- 29 Kasım 2023
- 767
- 618
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.341
Ilk densizligi de degil, hic muhattap olmak istemiyorum da, sirf o doktora bagli hemsire iyi ve eve cok yakin diye degistirmiyorum. Insallah artik onla isim olmaz hep hemsireyle ilerlerimYorum yapmana gerek yok, işinizi yapın yeter deyin bir dahakine. Hadsiz ya
Ay inşallah, hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin yerinize ben sinir krizlerine girdim gerçekten.Ilk densizligi de degil, hic muhattap olmak istemiyorum da, sirf o doktora bagli hemsire iyi ve eve cok yakin diye degistirmiyorum. Insallah artik onla isim olmaz hep hemsireyle ilerlerim
Ben 2 gun once yaptirdim 9:00 gibi, sabaha dogru 5:30da cikti sonuc.Sağlık ocağında kan sonucu bu kadar geç mi çıkıyor kızlar? Öğrenmenin başka bir yolu yok mu acaba
Teşekkür ederim daha erken öğrenmenin bir yolu yok sanırımBen 2 gun once yaptirdim 9:00 gibi, sabaha dogru 5:30da cikti sonuc.
Vallahi belki saglik ocagina yine gitme ihtimaliniz varsa onlarin sistemine daha erken dusuyordur, bilemiyorum. Ama enabiza ertesi sabah dusuyor.Teşekkür ederim daha erken öğrenmenin bir yolu yok sanırım
Abbowww Allah kolaylık versin canımBen de söylemedim canım annemler biliyor bi de kayınvalidem ama keşke ona söylemeseydik diyorum çok gıcık her şeye bir muhalefet heves ettim bebek için biberon aldım philips avent gelmiş diyorki bu ne çöp gibi plastik şeyden mi içireceksin çocuğa camını alırım ben torunuma şimdiden başladık bu şekilde devam ederse benden fena azar yiyecek bu eve de giremeyecek bir daha eşim üzülmesin diye bişey demedim ama hep böyle yani dün sinirimi bozdu sabahtan beri başım ağrıypr kramplar giriyor karnıma
Karıştıkça haddini bildireceğim artık canım yapacak bişey yok hadsiz çünküAbbowww Allah kolaylık versin canımçok karıştırtmamaya çalış bari
Merhaba bana doktorum 12.haftaya kadar normal dedi progestan kullaniyosaniz ihmal etmeyinSelamlar. 2 hafta önce gün aşırı bir kaç damla kanamam olmuştu. Sonrasında zaten hamile olduğumu öğrendim. Doktor yerlesme kanaması dedi. Sonradan da kanama durmuştu. Dun gece her küçük tuvaletimden sonra bir kaç damla daha kan geldiğini gördüm. Su an 7 haftalik hamileyim. Normal mi? Hala yerleşme kanamasi gelebilir mi?
E nabız'a geç düşüyor. Bizim hastanenin online laboratuvar sorgulama paneli var oradan çıkar çıkmaz görüyorumTeşekkür ederim daha erken öğrenmenin bir yolu yok sanırım
Bu sağlık ocağı ama hastane değilE nabız'a geç düşüyor. Bizim hastanenin online laboratuvar sorgulama paneli var oradan çıkar çıkmaz görüyorum
Anladım, ben de sağlık ocağında verdim ama buradaki devlet hastanesine gönderiyorlar kanı. Laboratuvar orada var diye. Ben görebiliyorum sistemdenBu sağlık ocağı ama hastane değil
Ben sağlık ocağına verdiğimde, ertesi gün verdiğim saatte çıkmıştıAnladım, ben de sağlık ocağında verdim ama buradaki devlet hastanesine gönderiyorlar kanı. Laboratuvar orada var diye. Ben görebiliyorum sistemden
Ben söyledim. Allah korusun bir olumsuzluk olsa ben ve eşim bileceğiz zaten başkaları umrumda değil.Kızlar çevrenize söylemeye başladınız mı . Benim sadece annemle eşim biliyor. Nazara çok inanmam aslında ama nazar değer diye de korkuyorum. Bir de daha çok erken sanki .
Ben p.tesi verdim. Hala cikmadi.. dun zaten umidi kesip gittim ozelde verdimSağlık ocağında kan sonucu bu kadar geç mi çıkıyor kızlar? Öğrenmenin başka bir yolu yok mu acaba
Ya canım ben de o marka nin cam olanını aldım ama iki sefer kirdim yani hiç kullanışlı değil ki plastik olup sağlıklı olan markalar da var tabi Philips lansinoh gibi boşver sen onuBen de söylemedim canım annemler biliyor bi de kayınvalidem ama keşke ona söylemeseydik diyorum çok gıcık her şeye bir muhalefet heves ettim bebek için biberon aldım philips avent gelmiş diyorki bu ne çöp gibi plastik şeyden mi içireceksin çocuğa camını alırım ben torunuma şimdiden başladık bu şekilde devam ederse benden fena azar yiyecek bu eve de giremeyecek bir daha eşim üzülmesin diye bişey demedim ama hep böyle yani dün sinirimi bozdu sabahtan beri başım ağrıypr kramplar giriyor karnıma
Teşekkür ederim herşeyin en iyisini kendi bildiğini sanıyor işte sanki annesi o olcakmış gibi bir tavırdaYa canım ben de o marka nin cam olanını aldım ama iki sefer kirdim yani hiç kullanışlı değil ki plastik olup sağlıklı olan markalar da var tabi Philips lansinoh gibi boşver sen onu