2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Teşekkür ederim herşeyin en iyisini kendi bildiğini sanıyor işte sanki annesi o olcakmış gibi bir tavırda
Valla canım çoğu kaynana öyle zaten hiç şaşırmadım kendini hazırla saçma sapan yorumlara hatta ben bir keresinde süt sağiyordum işte süt dediğin öyle mi olur biberonun dolması lazım benim sutum karşıya fışkırıyordu saginca yok bilmem ne felan dedi benimde sabrimin son yeriydi artık dedimki sen benim niye psikolojimi bozuyorsun annem bana moral veriyor her gün sen sürekli sütün yok diyip duruyorsun hem sütün çoktu da niye çocuklarını 2 yaşına kadar emzirmedin benim annem hepimizi de iki yaşına kadar emzirmis dedim ve yanımızda eşim ve görümcem de vardı hepsi şok oldu ben artık susmayinca ay bide daha lohusayim haa eşimde ne bu süt mevzusu anne sürekli böyle diyorsun dedi ben çocuğuma mama alırım süt gelmezse yapacak bişey yok dedi susturdu anasını tabi bizimki bu olayı bile abarta abarta diğer oğluna anlatmış yani ben neler çektim neler ama tek duam Allah yukarda ve onunda kızı var çeksinler diyorum çünkü hamileliğim de lohusaligimda burnumdan geldi bu kadının yüzünden

Çalıştığım için bir de bebeğimi ona bırakacağım mecburen artık çok bilmiş tavırlarıyla bezdirecek beni şimdiden belli karnıma dokunup annem annem diye seviyor çok sinir oluyorum
Ben çocuğuma babannenin annem diyerek sevmesini doğru bulmuyorum ya bana çok temiz yürekle söylenmiş bir söz olarak gelmiyor nedense, çünkü aynı babanneler kızlarının çocuğunu anneannemmm diye seviyor

Benımde yarın 6+2 kalp atışını duyabılır mıyım acaba yoksa vajinal mı bakar

Hayır öyle bir şey vermediler
Hmm o zaman yarın sabah düşer canım ama bi daha kan verirsen aklında olsun o barkod varya kan alınca yapıştırıyorlar tüpe onun resmini çek sonra normal kendi ilinşn saglık müdürlüğünde laboratuvar sonuçları kısmında 1,5 sa sonra bile öğrenebiliyorsun

Olmaz Allahın izniyle hiçbir şey Zaten ona göre ilaç vermişlerdir
Kızlar çevrenize söylemeye başladınız mı . Benim sadece annemle eşim biliyor. Nazara çok inanmam aslında ama nazar değer diye de korkuyorum. Bir de daha çok erken sanki .
bizim daha ailelerimiz bilmiyor. Birkaç arkadaşımız biliyor sadece yarın anneme söylemeye gidecektim ama doktor şehirlerarası seyahati 12. Haftadan önce tavsiye etmedi

Bugün doktor kontrolüm vardı.. Kalp atışını duyduk çok şükür 6+0 dım, 6+2 uyumlu göründü

Oksapar iğne başladı.. Aslında gen testlerinde bir şey çıkmadı ama yine de tedbirli olalım dedi. Geçen sefer 18. Haftada kaybettiğim için 18-20 yi bir görelim sonra belki bırakarız dedi. İğnede uzunmuş, insanın canını yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…