2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum
Ay canım şaşkınlıkla okudum daha ben annem diye karnımı sevmedim şahsen 😅 bizde kayınvalidem tarafı hiç bilmiyor ne olur olmaz diye çünkü farklı görüşleri olur Allah korusun bi durum olsa benim ailem biliyor sadece birkaç yakın arkadaşım birde. Daha öncede sıkıntı yaşadığım için ne olur ne olmaz diye onlara söylemedik çünkü ailen arkadaşların saçmalamıyor seni üzmemek için ama düşüncesiz olunca diğer taraf saçma sapan yorumlar yapabiliyor

Aşermeleriniz başladı mı kızlar? Benim ilk defa bu gece canım aşırı derecede soğuk buzlu bişeyler aşerdi dondurma gibi,, yersem de hasta olurum diye korkuyorum 😢
Benim canım sürekli bir şey istiyor ne görsem canım çekiyor ilk çocuğumda hiçbir şey çekmemişti onun acısını çıkarıyorum sanırım😅😅 hatta kaç gündür canım zararlı paketli bir gıda çekiyor vicdanen içim rahat etmedi yiyemedim ama bugün baktım okulda çocuklar yiyor kokusu geldiii 😅😅🤤 galiba bir kerelik yicem 🙈

Ay canım şaşkınlıkla okudum daha ben annem diye karnımı sevmedim şahsen 😅 bizde kayınvalidem tarafı hiç bilmiyor ne olur olmaz diye çünkü farklı görüşleri olur Allah korusun bi durum olsa benim ailem biliyor sadece birkaç yakın arkadaşım birde. Daha öncede sıkıntı yaşadığım için ne olur ne olmaz diye onlara söylemedik çünkü ailen arkadaşların saçmalamıyor seni üzmemek için ama düşüncesiz olunca diğer taraf saçma sapan yorumlar yapabiliyor
Bende sizin gibi sadece kendi aileme ve birkaç arkadaşıma söyledim. Onları da tembihledim kimseye söylemediler söylemezler de. Ama eşimin tarafı çok lafçı. Şimdilik kimseye söylemeyin desem de söylerler tüm akrabalarına. Allah korusun bebeğime bir şey olursa sülalesi soracak bebek nerde diye. Tek tek anlatmak istemem çok dedikoducular. Eşime de söyledim ailene söylemek istemiyorum diye sağolsun yormadı beni tamam dedi. 3 4 aylıkken söylerim diye düşünüyorum

12.5 kiloda bi kızım var ve gün içinde mutlaka bi kaç defa kucağıma almak durumunda kalıyorum.Ayakkabısını çıkarırken, bebek arabasına taşırken, uyuyakaldığında yatağına götürürken..
Her defasında da ödüm kopuyor bebeğe bişey olur mu diye! Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar nasıl yapıyorsunuz?
Benimde 15,5 kilo ağırlığında 3 yaşında bir oğlum var. Bazı durumlarda kucaklamak zorunda kalıyorum,sürekli eğiliyorum bazen çok fazla ani hareket yapmak zorunda kalıyorum. Bazen koşturmadan hamile olduğumu bile unutuyorum canım. Allahım korur inşallah yavrularımızı. Çünkü ikimiz evde hep tekiz benden başka yapabilecek kimse yok 😔😔

Benimse kusmam yok ama sürekli midem bir tuhaf aç kalsam bulanıyor yesem bulanıyor sürekli çubuk kraker yiyorum o da bir süre sonra aynı duyguyu veriyor. Tiksinmelerim oldu belli şeylere. Ben oğlumda hiç birşey hissetmemiştim. Doğurana kadar mükemmeldi her şey. Şimdi yandım gibi geliyor. Karnım efsane şiş 😭
Hahahha bende yazsam anca bu kadar aynısı olurdu canım, hissettiklerimiz yaşadıklarımız birebir aynı. Benimde oğlumda mükemmeldi. Son günlerse bile hala araba kullanıp dolaşıyordum 😂 Ama şimdi bir şey yesem pişman oluyorum yemesem pişman oluyorum. Yağlı şeyleri gördükçe tuhaf oluyorum. 🥺

Kızlar selam. Hamilelikte hala ağda yaptıran var mı acaba. Doktorum bana ağdayı önermedi. Tüy dökücü de süremem. Kaldı bir jilet oda doğuma kadar tüyleri arttıracak diye korkuyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Ben bir önceki gebeliğimde hep ağda yaptırmıştım. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım canım.

Çok iyi yapmışsın en yalınındakiler bile kaybedince şuraya gittin ondan oldu diyorlar senin psikolojini hiçe sayarak
Öyle destek değilde herkes hep köstek 🤷🏼‍♀️
Şuan bile hep uyuyosun kilo alacaksın abartıyosun diyor cevremde dediğim 2 kişi sağolsun 🙄 Allahtan eşim cok anlayıslı çay bardağı bile taşıtmıyor zorla oldu dıye 😇 ama kimse anlamıyor yaşamadıkça

Ben de söylemedim canım annemler biliyor bi de kayınvalidem ama keşke ona söylemeseydik diyorum çok gıcık her şeye bir muhalefet heves ettim bebek için biberon aldım philips avent gelmiş diyorki bu ne çöp gibi plastik şeyden mi içireceksin çocuğa camını alırım ben torunuma şimdiden başladık bu şekilde devam ederse benden fena azar yiyecek bu eve de giremeyecek bir daha eşim üzülmesin diye bişey demedim ama hep böyle yani dün sinirimi bozdu sabahtan beri başım ağrıypr kramplar giriyor karnıma
Canım genel olarak hepsi ben doğurdum büyüttüm benden iyi kimse bilemez kafasında eşinle konuş bence böyle devam ederse uyarsın haberi de olsun sonradan sorun yaşama eşinlede onun yüzünden ve hamile olduğumuz için mi nedir bilmiyorum duygular tavan bende de duygusallık yerine sinir var 😀
Ve kayınvalidem cok iyi bilir ben sinirlenince sıkıntı 😈

Aaa canım sen de sanki cuma gidecem demiştin yaa ne güzel senle aynıydı sat döngü falan süper bakalım bana ne dicek
Evet cumaydı ama salı günü doktorun sekreteri arayıp öne çekti. Doktorun katılması gereken önemli bir eğitimi varmış.

O yüzden dün gittim. Keseyi gördüm, bebişi gördüm, kalp atışını dinledim. Binlerce kez şükürler olsun.

Bugün de senden güzel haberler bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻

Hep buraya sıkıntılı şeyler yazıyorum biliyorum ama en son ekim annesi ben olduğum için sizin belki çoktan atlattınığınız şeyleri ben yeni yeni yaşıyorum o yüzden lütfen mazur görün 🙈 bu gece 2 de kasıklarıma belime öğle bir ağrı girdi ki sabaha kadar uyutmadı. Kanama lekelenme yok ama oldukça şiddetli bir ağrıydı. Sizce normal mi

Hep buraya sıkıntılı şeyler yazıyorum biliyorum ama en son ekim annesi ben olduğum için sizin belki çoktan atlattınığınız şeyleri ben yeni yeni yaşıyorum o yüzden lütfen mazur görün 🙈 bu gece 2 de kasıklarıma belime öğle bir ağrı girdi ki sabaha kadar uyutmadı. Kanama lekelenme yok ama oldukça şiddetli bir ağrıydı. Sizce normal mi
Normaldir canım benim de aynı kaç gündür

X