2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Gerçekten her durumda rol çalmaya çalışıyor eşime eşiymiş gibi davranıyordu çocuğuma da kendi çocuğu gibi davranmasına müsade etmeyeceğim
Kesinlikle izin verme benim arkadasimin annesi yapti kizina kendi oz kizina ,kizinin cocuguna bakti anne dedirtiriyor israrla ben buyuttum diyor onun ne emegi var kizina diyor bunu kiskaniyor kizi

Kuaför arkadaşım var ona da. sordum ilk defa duyuyorum böyle bir şey dedi. Bana hep hamileler geliyor hiç duymadım düşürdüm diyeni. 9 aya kadar ağda yaptıklarım var dedi. Kendisi riskli gebeydi 3 ay kanaması hiç durmadı. O durumda da kendime yaptım hiç bir şey olmadı dedi. Bence de bir sorun olmaz ya . Bende yaptırıcam
Ben de doktoruma sordum agdada bir sakinca gormedi

Merhaba kızlar mutlu haberlerle gelemedim maalesef bugün kalp atışını duyamadık doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim hic ümidim yok açıkçası cok üzgünüm.ultrasonu da ekliyorum belki anlayan biri vardır.kese de 19.5 mm mis

Eklentiler

• Screenshot_20240223-140259_Gallery.jpg
    Screenshot_20240223-140259_Gallery.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba kızlar mutlu haberlerle gelemedim maalesef bugün kalp atışını duyamadık doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim hic ümidim yok açıkçası cok üzgünüm.ultrasonu da ekliyorum belki anlayan biri vardır.kese de 19.5 mm mis
Canim alttan mi bakiyor ustten mi alttan isteseydin ustten gec oluyormus canim uzulme hemen kotu dusunmeyelim kac haftalik bebisin

X