• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hastaneye valizle gideceğiz dimi ya? İki tane anne-bebek çantam var bi de keçe çanta var ama sığmadı daha hırka, terlik filan koymadım 😄 sezaryende 2 gece kalıyormuşuz ona göre koydum her şeyi, valiz abes olmaz dimi
Alla valiz mecbur bende kocaman bi tane yaptım 😀

Kızlar hastaneye valizle gideceğiz dimi ya? İki tane anne-bebek çantam var bi de keçe çanta var ama sığmadı daha hırka, terlik filan koymadım 😄 sezaryende 2 gece kalıyormuşuz ona göre koydum her şeyi, valiz abes olmaz dimi
Ben kabin boy valize yaptım her şeyi aldı

hayır herkes valizle gidiyor, bende orta boy valiz ayarlayacağım :)

O zaman kesin olarak bizim orta boy valizi ayarlıyorum 😄 Teşekkür ederim yanıtlayan herkese.

Bu arada daha önce internetten orijinal crocs nerden alabilirim diye sormuştum, Amazon’da güzel bi indirim var ordan aldım düşünenler bakabilir, satıcı Amazon. İstediğim pembe yoktu ama quartz diye bi renk vardı çok yakın, onu çok beğendim onu aldım. Yalnız normalde 38 giyerken bunu 39-40 aldım, şu an ayağıma tam oluyor ama inş doğumda da olur 😄 Olmadı eşime de 42-43 aldım siyah renk, onları giyerim artık hastanede, ben giymem zaten doğuma kadar diyor 😄 alacak olan bi numara büyük alsın biraz kalıplar dar geldi bana

Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi ☺️☺️ Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum 🌸💕
Yaaa sizin de erken olmuş maşallah kilosu çok güzel huzurlu mutlu günler yaşayın ya erken doğacağı belli miydi sezeryanla mı aldılar ne olmuştu önler okuyamadım

Ben iki haftada bir kemikli haşlama yapıp iki üç gün öğle öğünü olarak tüketiyorum. Artık büyüdü bebelerimiz; proteine, kalsiyuma, demire daha fazla ihtiyaç var. Hem bizden alıp depolamaya başladılar hem de kemikleri kuvvetlenip sertleşiyor yavaş yavaş.
Bende haşlama yapmak istedim ama suan Bende şeker olduğu için dokunur mu die aklıma geldi doktoruma gidince sorayım. Haslama et hem bebege de cok fayda ediyor şahsen buyuk kızıma hamileyken gelişim geriliği vardı eğer 1 hafta içinde kilo almazsa bebegi alıp kuvozde buyutcem demisti kurban bayramına denk gelmişti 1 hafta full haşlama et yedim doktor kilo almış vaktini bekleyelim demisti 🙂

Kızlar ne çoo erken doğum yapan olmuş diğer gruplarda falan da bizim de bugün 32. Hafta çalışabilir raporu almaya gittim bebek baya aşagıya inmiş dedi vajinal ultrasonla baktı servikal 25/30 arası bişi dedi iyi olabilir dedi nst bebek çoo hareketli çıktı sancı çıkmadı ama genede progestron yazmış haftaya bi daha nst dedi normalde 2 hafta sonra çağıracaktı bu erken doğum haberler beni de biii acabaladı 🥺

Bana öyle demedi canım ama işte inşallah kesisiz doğum gerçekleştiririz dedi kanama çok olmasın diye, ben de kanamadan felan bişey olur diye korktum ama normal doğum da istiyorum bakalım ne olacak. Sen nasıl farkettin kuzum
En güzeli kesisiz doğum nasip olsun inşallah bu olması için pelvis masajı yapın çok çok

O zaman kesin olarak bizim orta boy valizi ayarlıyorum 😄 Teşekkür ederim yanıtlayan herkese.

Bu arada daha önce internetten orijinal crocs nerden alabilirim diye sormuştum, Amazon’da güzel bi indirim var ordan aldım düşünenler bakabilir, satıcı Amazon. İstediğim pembe yoktu ama quartz diye bi renk vardı çok yakın, onu çok beğendim onu aldım. Yalnız normalde 38 giyerken bunu 39-40 aldım, şu an ayağıma tam oluyor ama inş doğumda da olur 😄 Olmadı eşime de 42-43 aldım siyah renk, onları giyerim artık hastanede, ben giymem zaten doğuma kadar diyor 😄 alacak olan bi numara büyük alsın biraz kalıplar dar geldi bana
Crocslar bir numara büyük oluyor canım. Kalıplar dar tatlim dediğin gibi

Diş ağrısından bayılmak üzereyim mahvetti bebegimde oynamiyor iyice gerildim 😔
Çok çok geçmiş olsun. Aslında foruma üyeliğim yoktu gebe olduğum için her gün olmasa da sık sık başlığı takip ediyordum. Mesajınızı görünce üyelik açıp özellikle yazmak istedim diş hekimi olarak. Lütfen hemen bir diş hekimine tercihen ağız diş çene cerrahına görünün muhtemelen kadın doğum hekiminize bir konsültasyon yazar. Rutin muayenizde de kadın doğum doktorunuzun onayını alırsınız yapılması planlanan işlem ile ilgili. Dişin durumuna göre çekilmesi, kanal tedavisi ya da dolgu yapılması dışındaki ne yazık ki her şey geçici çözüm oluyor. Ağrısı anlık olarak geçerse bile lütfen ihmal etmeyin. Benzer bir durumu gebelikte yaşamış işin içinden biri olarak yazıyorum bunu. Tekrar çok geçmiş olsun. Dilerim ki diş ağrısından en kısa zamanda kurtulursunuz ve bebeğinizi sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız. 🌸
AdChoices
ADVERTISING​

En güzeli kesisiz doğum nasip olsun inşallah bu olması için pelvis masajı yapın çok çok
Benim ilk dogumda hiç kesi olmadı ama ufaklık çıkarken serçe parmağı ile yurtmıstı. 2 dikiş ile atlattım. Ama 2. Doğumda kesi oldu oda mecburiyetti kordon dolanmisti inatla beni bırakmıyordu da bebegim kısacası biz tedbir alalım da yine ufakliklar belirliyor her şeyi ☺️💙

Back