- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.421
Kesinlikle izin verme benim arkadasimin annesi yapti kizina kendi oz kizina ,kizinin cocuguna bakti anne dedirtiriyor israrla ben buyuttum diyor onun ne emegi var kizina diyor bunu kiskaniyor kiziGerçekten her durumda rol çalmaya çalışıyor eşime eşiymiş gibi davranıyordu çocuğuma da kendi çocuğu gibi davranmasına müsade etmeyeceğim
Hala çıkmadı, arayıp sordum pazartesiye kalabilir dedi neyse hayırlısı artık :)sağlık ocakları evet normale oranla çok geç oluyor
Sen acile git devlete canim hemen 1 saatte cikiyor bende yaptim o hatayiHala çıkmadı, arayıp sordum pazartesiye kalabilir dedi neyse hayırlısı artık :)
Ben zaten acilde beta baktırmıştım oradakiler sağlık ocağından bi kere daha baktır artışa dediler o yüzden verdim yani acillik bir durum değil :)Sen acile git devlete canim hemen 1 saatte cikiyor bende yaptim o hatayi
Ben de doktoruma sordum agdada bir sakinca gormediKuaför arkadaşım var ona da. sordum ilk defa duyuyorum böyle bir şey dedi. Bana hep hamileler geliyor hiç duymadım düşürdüm diyeni. 9 aya kadar ağda yaptıklarım var dedi. Kendisi riskli gebeydi 3 ay kanaması hiç durmadı. O durumda da kendime yaptım hiç bir şey olmadı dedi. Bence de bir sorun olmaz ya . Bende yaptırıcam
Canım ekledim zaten gördüğüm an musaitsem ekliyorum
ben de geldim eklenmeye :)Canım ekledim zaten gördüğüm an musaitsem ekliyorumtekrar kontrol et bakalım.
Kaç haftalık sizin ??Merhaba kızlar mutlu haberlerle gelemedim maalesef bugün kalp atışını duyamadık doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim hic ümidim yok açıkçası cok üzgünüm.ultrasonu da ekliyorum belki anlayan biri vardır.kese de 19.5 mm mis
Yaa ne kadar iğrenç bir durum bundan nasıl zevk alabilir bir insan kendi kızına yapmış bir deKesinlikle izin verme benim arkadasimin annesi yapti kizina kendi oz kizina ,kizinin cocuguna bakti anne dedirtiriyor israrla ben buyuttum diyor onun ne emegi var kizina diyor bunu kiskaniyor kizi
Burda 10 hafta yazıyor kese boyutuna göre sanırımMerhaba kızlar mutlu haberlerle gelemedim maalesef bugün kalp atışını duyamadık doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim hic ümidim yok açıkçası cok üzgünüm.ultrasonu da ekliyorum belki anlayan biri vardır.kese de 19.5 mm mis
Ümidinizi kesmeyin sonradan duyanlarda oluyor kanamanız var mıMerhaba kızlar mutlu haberlerle gelemedim maalesef bugün kalp atışını duyamadık doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim hic ümidim yok açıkçası cok üzgünüm.ultrasonu da ekliyorum belki anlayan biri vardır.kese de 19.5 mm mis
Canim alttan mi bakiyor ustten mi alttan isteseydin ustten gec oluyormus canim uzulme hemen kotu dusunmeyelim kac haftalik bebisinMerhaba kızlar mutlu haberlerle gelemedim maalesef bugün kalp atışını duyamadık doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim hic ümidim yok açıkçası cok üzgünüm.ultrasonu da ekliyorum belki anlayan biri vardır.kese de 19.5 mm mis
Haftası hic belli değil ultrasona göre 5+6 cikti ama 6+6 olması gerekiyodu bugünKaç haftalık sizin ??
Yok sata göre yaziyo o zaten doğru değildi 6+6 olması gerekiyodu bugünBurda 10 hafta yazıyor kese boyutuna göre sanırım
Karından baktı canımCanim alttan mi bakiyor ustten mi alttan isteseydin ustten gec oluyormus canim uzulme hemen kotu dusunmeyelim kac haftalik bebisin
Şuan yok ama doktor olabilir dediÜmidinizi kesmeyin sonradan duyanlarda oluyor kanamanız var mı
5+6 gözüküyor günü. Biraz erken olabilir bence , daha çok küçük değil miMerhaba kızlar mutlu haberlerle gelemedim maalesef bugün kalp atışını duyamadık doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim hic ümidim yok açıkçası cok üzgünüm.ultrasonu da ekliyorum belki anlayan biri vardır.kese de 19.5 mm mis
6+6 olması gerekiyodu çünkü keseyi 3 hafta önce gördük 4 haftalık demişti ordan da tutmuyor zaten maalesef5+6 gözüküyor günü. Biraz erken olabilir bence , daha çok küçük değil mi
Allah allah yaHala çıkmadı, arayıp sordum pazartesiye kalabilir dedi neyse hayırlısı artık :)