- Konu Sahibi kediannesibiri
- #25.421
Oy kuzum Rabbim ciğerlerini tezden geliştirsin nefesini kuvvetlendirsin inşallah kavuşun bir an önceOksijen desteği olmadan zor nefes alıyor o yüzden vermiyorlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kuzum Rabbim ciğerlerini tezden geliştirsin nefesini kuvvetlendirsin inşallah kavuşun bir an önceOksijen desteği olmadan zor nefes alıyor o yüzden vermiyorlar canım
İnşallah vakitlerinde gelirlerde doğal süreçlerinde olur herşeyMaalesef bilmiyorum iğnenin zamanını canım
Amiiin rabbim dualarımızı kabul etsin sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu iyice Allah tüm bebeklere şifa versin içinde benimkine de tez zamanda kucağıma gelsin yavrumOy kuzum Rabbim ciğerlerini tezden geliştirsin nefesini kuvvetlendirsin inşallah kavuşun bir an önce
Amin canım inşallahRabbim sabrınızı artırsın inşallah tez zamanda kavuşun yavrucağınla
Hata payı var tabi. Yaklaşık değerleri hesaplıyorlar. Doktor normal dediyse aklına takılmasın. Kilodan ziyade ölçümleri önemli diye anladım benBenimde 31. haftada 1500 çıktı kilosu. Karnı biraz büyük dedi. İki gün ilerden gidiyormuş. Bu kötü birseymi peki dedim. Gayet normalmiş. Bana çok saçma geldi zaten, makine o kadar milimetrik hesap yapabiliyormuki?
Amin canım merak etme gelicek dualarımızdaAmiiin rabbim dualarımızı kabul etsin sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu iyice Allah tüm bebeklere şifa versin içinde benimkine de tez zamanda kucağıma gelsin yavrum
Ya ben sürekli bende kalmasını istemem demek istedim ama o an yanımda biri olsun isterim tek gitmek istemem ya ben anlatamadım kusura bakmayın
Vermez olurlar mı canım benim sen içini ferah tut doktorun size bilgi verdiği bi saat yok mu yenidogan yoğun bakım da öyle oluyodu normalde hep kapı duvar kimse açmaz kimseden bilgi alamazsin ama doktor hergun vizit gezdiği bi saat hasta yakınlarına açıklama yapardı yani benim oğlum kalirken oyleydiSüt istediler sağdıkça götürüyorum ama içiyor mu bilmiyorum hiç bişey demediler inşallah veriyolardır ağzında ince bi hortum var onunla mı besliyorlar acaba
Hava aşırı sıcaksa bende de oluyor nefes darlığı. Bugün mesela çok sıcaktı, boğulacak gibi oldum bütün gün.Bu zamana kadar nefes darlığı hiç yaşamadım ama son 4 5 gündür ben zor nefes alıyorum 33+3 uz. Nefes nefese kalıyorum çarpıntı oluyor aranızda nefes darlığı çeken var mı
Aaa süper ben de deneyeyim. Zaten son haftalarda ilişkiye girmekte doğumu kolaylaştırırmış öyle okudum heralde kuru olmazsa orası doğum kolay oluyor
Hava sıcak ama ben yazın başından beri evimde kavruldum resmen ama yinede nefes darlığı yaşamamıştım böyle evin içinde yururken bile nefes nefese kaliyorumHava aşırı sıcaksa bende de oluyor nefes darlığı. Bugün mesela çok sıcaktı, boğulacak gibi oldum bütün gün.
Bende gebelik şekeri de var belki o da etkiliyordur. Birde son zamanlara geldik artık, bebek iyice baskı yapıyor, o da yapar bence nefes darlığı.Hava sıcak ama ben yazın başından beri evimde kavruldum resmen ama yinede nefes darlığı yaşamamıştım böyle evin içinde yururken bile nefes nefese kaliyorum
Evet bende de gebelik sekeri var sanırım oda etkiliyor bide baskı olayı var buzamana kadar hep aşağıdaydi şimdi büyüdüğü için yukarıda hissediyorum sanırm diyaframa baski yapıyor minik kızımBende gebelik şekeri de var belki o da etkiliyordur. Birde son zamanlara geldik artık, bebek iyice baskı yapıyor, o da yapar bence nefes darlığı.
Şekere dikkat ediyormusun peki? Ben canım cok çekince yiyorum, yüksek çıkıyor şekerim. Vicdan azabı çekiyorum pis boğazlılığım yüzündenEvet bende de gebelik sekeri var sanırım oda etkiliyor bide baskı olayı var buzamana kadar hep aşağıdaydi şimdi büyüdüğü için yukarıda hissediyorum sanırm diyaframa baski yapıyor minik kızım
Ah bende de en çok kaburgalarım batıyor yaEvet bende de gebelik sekeri var sanırım oda etkiliyor bide baskı olayı var buzamana kadar hep aşağıdaydi şimdi büyüdüğü için yukarıda hissediyorum sanırm diyaframa baski yapıyor minik kızım
35+5’teyim, son bir haftadır nefes darlığı ve çarpıntı yaşamaya başladım bende. Üstüne bide dün grip oldum burnum tıkandı. Şimdi ağzımdan hem nefes almaya çalışıyorum hem yemek yemeye 1 2 saat önce nefes alamıyorum diye ağladım, hayat gerçekten zorlaşmaya başladıBu zamana kadar nefes darlığı hiç yaşamadım ama son 4 5 gündür ben zor nefes alıyorum 33+3 uz. Nefes nefese kalıyorum çarpıntı oluyor aranızda nefes darlığı çeken var mı
Karaciğer enzimlerine baktır. Gebelik kolestazı olabilir. Mide bulantısı yapıyor ve mantar safra enzimlerinin zorlandığı bir gıda. Bende böyle 32. Haftada kustum. Sonra kan değerlerime baktık enzimler yüksek çıktı. Şimdi ilaç kullanıyorum gebelik sonuna kadar kullanacağım. Erken teşhis iyidir. Yoksa erken almak zorunda kalacaklardi.Günaydın kızlar. Dün akşam eşimle kafeye gitmiştik benim karnım acıktı kremalı mantarlı makarna yedim saat 11 gibi. Eve geldik 1 gibi yatağa yattım midem bulanmaya başladı 2 kere afedersiniz istifra ettim. Mantarları çıkardım hep hatta. Ve karnımda sancı gibi karın ağrısı gibi bir şey oldu. Rennie mide ilacı içtim doktorum yazmıştı mide yanması olduğunda içmem için. Benimki bulantıydı ama yine de rahatlattı sanki midemi. Uyuyup uyanınca şükür hafifledi şimdi. Sizce neden olmuş olabilir bu