimdi NST deyim. Doktor bana geçen hafta bebek tombik demişti. Sağlıklı beslen çünkü iri bebek doğumlarında Allah korusun omzu çıkabilir kolu kırılabilir hatta felç olabilir dedi biraz korktum. Ben de babası da 4 kilo üstü iri beklerdik. Yani bilemedim nasıl olacak bu iş

Doktorlar demek ile yükümlüdür. Sen canını sıkma ne 4 üstü bebekleri normal doğum ile gördüm maşallah bir sıkıntı yoktu. Yaklaştıkça günlerimiz ağrılarımiz arttı ztn bölük bölçük uykular vs oy oy

Biz de bugun 36+0ız

En azından 36 yı doldurmuş olsun inşallah dinlenin ne güzel tadını çıkarın ben bunu yapamam ben şunu yapamam diyin uzatın bacakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…