- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.381
Doğum sancısı düzenli geliyor ve şiddeti gittikçe artarken gelme süresi kısalıyor. Mesela başta 20 dakikada birken zamanla 5 dakikada bire düşüyor. Başta daha hafifken gittikçe dayanılmaz oluyor, nefes kesiyor, terletiyor, hareketsiz bırakıyor. Ben daha önce yaşamadığım için gaz sancısı sanmıştım artık dayanılmaz raddeye geldiğinde herhalde doğum sancısı da böyle bir şeydir bu ne biçim gaz sancısııı diye söyleniyordum ki hastaneyi aradık o doğum sancısı olabilir gelin demişlerdi.İyi geceler kızlar, şu sancılar neye benziyor? Birkaç gündür ara ara farklı bir şeyler hissediyorum, sık olmuyor ama inanın çözemedim gaz sancısı mı, başka bir şey miiiii anlamadımmmm
Hep bahsedilen şu karnın kasılması ayrı oluyor, karın bir yerde toplanıp sertleşiyor ağrısız bir şekilde sadece rahatsız hissettiriyor, gevşediğinde kasıklara şiddetli bir adet sancısı giriyor. İkinci hastaneye yatışımda o adet sancısı belimden girip kasıklarıma geliyordu. Bu dediğim gibi düzenli olursa doğum sancısı oluyor.
Yalancı sancıda sadece karın sertleşip kasılıyor ve gevşiyor. Bu çok düzensiz oluyor ve normal.