2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bizimkiler bi tuhaf 🤷🏻‍♀️ ikinci test icin aile hekimi kayıt açmalıymış, gittim böyle böyle ikinci beta için kan verecektim hemşire hanım yönlendirdi dedim. Zaten hamilesin neden bi daha test istiyosun dedi. Düzenli artış var mı diye kontrol etmek için kadın dogum doktoru istiyor dedim. Artışı napcakmış daha mı cok hamile olcaksin artinca dedi. Dis gebelik vs var mi diye kontrol etmek istiyo dedim. Dis gebelige ultrasonla baksin gorur zaten sacma sapan isler dedi. 🤦🏻‍♀️
Aaaa hadsize bak! Çok üzüldüm senin adına böyle kişilerle diyalog kurmak zorunda olduğun için. 🤮

Günaydın kızlar.. Ben de bugün 6+0 oldum. İlk defa doktora gideceğim. İnşallah güzel geçer. İnşallah güzel haberler alırım. Heyecanlıyım. Korkuyorum galiba.
Insallah canım ben de yarın gidicem kalp atışı için şimdiden cok heyecanlıyım keşke bugüne alsaydım randevuyu

Hanımlar farklı bir doktora gittim az önce eve yakın olduğu için pazartesi kendi doktorum 16 mm ölçüp 8+2 demişti şimdi bebek yine aynı 16 mm ama bu doktor 8+0 dedi gelişimi mi durdu acaba 🥹

Yeni katılan arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz ☺️
Salgına yakalandığımdan yatak döşek yatıyordum bu yüzden liste güncellemeleri gecikti affola. Bazı arkadaşlar listeye nasıl ekleneceğini bilmiyor . Tablodaki bilgilerinizi girerek beni etiketlemelisiniz . Yoksa gözden kaçırabilirim. Sadece tabloda istenen bilgileri yazın arkadaşlar. Bazılarınız beta değeri, kaç haftalık hamile olduğu ya da kaçıncı gebeliği olduğunu yazıp asıl istenenleri yazmıyor tekrar tekrar düzeltmek zorunda kalıyorum lütfen dikkat edelim teşekkürler. Listeleri güncelledim kontrol edebilirsiniz. Gelişmeleri beni etiketleyerek yazın sevgiyle ve sağlıkla kalın 👋🏻

Bizimkiler bi tuhaf 🤷🏻‍♀️ ikinci test icin aile hekimi kayıt açmalıymış, gittim böyle böyle ikinci beta için kan verecektim hemşire hanım yönlendirdi dedim. Zaten hamilesin neden bi daha test istiyosun dedi. Düzenli artış var mı diye kontrol etmek için kadın dogum doktoru istiyor dedim. Artışı napcakmış daha mı cok hamile olcaksin artinca dedi. Dis gebelik vs var mi diye kontrol etmek istiyo dedim. Dis gebelige ultrasonla baksin gorur zaten sacma sapan isler dedi. 🤦🏻‍♀️
Manyak mıdır nedir sinir oldum şu an tavrına

Günaydın kızlar 🥰 çok şükür kalp atışı ni duydum bugün 6+1 de karından duyamadı vajinal baktı devlet doktoru 😇 kediannesibiri kediannesibiri canım guncelleyebilirsin 💕🌸🌾 herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi kan ve idrar tahlili verdim
Yaa sat kaçtı sizin benimde yarın randevu 6+1 olacak kalp duyarım inşallah

Kızlar idrar tahlili sonucunda idrar yolu enfeksiyonu olmuşum hayatımda hiç olduğumu hatırlamıyorum

araştıama sonucunda bunu buldum yaşayan oldu mu ?
henüz doktorumile bizzat ile görüşemedim

1708595451672.png

Bugün kese için gittim kese göründü çok şükür ve 5 mm. Sata göre 5+4 ama 4 buçuk haftalık filan dedi. Sanırım geç döllenme. Kalp atışı için 2 hafta sonra filan gitmem gerekicek herhalde. Beklemek zor ya hayırlısı olsun inşallah 😬🙂
bende 7 mm kese için 4 haftalık demişti sat a göre 6 haftalıktı anlamadım neden :) kalp atışı için beni 10 gün sonra çağırdı

X