- 25 Temmuz 2013
- 12.854
- 52.668
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.421
Bana 9/6 çok iyi diyorlar. 12/7 sizi rahatsız etmiyorsa yüksek değildir. Zaten her kontrolde ölçülüyor tansiyonumuz, bir problem olsa söylerlerdi size de.Benim 12 7 çıkıyor genelde 9 6 çok düşük değil mi benimki mi yüksek
Evet bir git bakayım. Damarlarda sıkıntı yoksa bi sorun yoktur. Dediğim gibi bence zayıf değil bu kilolar ama kendi doktoruna yine de bir danışEvet 28. Haftada gittiğim özeldi o hiç böyle bir şey demedi ama 28. Haftada 1100 gramdı dedim bugünkü doktora o zamanda zayıfmış dedi oysa diğeri gayet haftasıyla çok güzel uyumlu demişti. Kendi doktoruma randevum 30 ağustostaydı ama içim rahat etmezse tekrardan gideceğim olmazsa
Bazen 14e çıkıyor doktorum stresten diyor güzel haberler alınca düşüyor. Çok problem görse önlem alırdı haklısınBana 9/6 çok iyi diyorlar. 12/7 sizi rahatsız etmiyorsa yüksek değildir. Zaten her kontrolde ölçülüyor tansiyonumuz, bir problem olsa söylerlerdi size de.
12-7 civarı iyi normalde. Bir de herkesin kendi normali var tabi. Mesela benim de normalde 9-6 gibiydi, şimdi de öyle. Ben eve tansiyon cihazı da almıştım emekli evi gibi ev şu anBazen 14e çıkıyor doktorum stresten diyor güzel haberler alınca düşüyor. Çok problem görse önlem alırdı haklısın
Süper görünüyorsun, 31 hafta için gayet normal ve tatlı bir görüntü
Her gün biraz biraz daha büyüyor gibi hissediyorum zaten. Teşekkür ederimmSüper görünüyorsun, 31 hafta için gayet normal ve tatlı bir görüntükarnış bu haftadan sonra daha da büyüyecek hızla zaten her muayenende bebişin gelişimi de kontrol ediliyor, daha da geriye doğru düşmediği zaman sıkıntı yok diyorlar merak etme
aynı sorun gebelik ile bende de oluştu. Malesef yapabilecek çok bir şey yok. ilaçlarını doktorlar gebelere vermiyor. Sıcak su ile duştayken orayı rahatlatabilirsin ve ellerin temizken zeytinyağı sürdüğün zaman onu içeriye doğru itersen her seferinde, zamanla ağrısını hissettirmeyip yumuşayıp yok olacak. Özellikle kabız olmamaya çalış ve tuvalette uzun süre oturmalardan da kaçın.Kızlar hemoroit mi basur mu nedir bilmiyorum ama ondan oldum sanirim. Ağrı ve kasinti da yapiyor ne kullanabilirim ne yapabilirim
Benim küçüklüğümden beri var malesef en son 7 sene önce nişanımda patlamıştı, hamilelikte yine hortladı ve çok can yakıyorKızlar hemoroit mi basur mu nedir bilmiyorum ama ondan oldum sanirim. Ağrı ve kasinti da yapiyor ne kullanabilirim ne yapabilirim
Kesinlikle ben de öyle eski enerjimi özledim 19 dk içinde yoruluyorum oturdgm yerden kalkmak aşırı zor bide hep ayni şeyleri giyiyorum ya sadece rahatlığa bakıyorumayy ben de biraz sıkıldım gibii daha doğrusu artık normal olmak istiyorum eski düz göbeğimi istiyorum oğluma kavuşmak istiyorum karışık duygular içerisindeyim :)
Geçmiş olsun bende yaşadım bir kaç ay önce doktoruna başvur krem verecektir az da olsa hafifletiyor. Allah yardımcın olsun cok zor yaşayan bilir. Baharatlı acılı sakın yeme ve bağırsaklarına iyi gelecek seyleri tüket ishal veya aksi durum söz konusu olursa ağrıdan uyuyamıcak duruma gelebilirsin ben 1 hafta popomun üstüne oturamadımKızlar hemoroit mi basur mu nedir bilmiyorum ama ondan oldum sanirim. Ağrı ve kasinti da yapiyor ne kullanabilirim ne yapabilirim
