2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ay canım şaşkınlıkla okudum daha ben annem diye karnımı sevmedim şahsen 😅 bizde kayınvalidem tarafı hiç bilmiyor ne olur olmaz diye çünkü farklı görüşleri olur Allah korusun bi durum olsa benim ailem biliyor sadece birkaç yakın arkadaşım birde. Daha öncede sıkıntı yaşadığım için ne olur ne olmaz diye onlara söylemedik çünkü ailen arkadaşların saçmalamıyor seni üzmemek için ama düşüncesiz olunca diğer taraf saçma sapan yorumlar yapabiliyor
Allah bana sabır versin gerçekten şimdiden işimiz var bu kadınla heves ediyor olabilir ilk torun anlıyorum ama abartıyor gıcık oluyorum En iyisini yapmışsın bizimki bizimle aynı evde olduğu için mecburen öğrendi eşim tek çocuk babasını da yakın zamanda kaybettik o yüzden annesi bizimle yaşıyor

Allah bana sabır versin gerçekten şimdiden işimiz var bu kadınla heves ediyor olabilir ilk torun anlıyorum ama abartıyor gıcık oluyorum En iyisini yapmışsın bizimki bizimle aynı evde olduğu için mecburen öğrendi eşim tek çocuk babasını da yakın zamanda kaybettik o yüzden annesi bizimle yaşıyor
Benim de benzer bir durumum var eşim tek çocuk babası vefat etmiş. İlk gebeliğimde ben sevinçten duygusallıktan kayınvalideme ağlayarak hamile olduğumu söylemiştim bizimki sevineceğine kıskançlık krizlerine girdi.. eşim heveslenirdi işte sen bunu ye bunu yeme diye bana dikkat etmeye çalışırdı annesi nasıl kıskanmaya başladı. Hiç yoktan gerginlikler çıkarmaya başladı. Bebeğin kesesini falan görmüşüz hala bana dur bakalım belki başka bir hastalığın vardır yani hamile değilsindir demek istiyor yakıştıramıyor. O kadar üzdü strese soktu ki bizi..kanamam falan olmuştu tam üstüne, düşün riski atlatmıştım. hala sinirim geçmiyor sevemiyorum.

Benim de benzer bir durumum var eşim tek çocuk babası vefat etmiş. İlk gebeliğimde ben sevinçten duygusallıktan kayınvalideme ağlayarak hamile olduğumu söylemiştim bizimki sevineceğine kıskançlık krizlerine girdi.. eşim heveslenirdi işte sen bunu ye bunu yeme diye bana dikkat etmeye çalışırdı annesi nasıl kıskanmaya başladı. Hiç yoktan gerginlikler çıkarmaya başladı. Bebeğin kesesini falan görmüşüz hala bana dur bakalım belki başka bir hastalığın vardır yani hamile değilsindir demek istiyor yakıştıramıyor. O kadar üzdü strese soktu ki bizi..kanamam falan olmuştu tam üstüne, düşün riski atlatmıştım. hala sinirim geçmiyor sevemiyorum.
Ayy çok iyi anlıyorum seni canım benim bundan önceki bebeğim düştü kürtaj oldum şimdi de kanamam oldu progestan kullanıyorum geçen hafta sonu eşimle izmite gitmiştik kanaman ondan oldu söylenip duruyor tek suçlu benim ona göre evde durmuyosun oturmuyosun diyor bende hafta sonu gezmeye gidince mi sorun oldu her gün işe giderken sorun yoktu dedim bitmiyor atışmaların sonu şimdi nasıl peki çocuğa karışıyor mu

Kızlar selam, aranıza yeni katıldım. Dün ve bu sabah yaptığım testler pozitif çıktı. Bu akşam da kan vereceğim. Ama araştıra araştıra strese girdim şimdiden :KK43: Kızlar bende tek taraflı sağ yumurtalık, kasık bölgemde 4-5 gündür kendini hissettiren tam ağrı gibi de diyemem ama doluluk hissi gibi değişik bir his var. Sizce dış gebelik olabilir mi? :KK43:

kediannesibiri kediannesibiri l canım kese ve kalp atışı duyuldu 6+1 haftasıyla uyumlu dedi kan tahlilleri istedi bi de haftaya bi daha gel dedi bilmiyorum sizlerde diyen olmuş muydu ?
Bana da aynısını dedi 6+0 da kese gördük kalp atışı duyduk . Testler isteyip haftaya bı daha gel dedi gittik daha güçlü kalp atışı duyduk bebek haftasina uyumlu dedi çok şükür 🙏🏻

Ayy çok iyi anlıyorum seni canım benim bundan önceki bebeğim düştü kürtaj oldum şimdi de kanamam oldu progestan kullanıyorum geçen hafta sonu eşimle izmite gitmiştik kanaman ondan oldu söylenip duruyor tek suçlu benim ona göre evde durmuyosun oturmuyosun diyor bende hafta sonu gezmeye gidince mi sorun oldu her gün işe giderken sorun yoktu dedim bitmiyor atışmaların sonu şimdi nasıl peki çocuğa karışıyor mu
Anladım canım zor bir durum gerçekten sürekli böyle muhattap açıklama yapmak zorunda olmak can sıkabiliyor.. bizi o dönem çok üzdü biz farklı ve birbirine uzak şehirlerdeyiz. . Uzak olduğumuz için çocuğa karışma şansı yok. Çocukla ilgili hiçbir desteği de yok(manevi). Hiçbir beklentim yok huzursuzluk çıkarmasın yeter 🤷🏻‍♀️ Bir araya çok gelemiyoruz. Onda da arama mesafe koydum.

