- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.321
Bana gece yatmadan 1 tane verdi şimdilik öyle kullanıyorum. Öyle ağrım vs yok ama bu renkli akıntı canımı sıkıyorÖnceden kalmış eski kan diyorlar, çok sıkıntı olmaz dedi bana doktorum . Ama muhakkak 3*1 progestan kullan ve mümkünse istirahat et
Kizlar kimsenin kolu agrimiyo mu? Her gun her gun kol agrisi normal mi, bi icimi rahatlatin :) dis gebelikte omuz agrisi olur vs yaziyor, kimsede de kol agrisi gibi bi belirti okumadimKizlar kolu agriyan var mi? Kol agrisi hamilelik belirtisi mi ya bu ne agri gunlerdir kollarim agriyo dirseklerim ozellikle
Sağol canım çok ağır atlatıyorum tek korkum bebeğe zarar vermesi şurup ve hap kullanıyorum gerisi bitkisel çok şükür biraz hafifledi günlerdir yatıyorum.Aman diyim dikkat edin siz de en son koronoda böyle olmuştum benCanım nasılsın? Nasıl oldun? Umarım biraz daha iyisindir. En en en kısa zamanda hastalığı kolaylıkla atlatırsın inşallah
Canım senden çok çok güzel haberler bekliyoruz yarın
Tek sağlıklı olsunlar da 3 5 gün geriden gelsinler4-5 gün geriden geliyor
Çok çok geçmiş olsunSağol canım çok ağır atlatıyorum tek korkum bebeğe zarar vermesi şurup ve hap kullanıyorum gerisi bitkisel çok şükür biraz hafifledi günlerdir yatıyorum.Aman diyim dikkat edin siz de en son koronoda böyle olmuştum ben
Amin canım inşallahTek sağlıklı olsunlar da 3 5 gün geriden gelsinler
Evet canım doğal oldu benim zaten 3 çocuğum var 5 de çok zor ama nasibimiz böyleymiş çok şükür her çocuk rizkiyla geliraa evet. ama belkı senın dogal yolla mı oldu.
benım tup bebek oldugu ıcın döllenme yerlestırme tarıhı belli.
bir de kızımdan once ıkız gebelık kaybım var o nedenle de korkuyorum. sonrasında da korkuyorumbu zamanda 3 çocuk.
bılemıyorum. hayırlısı neyse o olsun tabi. tek gebelıkten yanayım. kadere razıyım :)
Selam arkadaşlar, kalp atışını duyduk bugün çok şükür 6+3 mus o da netleşti@kediannesibiri ekleyebilirsiniz
Aşılama oldum tüp bebek için var baktım ama aşılama farklıdır sanırımTransfer tarihine göre hesaplama yapan sayfalar var. Hesaplama.net galiba oraya transfer tarihinizi yazın ona göre hesaplayın yoksa son adet tarihinize göre yanlış çıkar
Ben eşimin ailesi ve annem hariç kimseye söylemedim birde yakın arkadaşım biliyor nazardanda korkuyorum aslında kaybedersem insanların üsteme gelmesinden de çok yeni ondan ben paylasmak istemedim kimseyle Allah korusun kaybetsem yok ondan oldu yok bundan oldu derken acımızın içinde neler yapabilceklerini tahmin edebiliyorum bu konularda hala gelişemedik maalesef sorularla kendimi maf edememKızlar çevrenize söylemeye başladınız mı . Benim sadece annemle eşim biliyor. Nazara çok inanmam aslında ama nazar değer diye de korkuyorum. Bir de daha çok erken sanki .
Ben de söylemedim canım annemler biliyor bi de kayınvalidem ama keşke ona söylemeseydik diyorum çok gıcık her şeye bir muhalefet heves ettim bebek için biberon aldım philips avent gelmiş diyorki bu ne çöp gibi plastik şeyden mi içireceksin çocuğa camını alırım ben torunuma şimdiden başladık bu şekilde devam ederse benden fena azar yiyecek bu eve de giremeyecek bir daha eşim üzülmesin diye bişey demedim ama hep böyle yani dün sinirimi bozdu sabahtan beri başım ağrıypr kramplar giriyor karnımaKızlar çevrenize söylemeye başladınız mı . Benim sadece annemle eşim biliyor. Nazara çok inanmam aslında ama nazar değer diye de korkuyorum. Bir de daha çok erken sanki .
Yorum yapmana gerek yok, işinizi yapın yeter deyin bir dahakine. Hadsiz yaBizimkiler bi tuhafikinci test icin aile hekimi kayıt açmalıymış, gittim böyle böyle ikinci beta için kan verecektim hemşire hanım yönlendirdi dedim. Zaten hamilesin neden bi daha test istiyosun dedi. Düzenli artış var mı diye kontrol etmek için kadın dogum doktoru istiyor dedim. Artışı napcakmış daha mı cok hamile olcaksin artinca dedi. Dis gebelik vs var mi diye kontrol etmek istiyo dedim. Dis gebelige ultrasonla baksin gorur zaten sacma sapan isler dedi.
Çok iyi yapmışsın en yalınındakiler bile kaybedince şuraya gittin ondan oldu diyorlar senin psikolojini hiçe sayarakBen eşimin ailesi ve annem hariç kimseye söylemedim birde yakın arkadaşım biliyor nazardanda korkuyorum aslında kaybedersem insanların üsteme gelmesinden de çok yeni ondan ben paylasmak istemedim kimseyle Allah korusun kaybetsem yok ondan oldu yok bundan oldu derken acımızın içinde neler yapabilceklerini tahmin edebiliyorum bu konularda hala gelişemedik maalesef sorularla kendimi maf edemem