- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.081
Allah allah odem neden olsun uyurken odemin gittiginu soylerlerKızlar az önce bir uyandim ellerim felaket sismis ve kapanmiyor şislikten resmen. Neden boyle olmus olabilirki asiri sismis. Dun su gelmesi suphesi ile acile gitmistim cok sukir su cikmamisti bebek de normaldi. Ama yine hareketini hissetmiyorum ya
Benim de bel ağrılarım çoğaldı ama sen gibi değil diye düşünüyorum. Ama muhteşem bir sertlik var iyice sertlesince belim kopuyor. Şuan bile oldu pilates topundayim duşa gireceğim bugün kontrolum var bakalım nst ne çıkacakErken doğum riskim yoktu 1 aylık gelmiştim pazartesi dönüyordum gider ayak oldu valla nasip işte. Sancı da belden geliyor karnına yayılıyor ve karnını sertleştiriyor bariz hissedebiliyorsun bunları. Karından gelenler yalancı sancı ya da bazen bebek toplanıp sertleşiyor karıştırılıyor ilk gebelikte ama belinden gelince net anlıyorsun ben kızımda da belimden geldiğini anlamıştım ilkte olsa anlaşılıyor yani heleki doğum için düzenli aralıklarla geliyor kızım da 5 dkda 1 geldiğini de farkedip doktora gitmiştim hastane de 3 dk 1e düşmüştü gittiğimde doğuma alınmıştım
Ya kendi adıma artık doğru düzgün uyuyamıyorum. Normalimde de uykusuzluk bende acayip şişlik yapardı. Belki öyle birseydir hepimiz son haftalardayiz ağırlıgimiz çoğaldıAllah allah odem neden olsun uyurken odemin gittiginu soylerler
Hee donuyorsun pardonErken doğum riskim yoktu 1 aylık gelmiştim pazartesi dönüyordum gider ayak oldu valla nasip işte. Sancı da belden geliyor karnına yayılıyor ve karnını sertleştiriyor bariz hissedebiliyorsun bunları. Karından gelenler yalancı sancı ya da bazen bebek toplanıp sertleşiyor karıştırılıyor ilk gebelikte ama belinden gelince net anlıyorsun ben kızımda da belimden geldiğini anlamıştım ilkte olsa anlaşılıyor yani heleki doğum için düzenli aralıklarla geliyor kızım da 5 dkda 1 geldiğini de farkedip doktora gitmiştim hastane de 3 dk 1e düşmüştü gittiğimde doğuma alınmıştım
Muayene oldun mu? Ne dediler iyi misin canım?Hee donuyorsun pardonama sendeki tecrube guven gecti ya masallah geldim bende doktora suyum fazla gunesinde fazlaydi korktum sansa doktorumda yillik izinde
Evet canim doktorumun yonlendirrdigi doktoru bekliyorum sen nasilsinP PINAR OGUZ gittin mi doktora, naptın merak ettim
Bekliyorum canim 9 da gelecekmis benim hocam.sansa yok yaa su fazlaliligi var ya bende korkttum acikcasiMuayene oldun mu? Ne dediler iyi misin canım?
İlk başta düzenli olmasına gerek yok zaten belden hissediyorsan git doktoruna zaten sancın çıkarsa söylüyorlar işte düzene girince gel diyip eve gönderiyorlar en azından için rahat eder. Birde acı eşiğine bağlı ya ben ilk hamileliğimde de şimdi de hafif hissettim öyle ağır dayanılmaz ağrı daha ileride açılmalaer oldukça oluyorBenim de bel ağrılarım çoğaldı ama sen gibi değil diye düşünüyorum. Ama muhteşem bir sertlik var iyice sertlesince belim kopuyor. Şuan bile oldu pilates topundayim duşa gireceğim bugün kontrolum var bakalım nst ne çıkacak
Dönüyorum inşallahHee donuyorsun pardonama sendeki tecrube guven gecti ya masallah geldim bende doktora suyum fazla gunesinde fazlaydi korktum sansa doktorumda yillik izinde
Aşırı şiş parmaklarimi kapatamiyorum şislikten. Ilk defa basima geliyo vallaAllah allah odem neden olsun uyurken odemin gittiginu soylerler
Şok oldum gorunce şisliginden avucum kapanmiyor resmen. Bol su iceyim ben deAra ara sıcakta bende de oluyor, duşa girip su icmeye başlayıp biraz da hareket edince iniyor. Eşime de masaj yaptırıyorum iyi geliyor.
GünaydınKızlar az önce bir uyandim ellerim felaket sismis ve kapanmiyor şislikten resmen. Neden boyle olmus olabilirki asiri sismis. Dun su gelmesi suphesi ile acile gitmistim cok sukir su cikmamisti bebek de normaldi. Ama yine hareketini hissetmiyorum ya
Her sabah kalkınca benimde çok şişmiş oluyor ayak tabanlarımda şişiyor uyanınca biraz hareket edip su içince normale dönüyor. Dün çok tuzlu şeyler yedin mi canım ?Kızlar az önce bir uyandim ellerim felaket sismis ve kapanmiyor şislikten resmen. Neden boyle olmus olabilirki asiri sismis. Dun su gelmesi suphesi ile acile gitmistim cok sukir su cikmamisti bebek de normaldi. Ama yine hareketini hissetmiyorum ya
Ay insallah dururlar cook acelesi cikti hepsi yaa vallahi Allah buyukturDönüyorum inşallahciğer geliştirici yaptılar durmadan bişeyler verildi tüm gece bugünde taburcu edilecekmişüm bekliyorum istanbula dönebilir miyim diye bi doktor gelsinde. Muayene olunca yaz bekliyoruz senii
Oyle mi sabahlari sisiyor mu bend gece dinlenince gecer diye dusunuyorumHer sabah kalkınca benimde çok şişmiş oluyor ayak tabanlarımda şişiyor uyanınca biraz hareket edip su içince normale dönüyor. Dün çok tuzlu şeyler yedin mi canım ?
Her sabah şişmiş oluyor vallahi hareket edince yürüyünce kendine geliyor . Bence hareketsizlik şişiriyorOyle mi sabahlari sisiyor mu bend gece dinlenince gecer diye dusunuyorum
Çıktın mı muayeneden canım ?Bekliyorum canim 9 da gelecekmis benim hocam.sansa yok yaa su fazlaliligi var ya bende korkttum acikcasi
Dün gece yine uyuyamadım, uykusuzluk artık beni de çok rahatsız ediyor çünkü vücut dengem bozulduYa kendi adıma artık doğru düzgün uyuyamıyorum. Normalimde de uykusuzluk bende acayip şişlik yapardı. Belki öyle birseydir hepimiz son haftalardayiz ağırlıgimiz çoğaldı
Aynen ekim anneleri hep eylül hatta ağustos oldu bende ucundan ağustosu kaçırdımAy insallah dururlar cook acelesi cikti hepsi yaa vallahi Allah buyukturinsallah guzel haberler verirsin bize sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?