Anladım canım zor bir durum gerçekten sürekli böyle muhattap açıklama yapmak zorunda olmak can sıkabiliyor.. bizi o dönem çok üzdü biz farklı ve birbirine uzak şehirlerdeyiz. . Uzak olduğumuz için çocuğa karışma şansı yok. Çocukla ilgili hiçbir desteği de yok(manevi). Hiçbir beklentim yok huzursuzluk çıkarmasın yeter 🤷🏻‍♀️ Bir araya çok gelemiyoruz. Onda da arama mesafe koydum.
Çok iyi yapmışsınız darısı bana artık öyle bir denk gelsinki yakınıma dahi yaklaşamasın istiyorum uzağa bi yere gider inşallah ama eşime yapışık sürekli hiç sanmıyorum ayrılacağını

Ben bir önceki gebeliğimde hep ağda yaptırmıştım. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım canım.
Kuaför arkadaşım var ona da. sordum ilk defa duyuyorum böyle bir şey dedi. Bana hep hamileler geliyor hiç duymadım düşürdüm diyeni. 9 aya kadar ağda yaptıklarım var dedi. Kendisi riskli gebeydi 3 ay kanaması hiç durmadı. O durumda da kendime yaptım hiç bir şey olmadı dedi. Bence de bir sorun olmaz ya . Bende yaptırıcam

Çalıştığım için bir de bebeğimi ona bırakacağım mecburen artık çok bilmiş tavırlarıyla bezdirecek beni şimdiden belli karnıma dokunup annem annem diye seviyor çok sinir oluyorum
ay bende çalıştığım için kayınvalideme bırakmak zorunda kalıcam kendi annemler çok uzakta :KK43:

Valla canım çoğu kaynana öyle zaten hiç şaşırmadım 😂 kendini hazırla saçma sapan yorumlara hatta ben bir keresinde süt sağiyordum işte süt dediğin öyle mi olur biberonun dolması lazım benim sutum karşıya fışkırıyordu saginca yok bilmem ne felan dedi benimde sabrimin son yeriydi artık dedimki sen benim niye psikolojimi bozuyorsun annem bana moral veriyor her gün sen sürekli sütün yok diyip duruyorsun hem sütün çoktu da niye çocuklarını 2 yaşına kadar emzirmedin benim annem hepimizi de iki yaşına kadar emzirmis dedim ve yanımızda eşim ve görümcem de vardı hepsi şok oldu ben artık susmayinca ay bide daha lohusayim haa eşimde ne bu süt mevzusu anne sürekli böyle diyorsun dedi ben çocuğuma mama alırım süt gelmezse yapacak bişey yok dedi susturdu anasını 😂tabi bizimki bu olayı bile abarta abarta diğer oğluna anlatmış yani ben neler çektim neler ama tek duam Allah yukarda ve onunda kızı var çeksinler diyorum çünkü hamileliğim de lohusaligimda burnumdan geldi bu kadının yüzünden 😔
kaynanalar neden kendilerinde her şeye karışabilme hakkı görüyor vallahi aklım almıyor ...

Kızlar çevrenize söylemeye başladınız mı . Benim sadece annemle eşim biliyor. Nazara çok inanmam aslında ama nazar değer diye de korkuyorum. Bir de daha çok erken sanki .
Ben kalp atisini duyduktan sonra soyledim nazar olayini herkes diyor bana da cevremde cocugu olmayan insan yok yasim zaten gec 37 yim 1 tup bebek kaybim var bu bebisimde Allah vergisi 7 yil sonunda cok sevdiklerimle paylastim ben

Kızlar çevrenize söylemeye başladınız mı . Benim sadece annemle eşim biliyor. Nazara çok inanmam aslında ama nazar değer diye de korkuyorum. Bir de daha çok erken sanki .
Ben kalp atisini duyduktan sonra soyledim nazar olayini herkes diyor bana da cevremde cocugu olmayan insan yok yasim zaten gec 37 yim 1 tup bebek kaybim var bu bebisimde Allah vergisi 7 yil sonunda cok sevdiklerimle paylastim
Çalıştığım için bir de bebeğimi ona bırakacağım mecburen artık çok bilmiş tavırlarıyla bezdirecek beni şimdiden belli karnıma dokunup annem annem diye seviyor çok sinir oluyorum
Woww saka gibi cok itici yaptigi sen onun annesisin oda babaannesin calisiyorsan mecbursan annesi degil

Ben kalp atisini duyduktan sonra soyledim nazar olayini herkes diyor bana da cevremde cocugu olmayan insan yok yasim zaten gec 37 yim 1 tup bebek kaybim var bu bebisimde Allah vergisi 7 yil sonunda cok sevdiklerimle paylastim

Woww saka gibi cok itici yaptigi sen onun annesisin oda babaannesin calisiyorsan mecbursan annesi degil
Gerçekten her durumda rol çalmaya çalışıyor eşime eşiymiş gibi davranıyordu çocuğuma da kendi çocuğu gibi davranmasına müsade etmeyeceğim

X