- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 108
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.781
34. Haftadayim ve 3 gündür aynı şikayetlerim var kaplama altında sıkıntı olduğu için antibiyotik verdiler ve maalesef şuan bir şey yapamayız ne yaparsak sağlıksız olur röntgen olmadığı için dedi dişçi zonklama devam kulaga vurması devam insanı bitiriyor mental olarak çok yıpratıcı. Önerebiliceginiz gargara, diş macuna vs en azından hafifletecek birşeyler var mı? Bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah çok incesinizÇok çok geçmiş olsun. Aslında foruma üyeliğim yoktu gebe olduğum için her gün olmasa da sık sık başlığı takip ediyordum. Mesajınızı görünce üyelik açıp özellikle yazmak istedim diş hekimi olarak. Lütfen hemen bir diş hekimine tercihen ağız diş çene cerrahına görünün muhtemelen kadın doğum hekiminize bir konsültasyon yazar. Rutin muayenizde de kadın doğum doktorunuzun onayını alırsınız yapılması planlanan işlem ile ilgili. Dişin durumuna göre çekilmesi, kanal tedavisi ya da dolgu yapılması dışındaki ne yazık ki her şey geçici çözüm oluyor. Ağrısı anlık olarak geçerse bile lütfen ihmal etmeyin. Benzer bir durumu gebelikte yaşamış işin içinden biri olarak yazıyorum bunu. Tekrar çok geçmiş olsun. Dilerim ki diş ağrısından en kısa zamanda kurtulursunuz ve bebeğinizi sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız.
AdChoices
ADVERTISING