Aslında en önemli ölçüt rahim ağzı uzunluğu nst ye ben kendi ısrarim ile girdim mesela doktor emindi temiz çıkacağınaAnladım çok teşekkür ederimBeni de normalde 10 Eylül'de çağırmıştı ama dünkü muayenemden sonra 3-4 Eylül'de gel dedi. Nstye bakıp karar veriyorlar herhalde
Dün benimki 12-8 di doktor normal demiştiSizce de yüksek mi 12/5 tansiyon peki
merhaba bende birşey danışmak istiyorum şuan 27. haftamdayım bebiş doğunca çalışmayı düşünmüyorum ama haklarımdanda faydalanmak istiyorum 2 senedir sgklı çalışıyorum şuanki işyerimde 34. haftada filan izne ayrılsam mesela ne gibi haklarım oluyor sadece odoğum parası dedikleri parayı mı alıyorum 4 ay hiç bişey anlamadımCalistigin kadarını şirketten. Raporlu olduğunu sgk dan alıyorsun canım ama baya kesiliyor. Ik hesapladı aylık 15.5 bin tl farketti maalesefciddi kesiyorlar hoş değil
Damarlarıyla ilgili hiçbir şey demediEvet bir git bakayım. Damarlarda sıkıntı yoksa bi sorun yoktur. Dediğim gibi bence zayıf değil bu kilolar ama kendi doktoruna yine de bir danış
Tiroit günde bir kere sabah aç karnına alınıyor diye biliyorum ben öyle yapıyorum yani.Haftasonlari dozunu arttır demek istemiş bence sadece.Bana da benzer bsey söylemişlerdi bir ara 3 gün su kadarlik 4 gün bu kadarlık iç gibiBisey sormak istiyorum cahilliğime verin doktora yine heyecandan sormayı unuttumtiroit ilacı kullanıyorum 25 mg ama haftasonlari 50 mg al dedi 2 tane üst üste mi icicem yoksa sabah akşam mı bilen var mı?
He ozaman sabah 2 tane birden içeceğim değil miTiroit günde bir kere sabah aç karnına alınıyor diye biliyorum ben öyle yapıyorum yani.Haftasonlari dozunu arttır demek istemiş bence sadece.Bana da benzer bsey söylemişlerdi bir ara 3 gün su kadarlik 4 gün bu kadarlık iç gibi
Tiroid ilacinizi her gun sabah erken ve aynı saatlerde, ac karnına almaya dikkat etmelisiniz.Bisey sormak istiyorum cahilliğime verin doktora yine heyecandan sormayı unuttumtiroit ilacı kullanıyorum 25 mg ama haftasonlari 50 mg al dedi 2 tane üst üste mi icicem yoksa sabah akşam mı bilen var mı?
Ben de çok çok sıkıldım kıyafet konusunda ve bedenimin içinde daralmaktanKesinlikle ben de öyle eski enerjimi özledim 19 dk içinde yoruluyorum oturdgm yerden kalkmak aşırı zor bide hep ayni şeyleri giyiyorum ya sadece rahatlığa bakıyorumdün gördük bizde bebisimizi yine aşırı kanım kaynadı dudaklarını öne doğru uzatmıştı öpücük atar gibi bide tombik bir bebek fln diye doktorla kendi hakkında konuşurken bir anda gülümsedi yakaladı doktor da onu ayy eridim bittim resmen, ayaklarını ağzına doğru götürüyordu bide Şuan sağ salim zamanında hayirlisiyla ona kavuşmayı istiyorum tanışalım bakalım yakışıklı bey ile çok merak ediyorum
Buarada 34.haftada iki üç günlük yakın br yerlere gitmeyi düşünüyoruz doktor şuan sorun yok ama kasılmaları ve bebek hareketini fln takip et dedi bir sorun olmaz inşallah çok ihtiyacımız var böyle bir hafta dinlemeye ya ev işleri hala bitmedi çok yorulduk gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?