2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237

Doktorda öyle dedi kuzum keseyi görünce oksapar iğne ve duphaston verdi. Gebeliği öğrenince vermemişti keseyi görmeden. Dış gebelik riskine karşı. Umarım gruptaki tüm kızlar hep beraber kucagimiza alırız

Süper ben de olsapar kullanıyorum. Coraspin, progestan … Allah ne verdiyse :)) amin inşallah

Bende doktoruma sordum yine ben ilk hamileliğimde prilami onzyd le beraber içiyordum izin verirse doktorumu değiştirdim çünkü onu alıcam o iyi geliyordu ilk bebeği kaybedince herseyden korkuyorum açıkçası

6+6 olması gerekiyodu çünkü keseyi 3 hafta önce gördük 4 haftalık demişti ordan da tutmuyor zaten maalesef
Gec dollenme olmustur belki canim umudunuzu kaybetmeyin karından duyulmasi icin suan erken bence vajinal alttan bakilirsa duyulur. Hayirli guzel haberler alirsin insallah

Alla alla çok üzüldüm önceki gittiğinizde duymuştunuz ama demi

Ayniyiz sat 17 ocak ve doğum 23 ekim.. ne durumdasiniz benim kasık sürekli ağrım var ptesi 1912 cıktı beta. Yarın doktora gidicem ilk kez. Bu ağrı meselesi çok kafami karistiriyo sag kasigimda surekli bir ağrı var ağrısı tıpa tıp adet sancısı

Benim de öyle canım buna ek olarak Bi de bel ağrım var. Bu gece sabahı sabah ettim ağrıdan. Korkuyorum da bir yandan gerçi benim ağrım solda

Bende doktoruma sordum yine ben ilk hamileliğimde prilami onzyd le beraber içiyordum izin verirse doktorumu değiştirdim çünkü onu alıcam o iyi geliyordu ilk bebeği kaybedince herseyden korkuyorum açıkçası
Benim ilk 2 hamileliğim düşükle sonuçlandı. Onlarda hiç bulantım olmamıstı. 3. Hamileliğimde bi bebeğim oldu çok şükür. Onda da dramamine kullandım 5.aya kadar bulantı ilacı. Bi sorun olmadı çok şükür. Simdi 4. Hamileliğim bu da 3. Gibi çok bulantılı dramamne içtiğimde kustm ve daha cok bulantı oldu. Dr um bu sefer prilam verdi ama bu ilacı sevdim ben. Zaten hamileler için üretilmiş bi ilaç sorun olacagını sanmıyorum. Düşüklerin sebebi bebeğin sağlıksız olmasıyla alakalı bence. Doktorlar zarar verecek ilaçları vermezler diye düşünüyorum. Artık Allaha emanet bulantı da çok zor işkence gibi oluyor

Benim de öyle canım buna ek olarak Bi de bel ağrım var. Bu gece sabahı sabah ettim ağrıdan. Korkuyorum da bir yandan gerçi benim ağrım solda
ben de bu gece cok zorlandım ağlama krizlerine girdim gece sağlı sollu ağrıdı bir de akintim var benim anlik bisey akiyo gibi olunca elim ayağım titriyo korkudan kanamam oldu sanıyorum. Su gibi akıntım vardı sanki kivamlandi şuan idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum yanmam yok gibi kaşıntı konusunda emin değilim yarın doktora sorucam. Ilk kez gidicem kontrole carsamva günü randevum vardı 5+0dım tam o gün ama evden cikamayacak kadar mide bulantim oldu gidemedim. Ertesi gün minimuma indi bulantı hatta yok gibi bisey şuan. Her belirtide korkudan cok kötü oluyorum kasık ağrım iliskiden 5 6 gun sonra hafif belli belirsiz başladı beta arttikca arttı . Dış gebelik kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyo dua edelim birbirimize sorunsuz sağlıklı sihhatli mutlu cikalim kontrollerimizden

Haberlerini bekliyoruz canım inşallah güzel haber alırsın. Sorunca beni de etiketler misin canım. Ben de sürekli korkuyorum

Ben kalıcı oje yaptırdım

Hanımlar manikür pedikür yaptıran var mı? Bi sakıncası var mı acaba, doktoruma şimdi bunun için mesaj atmak istemedim
Bugun doktor da bana "Sacini boyatabilirsin, tirnak bakimi yaptirabilirsin, kalici oje yaptirabilirsin, literaturde bu islemlerin gebeligi etkiledigi bilgisi yok, eger o kadar dikkat edilecekse lavaboya camasir suyu da dokmemeniz temizlik urunlerinden uzak kalmaniz lazim. Siz olabildigince saglikli yasamaya calisin yeter." dedi. Tabii ki sac boyasi evde yapilanlardan degil de dogal icerikli az amonyakli urunler vs daha uygun olur sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…