2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Allah allah ya ben dun sabah 10da verdim bugun sabah 8bucukta cikmisti beta + diger kan testleri. Ile ilceye gore degisiyor o zaman
nerden baktınız sonucuna. barkod ile mi.
e nabıza mı düştü
ben istanbuldayım. ptesi hcg ve diğer bazı kan degerlerıne bakıldı. hcg harıc hepsı cıktı bugun 5. gun hala yok. tekrar gıttım sağlık ocağına tekrar aldılar kan.
yani ilk verdiğim kanın başına bir iş geldi

Enabiza dustu evet. Istanbuldayim. Sali sabah verdim, carsamba sabah 5.5ta cikti. Persembe sabah verdik, cuma sabah 8.5ta cikti. Bence de sizin hcg'nin basina bi sey gelmis

Selamlar, umarım hepiniz iyisinizdir

Özellikle Ankara’da yaşayan arkadaşlar için bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. 5 haftalıkken düşük yaptım. Kanamam başlayınca apar topar Liv’e gittik acile. Burada takipli değilseniz bakamayız diye beni o halde o psikolojide kapıdan geri gönderdiler. Şok içinde ayrıldık, bu kadar para odaklı yaklaşımla karşılaşacağımı asla beklemezdim ki biz oradan doğum paketi alırız diye düşünüyorduk. Artık önünden bile geçmem.

Belki hastane doktor arayışındasınızdır diye paylaşmak istedim. Umarım sıkıntısız çok çok güzel bir süreç geçirirsiniz

Değildir canım öyle ağrı oluyor normalde de bende de oldu korkmamaya çalış :) Hayırlı olsun

Günde 4 normal mi peki ?
Prospektüsünde 4 e kadar çıkabilirsiniz yazıyor. Doktora da sordum sorun olmaz iç dedi en azından sadece sabah tost yiyebiliyorum onun haricinde bişey yemiyorum tiksinti geçmiyor ama bulantı azalıyor. Bugun 3 içmeyi planlıyorum bakıcam kötü olursam yarın 4 ten devam

Kızlar merhaba, sat 18 ocak eğer sağlıklı olursa ben de aranıza katılacağım. Beta değerlerim:
13 Şubat 49
15 Şubat 79
17 Şubat 96
22 Şubat 403
Doktor beta artışın sınırda yükseliyor, kesin bir şey söylemek için erken dedi. Kalınlaşma varmış 22 mm olmuş bu iyi bir şey. Haftaya değerin 1500 üzerine çıkınca tekrar gel bakalım dedi. Benim gibi yavaş artıp sorunsuz ilerleyen var mı acaba. İçimi rahatlatmam gerekiyor sanırım biraz.

Kızlar dr a gittim bugün 6 hafta olması gerekirken 5 hafta gozuktu. Geç döllenme olabilir belki dedi moralini bozma dedi ama bilemedim. Başınıza geldi mi

Kızlar dr a gittim bugün 6 hafta olması gerekirken 5 hafta gozuktu. Geç döllenme olabilir belki dedi moralini bozma dedi ama bilemedim. Başınıza geldi mi
Moralini bozma canım. Makine değiliz bazen geç yumurtlayabiliriz… spermler de vajende 3-5 gün arası canlı kalabiliyorlar.sen yumurtladım zannederken 1 hafta sonra yumurtlamış olabilirsin , o arada da spermler bekliyordur . sen o işlere takılma tadını çıkarmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…