- 18 Ağustos 2022
- 2.074
- 2.925
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #24.001
Benim de öyle oluyor. Ayağa kalkınca, merdiven çıkınca, eğilip doğrulunca. Genelde böyle şeyler tetikliyorİlk zamanlar sadece ayağa kalktığımda, merdiven çıktığımda falan oluyordu. Bir süredir soluma rahat bir şekilde yataken bile oluyor. Aslında düzensiz kasılmalar ama yine de hafta olarak çok gerideyiz daha.
Uyumak çok zor sabaha karşı dalıyorum tam o sırada da alarmım çalıyor işe gidiyorumUyku sorunu bende de yeni başladı valla bebek gibi uyuyodum. Şimdi soluma yatmaktan zaten bacağım ağrıyo, sağa dönsem ayrı ağrı. Sırtüstü yatmayı çok özledim bazen gece sırtüstü yatmış oluyorum onda da nefesim kesiliyo. Neyse isyan etmicem
Evet öyle dinlenince geçiyor sankiAynen benim de öyle oluyor uzanıp dinlenince fln geçiyor.Doktor da öyle demişti eğer geçmezse bebek hareketinde azalma olursa gel demişti.Carsamba günü şehir dışına cikicaz o yüzden gitmeden gel bakalım dedi nst ye bağlayacak ilk defa
Hem de tekstilde çalışıyorsun valla seni çok takdir ediyorum ben yapamazdım. Evet mide yanması da arttı baya. Gaviscon sağolsun baya iyi geliyor.Uyumak çok zor sabaha karşı dalıyorum tam o sırada da alarmım çalıyor işe gidiyorummide yanması var bugünde ben de uykum var ama mide yanmasından uyuyamıyorum
KağanKızlar ya isimleri belliyse sizde etiketleyerek paylaşsanıza aşırı merak ediyorummmm
25. Haftamda yükselmiştiGebeliginizin kaçıncı haftasında yüksek çıkmıştı acaba
Aynen Sağlıkla doğsunlar da sabrederiz bizUyku sorunu bende de yeni başladı valla bebek gibi uyuyodum. Şimdi soluma yatmaktan zaten bacağım ağrıyo, sağa dönsem ayrı ağrı. Sırtüstü yatmayı çok özledim bazen gece sırtüstü yatmış oluyorum onda da nefesim kesiliyo. Neyse isyan etmicem
Aaa saka yaaa kiskanuyorDaha fazlasını da yaptı sağ olsun canım eltim. Benden 3 ay sonra da o hamile kaldıonun 2. Bebeği. Benimle karnını kıyaslıyor
Insallah canim durur dedigin gibi durmazsada benim doktorum korkma dedi artik insan onlar yasar dedi sende korkma bu saatten sonra hepimiznhazirlikliyiz olacaklara en dogru zamani bebislerimiz bilecek insallah nekadar gec gelirsr okadar iyi tabikiibgelmezlersede sagliklingelsinler duam oyle hepgeldim kontrolden. 3 kere ayrı ayrı nst'ye bağladılar. ilkinde sancıyla aynı anda bebeğin kalp atışlarında düşüş oldu ama cihaz hatası olabilir dediler. diğerlerinde öyle bir sorun olmadı ama düzensiz büyük sancılar çıktı. özellikle foto eklediğim sancıyı beğenmedi, benim gittiğim hastanede yatış yapılamıyormuş. uzakta bir hastaneye gidip yatış yapmamı önerdi. kadın doğumcu akrabam var ona da ilettim, wc harici yataktan kalkma yine de güçlü sancı olursa mutlaka yatış yap dedi. geldim eve uzanıyorum bakalım. korktum birazen azından 4 hafta daha dayansa...
