• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Allah Allah ilk kez duydum sen diyice biraz baktım çok korkucak bisi değilmiş çok normal doğum yapan var arkadaşım sıkma canını ❤️ atlatacaksın bu durumu da 🧿🙏
İnşallah canım ya ilk hamileliğimde serklajlıydım ha açıldı dikiş ha açılmadı stresle geçti bunda da böyle olunca üzüldüm biraz

Kızlar selamm
Progesteron fitilden ötürü zaten hep o akıntı oluyo ama bugün sanki biraz daha fazla ıslaklık hissettim. Yarın doktor kontrolüm var. Devam etmezse ve bebek hareketleri iyiyse yarını beklememde sorun olmaz değil mi? Suyum falan sızmış mıdır acaba?

Kızlar selamm
Progesteron fitilden ötürü zaten hep o akıntı oluyo ama bugün sanki biraz daha fazla ıslaklık hissettim. Yarın doktor kontrolüm var. Devam etmezse ve bebek hareketleri iyiyse yarını beklememde sorun olmaz değil mi? Suyum falan sızmış mıdır acaba?
Bebek hareketliliği normal ise sorun olmaz ama sancı, kasılma vs olursa bekleme

Kızlar selamm
Arada sırada bana da artıyor gibi geliyor ama sonra normale dönüyor. Suyum son kontrolde yeterli çıkmıştı. Bir sızıntı varsa sürekli sızar diye düşünüyorum takip edip bekleyebilirsin

Eki Görüntüle 3469304
Kızlar üre ve kreatini düşük çıkanlar var mı testlerinde? Belliki proteinim hala az. Ben daha ne kadar et yiyebilirim bilmiyorum her öğünüm et olması lazım herhalde 😅 protein yetmiyor yetmiyor bir türlü 😮‍💨
Benimde bun düşük. Et te tuketiyorum, yesil mercimek, hergun süt kefir ayran yumurta yiyorum yok yine düşük neyim ben protein canavarı filan mı 🙄😁

Aa canım bende de var doktorum sıkıntı yok dedi :KK43: sadece hemoroid çevirebilir sonrasında dedi.
Bana öyle demedi canım ama işte inşallah kesisiz doğum gerçekleştiririz dedi kanama çok olmasın diye, ben de kanamadan felan bişey olur diye korktum ama normal doğum da istiyorum bakalım ne olacak. Sen nasıl farkettin kuzum

Back