2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok normal kıyafet koydum hemşire çantasına, isimli olanları fotoğraf çekimi için saklıyorum

Yaaa çok kıskandım bizim teyzemiz yok malesef tek kızım yüreğine sağlık elleri dert görmesin ne güzel teyze o öyle çok güzeller

Ama ne alcağıma karar veremiyorum ilk hastanede ne lazım olacak diye dediğin markalara bakacağım teşekkür ediyorum

Ama ne alcağıma karar veremiyorum ilk hastanede ne lazım olacak diye dediğin markalara bakacağım teşekkür ediyorum
E bebeğe bir sürü güzel hastane çıkışları gelmiş ya bugün mağazada gördüm. İstersen indirimi takip et olursa hemen al. Sonra yenidoğan beyazlardan uzun kollu zıbın alabilirsin genelde 6 al 5 öde oluyor. 4 katlı müslin battaniye alabilirsin. Kalın oluyolar tam bizim sonbahar bebelerine iyi olur. Zıbınlarda anvelop zıbın bebeği daha sıcak tutarmış yine bizim sonbahar bebelerine uygun. Dün videodan öğrendim :) 3-6 aylık anvelop alt üst takımlardan alıcam mesela bende daha. Bir de yenidoğan tulum al 2-3 tane. Aklıma gelenler bunlar

Rica ederim, İlk lazım olucaklar listesi burada da çok paylaşıldı, YouTube vs hastane çantası hazırlama videoları da çok var. İzle bir liste oluştur. Bugün Yarın sipariş versen bile pazartesi ancak hazırlayıp, kargoya verirler. Bunlar ile uğraş hem kafanda dağılsın.

Kızlar selam kapı süsü vs yaptıracak mısınız ya da yapacak mısınız? Önerilerinize açığım fikirlerinizi bekliyorum
Ablam bunların siparişini verdi benim icin. Henuz elime ulaşmadı ama bizim de ismimiz ilay olacak, güzel denk geldi :)

Eklentiler

• 1000047308.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 99
  • 1000048386.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 82
  • 1000048385.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 83
Cok gecmis olsunnn. Zyrtecin gebelik kategorisi "B". Yani bu tarz ilaclar memeli hayvan deneylerinde bebeğe olumsuz etkisi görülmemiş ama insanlar üzerinde yeterli araştırma yapılmamış ilaclar. Bilinçsiz ilac kullanımının önüne geçmek için bunlarin prospektuslerinde gebelik ve emzirme döneminde kullanılmaması, doktora danisilmasi gerektiği yazar. Yani doktor olur verdikten sonra içiniz rahat olsun.

Çok teşekkür ederim cevabınız için Öyle okuyunca bir panik oldum arada kaldım. Doktorlarımıza güveneceğiz tabi ama insan yine de bir tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…