2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yeni doğan bir adet, 0-3 ay iki adet, 3 ay iki adet tulum var. Çok fazla yenidoğan alma dedikleri için hep 6 aylık kıyafetler almışım. Bunlar yeter mi kızlar tulum olarak? Bir de 3 ay yazanda 0-3 ay demek oluyor herhalde dimi?

Benim doktorum oradaydi anlasamadim biraktim ben medilife gectim dogumumda orada olacak insallah

Aa ne kadar gereksiz strese sokmuslar seni. Hemsireyim, yesilkoy acibademde 2 sene calistim. Hayirlisiyla icine sinerek alirsin kucagina umarimmm.
Bende ayni fikirdeyim yorum yapmak istemedim karar verdigin icin ,bende ayni seyleri dusundugum icin biraktim cok ticari hastahane dogum yapan cevrrm var onermediler medilifeta yapiyor suanda herkrs beylikduzunde cevrem yani

Kendi takipli doktorunu birakma canim surecine hakim cok mu pahalu hastahane sartlari nasil

Cm olarak kaç almak lazım onuda hiç bilmiyorum biraz araştırma yapmam lazım galiba
Valla ben de öyle. Erken doğma ihtimalleri yüksek acaba prematüre alsam mı dedim. Sonra dedim erken doğarsa küvezde tutcaklar, e orda bezle duruyo kıyafet gerekmicek. Çıkana kadar yenidoğan yeter heralde diyip yenidoğan aldım daha çok ama doğru mu yaptım kimbilir.

Al bendende o kadar. Prematüre alsam mı diye düşündüm hep sonrada dedim boşver alıpta gerçekleşmesine katkı sağlamıyım güzel düşüneyim dedim almadım

Kızlar indirimde tinylamb aldım battaniye. Bugün geldi yumuşak ve kalın güzel beğendim sonbaharda filan bu müslinler kullanışlı olcak gibi duruyor

Bende ayni fikirdeyim yorum yapmak istemedim karar verdigin icin ,bende ayni seyleri dusundugum icin biraktim cok ticari hastahane dogum yapan cevrrm var onermediler medilifeta yapiyor suanda herkrs beylikduzunde cevrem yani
Dogum icin de fiyati cok yukselttiler zaten ama ablam 2 dogumunu da orada cok sevdiğimiz bir doktorda yapti, ben de evlilikten onceki donemden beri ayni doktora gidiyordum. Tum sureci o doktorla yaşayınca hic baska bi yer düşünmeden burada 30. Haftama gelmis bulundum.

Allerset benim gebelik öncesi ilacımdi ve gebelikte bıraktım ben. Bence başka bir doktora daha sor. O sadece kaşıntıyi geçirten ürtiker ilacı neden vermiş ki ben şaşırdım. Ben urtikerim olduğu zaman bile kullanmıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…