- 18 Ağustos 2022
- 2.076
- 2.928
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.721
Beklenen doğum tarihi 31 ekim belki aynı gün doğururuzBu gidişle en minik bizimki olacak sanırım, Ekim sonu hatta Kasım başı gibi gelme ihtimali var. Tam arada kaldık :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen doğum tarihi 31 ekim belki aynı gün doğururuzBu gidişle en minik bizimki olacak sanırım, Ekim sonu hatta Kasım başı gibi gelme ihtimali var. Tam arada kaldık :))
İnşallah canım ya ilk hamileliğimde serklajlıydım ha açıldı dikiş ha açılmadı stresle geçti bunda da böyle olunca üzüldüm birazAllah Allah ilk kez duydum sen diyice biraz baktım çok korkucak bisi değilmiş çok normal doğum yapan var arkadaşım sıkma canını atlatacaksın bu durumu da
aman allahım :)) çok heyecanlandım nedense çok muhtemel aynı zamanda olması :))Beklenen doğum tarihi 31 ekim belki aynı gün doğururuz
Normal doğum mu olacak senin? Biz henüz hiç konuşmadık doğum şekliniaman allahım :)) çok heyecanlandım nedense çok muhtemel aynı zamanda olması :))
bizde henüz konuşmadık doktorla ama isteğim en başından beri normal doğum olması. Sen ne düşünüyorsun :)Normal doğum mu olacak senin? Biz henüz hiç konuşmadık doğum şeklini
Becerebilirsem normalbizde henüz konuşmadık doktorla ama isteğim en başından beri normal doğum olması. Sen ne düşünüyorsun :)
Üzülme canım haklısın ama böyle bi süreç yaşıyoruz ha ne oldu ne olucak la geçiyor canını sıkma güzelde bitiricezİnşallah canım ya ilk hamileliğimde serklajlıydım ha açıldı dikiş ha açılmadı stresle geçti bunda da böyle olunca üzüldüm biraz
Bebek hareketliliği normal ise sorun olmaz ama sancı, kasılma vs olursa beklemeKızlar selamm
Progesteron fitilden ötürü zaten hep o akıntı oluyo ama bugün sanki biraz daha fazla ıslaklık hissettim. Yarın doktor kontrolüm var. Devam etmezse ve bebek hareketleri iyiyse yarını beklememde sorun olmaz değil mi? Suyum falan sızmış mıdır acaba?
Evet takip edeyim güzelce. Fitil de çıktı biraz tam erimemiş gibi bu gece. Belki onla alakalıdır.Bebek hareketliliği normal ise sorun olmaz ama sancı, kasılma vs olursa bekleme
Ben de öyle bu hafta sonu hallederim inşallahay daha bir tane çöp bile yıkamamış olan ben önümüzde ki hafta hepsini halledicem inşallah
Bu turnosol kağıdı diyolardı eczanede satılıyor filan diye. Olmadı ondanda al elinde bulunsun canımEvet takip edeyim güzelce. Fitil de çıktı biraz tam erimemiş gibi bu gece. Belki onla alakalıdır.
Arada sırada bana da artıyor gibi geliyor ama sonra normale dönüyor. Suyum son kontrolde yeterli çıkmıştı. Bir sızıntı varsa sürekli sızar diye düşünüyorum takip edip bekleyebilirsinKızlar selamm
Progesteron fitilden ötürü zaten hep o akıntı oluyo ama bugün sanki biraz daha fazla ıslaklık hissettim. Yarın doktor kontrolüm var. Devam etmezse ve bebek hareketleri iyiyse yarını beklememde sorun olmaz değil mi? Suyum falan sızmış mıdır acaba?
Benimde bun düşük. Et te tuketiyorum, yesil mercimek, hergun süt kefir ayran yumurta yiyorum yok yine düşük neyim ben protein canavarı filan mıEki Görüntüle 3469304
Kızlar üre ve kreatini düşük çıkanlar var mı testlerinde? Belliki proteinim hala az. Ben daha ne kadar et yiyebilirim bilmiyorum her öğünüm et olması lazım herhalde protein yetmiyor yetmiyor bir türlü
Evet benim de hep çok iyi çıkıyo yarın yine de doktoruma da söylerim bakar ayrıca.Arada sırada bana da artıyor gibi geliyor ama sonra normale dönüyor. Suyum son kontrolde yeterli çıkmıştı. Bir sızıntı varsa sürekli sızar diye düşünüyorum takip edip bekleyebilirsin
Bana öyle demedi canım ama işte inşallah kesisiz doğum gerçekleştiririz dedi kanama çok olmasın diye, ben de kanamadan felan bişey olur diye korktum ama normal doğum da istiyorum bakalım ne olacak. Sen nasıl farkettin kuzumAa canım bende de var doktorum sıkıntı yok dedi sadece hemoroid çevirebilir sonrasında dedi.
Evet onu okumuştum burda, eşime söyleyeyim alsın bariBu turnosol kağıdı diyolardı eczanede satılıyor filan diye. Olmadı ondanda al elinde bulunsun canım
Bunları biz onlara okuyacağız ilk haftadan başlamak lazımEvet bende aldım o kadar güzel gözüküyorlardı ki dayanamadım Okumasına daha çok var ama işte erkenden kitaplara alışsın yavrum inşallah
Sorma yani yaa bağırsaklar sindirmiyor mu diye düşünüyorum artık benBenimde bun düşük. Et te tuketiyorum, yesil mercimek, hergun süt kefir ayran yumurta yiyorum yok yine düşük neyim ben protein canavarı filan mı
Bencede öyle, giriş ve çıkış var arada hiçbir işlem olmuyor sanırımSorma yani yaa bağırsaklar sindirmiyor mu diye düşünüyorum artık ben