- 4 Ağustos 2017
- 2.204
- 8.926
- 27
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.441
sonucum çıkmış canım 731 olmuş maşallah bana :)) pazartesi günü 208diAllah allah yaben dun sabah 10da verdim bugun sabah 8bucukta cikmisti beta + diger kan testleri. Ile ilceye gore degisiyor o zaman
nerden baktınız sonucuna. barkod ile mi.Allah allah yaben dun sabah 10da verdim bugun sabah 8bucukta cikmisti beta + diger kan testleri. Ile ilceye gore degisiyor o zaman
Enabiza dustu evet. Istanbuldayim. Sali sabah verdim, carsamba sabah 5.5ta cikti. Persembe sabah verdik, cuma sabah 8.5ta cikti. Bence de sizin hcg'nin basina bi sey gelmisnerden baktınız sonucuna. barkod ile mi.
e nabıza mı düştü
ben istanbuldayım. ptesi hcg ve diğer bazı kan degerlerıne bakıldı. hcg harıc hepsı cıktı bugun 5. gun hala yok. tekrar gıttım sağlık ocağına tekrar aldılar kan.
yani ilk verdiğim kanın başına bir iş geldi
2034 yazmisim heyecandankediannesibiri Beni de listeye ekler misiniz yaş 35, istanbul, sat 23.01.2034, kese 4+3, kalp atisi henuz duyulmadi, tahmini dogum 29.10.2024, tesekkurler
Ohh misss cok guzel, aynen boyle devamsonucum çıkmış canım 731 olmuş maşallah bana :)) pazartesi günü 208di
Anladım canım geç döllenmede olabiliyor böyle durumlar hayırlısıyla duyarsınız inşallah bebeğin seninledirYok sata göre yaziyo o zaten doğru değildi 6+6 olması gerekiyodu bugün
Haftaya doktora gideceğim inşallah bakalım belki bir şey görürüzOhh misss cok guzel, aynen boyle devamcok sevindim
Insallah cok sagolun ama benim hic ümidim kalmadi maalesef hayırlısı olsunAnladım canım geç döllenmede olabiliyor böyle durumlar hayırlısıyla duyarsınız inşallah bebeğin seninledir
Değildir canım öyle ağrı oluyor normalde de bende de oldu korkmamaya çalış :) Hayırlı olsunKızlar selam, aranıza yeni katıldım. Dün ve bu sabah yaptığım testler pozitif çıktı. Bu akşam da kan vereceğim. Ama araştıra araştıra strese girdim şimdidenKızlar bende tek taraflı sağ yumurtalık, kasık bölgemde 4-5 gündür kendini hissettiren tam ağrı gibi de diyemem ama doluluk hissi gibi değişik bir his var. Sizce dış gebelik olabilir mi?
Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınDeğildir canım öyle ağrı oluyor normalde de bende de oldu korkmamaya çalış :) Hayırlı olsun
Ben kalp atışını 6+4 te duydum bencede erken sakın olmak gerek H haziran cicegim5+6 gözüküyor günü. Biraz erken olabilir bence , daha çok küçük değil mi
Karından mı duymustunuzBen kalp atışını 6+4 te duydum bencede erken sakın olmak gerek H haziran cicegim
Prospektüsünde 4 e kadar çıkabilirsiniz yazıyor. Doktora da sordum sorun olmaz iç dedi en azından sadece sabah tost yiyebiliyorum onun haricinde bişey yemiyorum tiksinti geçmiyor ama bulantı azalıyor. Bugun 3 içmeyi planlıyorum bakıcam kötü olursam yarın 4 ten devamGünde 4 normal mi peki ?
Moralini bozma canım. Makine değiliz bazen geç yumurtlayabiliriz… spermler de vajende 3-5 gün arası canlı kalabiliyorlar.sen yumurtladım zannederken 1 hafta sonra yumurtlamış olabilirsin , o arada da spermler bekliyordurKızlar dr a gittim bugün 6 hafta olması gerekirken 5 hafta gozuktu. Geç döllenme olabilir belki dedi moralini bozma dedi ama bilemedim. Başınıza geldi mi