- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.292
- 28
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.361
Valla canım çoğu kaynana öyle zaten hiç şaşırmadımTeşekkür ederim herşeyin en iyisini kendi bildiğini sanıyor işte sanki annesi o olcakmış gibi bir tavırda
Ben çocuğuma babannenin annem diyerek sevmesini doğru bulmuyorum ya bana çok temiz yürekle söylenmiş bir söz olarak gelmiyor nedense, çünkü aynı babanneler kızlarının çocuğunu anneannemmm diye seviyorÇalıştığım için bir de bebeğimi ona bırakacağım mecburen artık çok bilmiş tavırlarıyla bezdirecek beni şimdiden belli karnıma dokunup annem annem diye seviyor çok sinir oluyorum
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorumBen çocuğuma babannenin annem diyerek sevmesini doğru bulmuyorum ya bana çok temiz yürekle söylenmiş bir söz olarak gelmiyor nedense, çünkü aynı babanneler kızlarının çocuğunu anneannemmm diye seviyor
Ayyy hangi ildesinizBen p.tesi verdim. Hala cikmadi.. dun zaten umidi kesip gittim ozelde verdim
Ailede ikiz falan varmıydı4 +5 de benim 880 falan di ama tek çift açısından karsilastiracaksan hiç yapma benim iki kese gorundu yani beta yüksek olmasa da cift olabilir
Kaç tane içiyorsun canımMide bulantısından oluyorum kızlar ya prilam da kesmiyor son 3 gündür böyleyim her gün istfra ediyorum
Istanbuldayim..Ayyy hangi ildesiniz
Tek içiyorum ama doktorum başka ilaç verdi medpamin kullanan var mı onu denicemKaç tane içiyorsun canım
Barkod no aldınız mı ?Sağlık ocağında kan sonucu bu kadar geç mi çıkıyor kızlar? Öğrenmenin başka bir yolu yok mu acaba
Ben gece yatmadan 2 prilam içiyordum. Şuan sabah 1 öğleden sonra 1 gece yatmadan 2 içiyorum rahatladm biraz. Tamamen gecmedi ama buna da şükür dedmTek içiyorum ama doktorum başka ilaç verdi medpamin kullanan var mı onu denicem
Benımde yarın 6+2 kalp atışını duyabılır mıyım acaba yoksa vajinal mı bakarGünaydın kızlarçok şükür kalp atışı ni duydum bugün 6+1 de karından duyamadı vajinal baktı devlet doktoru kediannesibiri canım guncelleyebilirsin herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi kan ve idrar tahlili verdim
Duyamazsa vajinal bakar cunku kalp atışını duymadan bırakmaz kuzum. İdrara sıkışık olursan daha rahat duyulurBenımde yarın 6+2 kalp atışını duyabılır mıyım acaba yoksa vajinal mı bakar
Bende aile yakın arkadaş ve işyerimdekilere söyledim. İşyerimdekilere söylemek istemiyordum aslında ama belki ona göre davranırlar diye söylemek durumunda kaldım.Ben söyledim. Allah korusun bir olumsuzluk olsa ben ve eşim bileceğiz zaten başkaları umrumda değil.
Günde 4 normal mi peki ?Ben gece yatmadan 2 prilam içiyordum. Şuan sabah 1 öğleden sonra 1 gece yatmadan 2 içiyorum rahatladm biraz. Tamamen gecmedi ama buna da şükür dedm
Hayır öyle bir şey vermedilerBarkod no aldınız mı ?
Hmm o zaman yarın sabah düşer canım ama bi daha kan verirsen aklında olsun o barkod varya kan alınca yapıştırıyorlar tüpe onun resmini çek sonra normal kendi ilinşn saglık müdürlüğünde laboratuvar sonuçları kısmında 1,5 sa sonra bile öğrenebiliyorsunHayır öyle bir şey vermediler
Olmaz Allahın izniyle hiçbir şeySağol canım çok ağır atlatıyorum tek korkum bebeğe zarar vermesi şurup ve hap kullanıyorum gerisi bitkisel çok şükür biraz hafifledi günlerdir yatıyorum.Aman diyim dikkat edin siz de en son koronoda böyle olmuştum ben
bizim daha ailelerimiz bilmiyor. Birkaç arkadaşımız biliyor sadeceKızlar çevrenize söylemeye başladınız mı . Benim sadece annemle eşim biliyor. Nazara çok inanmam aslında ama nazar değer diye de korkuyorum. Bir de daha çok erken sanki .