Ben gece degilde hep atesliyim 3 kez dus alsam hadi bana demiuor zor isimizÖzellikleri elleri çok yanan var mı benim gibi? Geceleri, daha doğrusu uyurken elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorumTüm vücudum alev alev, ayaklarım da öyle ama özellikle ellerim, ateşim varmış gibi. Ara ara oluyordu ama birkaç gündür hep böyle. Normal büyük ihtimalle hormonlardan ama tuhaf hissettiriyor normalde eşime temas etmeden uyumam geceleri, şimdi maalesef en ufak temasa gelemiyorum çoook sıcak geliyor
Bende sendenim ben girdim nst ye 35 girecegim bir daha canimOndan bende korkuyorum su gelmesini nasıl anlayacağım acaba hala işe de gidiyorum doktor gidebilirsin sıkıntı yok dedi 32 de Nst ye giricem diye düşünerek gittim 34de giriceksin dediben de sıcak basması ve akıntı ile birlikte iç çamaşırım çok ıslanıyor umarım anlarım ♀
Pınar selam kuşum. Sezeryan planlıyorsunuz galiba epidural mi spinal mi yoksa genel anestezi mi acaba karar verdin miKizlar benim dogum tarihimde 25 eylul hastahane odam tuttuldu suit oda istedim 26 bin tl anlastik ve dogum fotografiicisi hastahanenin anlastim sizler 10 bin kusulerden bahsedince benim ki ucuz geldi premium paker baya icerikli 4500 tl ye anlastik tek duam saglikli zamaninda hayirlisiyla gelsin gerisi Allah ve bebislerimizde
Ayy hic konusmadim sezeryan canim 38 +0 25 eylule geliyor ama bugun kizlar belden uyustur dediler belde korkutuyor beni sizcePınar selam kuşum. Sezeryan planlıyorsunuz galiba epidural mi spinal mi yoksa genel anestezi mi acaba karar verdin mi
Ne kadar sürede iyileşti dikişlerinizMantıklı ama ben 2. Doğumda normal doğumda alttan dikişim vardı maalesef onun iyileşmesini bekledim. Süreç ne gostericez bakalım. Hayırla güzellikle kavuşalimda bebelere sonrasında da destek oluruz birbirimize paslaşırız
Ya kesinlikle bende korkuyorum yalan yok. Spinalde hiç hissetmiyormussun dokunsalar bile. Epidural de dokunsalar hissediyorsun. Genel anestezi de de ilk anı kaçırıyorsun. Yani bide ben kendi doğum doktoruma sonsuz güveniyorum da hastanenin anestezi doktoru hakkında hiç bir fikrim yok. Eğer işinde uzmansa hepsini mükemmel yapıyor olması lazım ama işte onu bilemiyorumAyy hic konusmadim sezeryan canim 38 +0 25 eylule geliyor ama bugun kizlar belden uyustur dediler belde korkutuyor beni sizce
Spinal anesteziyle doğum yaptım ben valla dokunuş gibi hissediliyor tamamen his yok diye bişey yok. Tabii ki acı yok ama yani his bir miktar var. Konuya dışarıdan dahil oldum azcık şu an ama çok bakamıyorum bebekli olduğum için görünce dayanamadım yazmak istedimYa kesinlikle bende korkuyorum yalan yok. Spinalde hiç hissetmiyormussun dokunsalar bile. Epidural de dokunsalar hissediyorsun. Genel anestezi de de ilk anı kaçırıyorsun. Yani bide ben kendi doğum doktoruma sonsuz güveniyorum da hastanenin anestezi doktoru hakkında hiç bir fikrim yok. Eğer işinde uzmansa hepsini mükemmel yapıyor olması lazım ama işte onu bilemiyorum
Aaa resmen bize yanlış bilgi vermişler o zaman. Can yakan bi durum var mı peki belden anestezi almakla ilgili. Öneriyor musunuz ??Spinal anesteziyle doğum yaptım ben valla dokunuş gibi hissediliyor tamamen his yok diye bişey yok. Tabii ki acı yok ama yani his bir miktar var. Konuya dışarıdan dahil oldum azcık şu an ama çok bakamıyorum bebekli olduğum için görünce dayanamadım yazmak istedim
Olsun doğum yapinca dopinge ihtiyaç var şimdiden depolamis oluyoruzteşekkürleraynen öyle, artık tüm günüm su iç, çiş yap şeklinde olacak gibi senin ağrısız kasılmaların devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?