2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Merhaba hanımlar 🤗 son adet tarihim 21 Ocak ve gebe olduğumu öğrendim 14 Şubat'ta, ilk gebeliğim ve ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. 4 hafta 4 gündür hamileyim ve tahmini doğum günü 27 ekim olarak hesaplanıyor. Özellikle ilk kontrole ne zaman gitmem gerektigi konusunda fikirlere ihtiyacim var. Tavsiyelerinize açığım. Bir de şu yukarıda bahsedilen isim listesi nedir, ne işe yarıyor, onu da bir anlatırsanız çok sevinirim.

Bir de şunu soracağım koyu sarı kahve arası yoğun kıvamlı akıntı yaşayan var mı? Kanama ya da lekenlenme gibi değil. Yerleşme dönemi olabilir dedi doktor ama o da 3 4 gün sürüyormuş benim 10 gündür bu şekilde akıntılarım oluyor. Progestan fitil kullanıyorum. Tehlikeli bir durum mu acaba merak ettim
Önceden kalmış eski kan diyorlar, çok sıkıntı olmaz dedi bana doktorum . Ama muhakkak 3*1 progestan kullan ve mümkünse istirahat et

Yeni katılan arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz ☺️
Salgına yakalandığımdan yatak döşek yatıyordum bu yüzden liste güncellemeleri gecikti affola. Bazı arkadaşlar listeye nasıl ekleneceğini bilmiyor . Tablodaki bilgilerinizi girerek beni etiketlemelisiniz . Yoksa gözden kaçırabilirim. Sadece tabloda istenen bilgileri yazın arkadaşlar. Bazılarınız beta değeri, kaç haftalık hamile olduğu ya da kaçıncı gebeliği olduğunu yazıp asıl istenenleri yazmıyor tekrar tekrar düzeltmek zorunda kalıyorum lütfen dikkat edelim teşekkürler. Listeleri güncelledim kontrol edebilirsiniz. Gelişmeleri beni etiketleyerek yazın sevgiyle ve sağlıkla kalın 👋🏻
Canım nasılsın? Nasıl oldun? Umarım biraz daha iyisindir. En en en kısa zamanda hastalığı kolaylıkla atlatırsın inşallah 🤲🏻🩷
Benim sata göre 8 haftayı geciyor ama gerçekte değil o yüzden doktor biraz olumsuz konusmustu
Canım senden çok çok güzel haberler bekliyoruz yarın 🥰🥰

Kizlar selam.. tup bebek tedavisi oldum.bugun 15. Gunumdu kan degerim 2849 cikti.. cift embriyo transfer edildi..
1 kizim var gonlumden bir geciyor.maddi manevi zorlanirim diye 🫠
Son adet tarihim 19 ocak.
tahmini su an 4 hafta 5 gun oluyor..bugunlerde hcg baktiran var mi.karsilastirma acisindan 😇
4 +5 de benim 880 falan di ama tek çift açısından karsilastiracaksan hiç yapma benim iki kese gorundu yani beta yüksek olmasa da cift olabilir 🥰

Merhaba kızlar bugün ilk randevum vardı alttan ultrasonla baktı ama daha kese görünmedi yarın gel sabah kan ver beta hcg bakalım öğlende duruma göre tekrar bakalım ya da bir sonraki randevu tarihini belirleyelim dedi. Üzüldüm tabii ama bir sorun yok şuan daha küçük olduğu için göremedik dedi. Bir sorum var 14.9 mm gibi bir şey söyledi o nedir rahim kalınlığı mıdır rahim kalınlığı ise iyi bir ölçü mü ve alttan ultrasonla bakmak çok mu hızlı oluyor mesela en fazla 20 30 saniye bakmıştır sağ normal sol normal 14.9 mm gibi bir ölçü söyledi ve bıraktı bir ara bastırır gibi oldu hafif ağrıdı sonra geçti yani çok hızlı gibi oldu böyle hızlı mı oluyor hep devlet hastanesine gittim

Merhaba hanımlar 🤗 son adet tarihim 21 Ocak ve gebe olduğumu öğrendim 14 Şubat'ta, ilk gebeliğim ve ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. 4 hafta 4 gündür hamileyim ve tahmini doğum günü 27 ekim olarak hesaplanıyor. Özellikle ilk kontrole ne zaman gitmem gerektigi konusunda fikirlere ihtiyacim var. Tavsiyelerinize açığım. Bir de şu yukarıda bahsedilen isim listesi nedir, ne işe yarıyor, onu da bir anlatırsanız çok sevinirim.
Bence eğer bir sıkıntınız riskiniz yoksa 6 haftalık olana kadar bekleyin yoksa çok stresli oluyor herşey kese geç görünüyor ya da bebek eğer sağlıklı bir şekilde herşey yolunda ise 6 hafta hem keseyi hem bebeği gorebiliyorsunuz bı arada hayırlı olsun 🥰

4 +5 de benim 880 falan di ama tek çift açısından karsilastiracaksan hiç yapma benim iki kese gorundu yani beta yüksek olmasa da cift olabilir 🥰
aa evet. ama belkı senın dogal yolla mı oldu.
benım tup bebek oldugu ıcın döllenme yerlestırme tarıhı belli.

bir de kızımdan once ıkız gebelık kaybım var o nedenle de korkuyorum. sonrasında da korkuyorum :KK43: bu zamanda 3 çocuk.
bılemıyorum. hayırlısı neyse o olsun tabi. tek gebelıkten yanayım. kadere razıyım :)

Merhaba kızlar bugün ilk randevum vardı alttan ultrasonla baktı ama daha kese görünmedi yarın gel sabah kan ver beta hcg bakalım öğlende duruma göre tekrar bakalım ya da bir sonraki randevu tarihini belirleyelim dedi. Üzüldüm tabii ama bir sorun yok şuan daha küçük olduğu için göremedik dedi. Bir sorum var 14.9 mm gibi bir şey söyledi o nedir rahim kalınlığı mıdır rahim kalınlığı ise iyi bir ölçü mü ve alttan ultrasonla bakmak çok mu hızlı oluyor mesela en fazla 20 30 saniye bakmıştır sağ normal sol normal 14.9 mm gibi bir ölçü söyledi ve bıraktı bir ara bastırır gibi oldu hafif ağrıdı sonra geçti yani çok hızlı gibi oldu böyle hızlı mı oluyor hep devlet hastanesine gittim
Sat tarihiniz neydi devlet hastanesi malesef böyle bakıyor imkanınız varsa özele gidin devlette iyi bir kadın dogumcu bulmak çok zor çünkü çok kalabalık oluyor

X