- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #22.761
Benimde oyle karpuz kavun uzumu kestim tatli yiuorumSağol kuzumama doktor bugün suyun çok, meyveyi az ye dedi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde oyle karpuz kavun uzumu kestim tatli yiuorumSağol kuzumama doktor bugün suyun çok, meyveyi az ye dedi
![]()
Ben yeni bursalı sayılırım o yüzden hala oralarda kayboluyorum... Bir de bir bulduğum yeri bir daha bulamadığım için hiç gidesim gelmiyorUlucaminin o aralarda hemen güzel şeyler var instagramdan da bakarsan indirimler oluyor haftalık ben bu seti 660 a aldım![]()
Masallah bu grubun anneleri cok guzel gercekten30. Hafta ikizlere nasıl bu göbek acabaaa![]()
Zeynep hoca canim perinatalog olan var ya 2 tane var coook memnunum Allah ondan bin kez razi olsun benu bu surece getiren saglikli sekilde getiren doktorAa hangi doktordu? Medilifein orada oturuyorum ben de. Cok yakiniz demek kiiii![]()
Ne istediler ben dogum fiyatlardan hicnhaberim yok medilife nekadar isteyecek bilmiyorum ve zeynep hoca 2 si ayri alacak bendenDogum icin de fiyati cok yukselttiler zaten ama ablam 2 dogumunu da orada cok sevdiğimiz bir doktorda yapti, ben de evlilikten onceki donemden beri ayni doktora gidiyordum. Tum sureci o doktorla yaşayınca hic baska bi yer düşünmeden burada 30. Haftama gelmis bulundum.
Ahaha bende 2 yıldır bursalıyımBen yeni bursalı sayılırım o yüzden hala oralarda kayboluyorum... Bir de bir bulduğum yeri bir daha bulamadığım için hiç gidesim gelmiyor![]()
Covid aşıları benim için de çok ateşli geçmişti ama bunda hafif kol ve baş ağrısı dışında bir şey yok şimdilik. İnşallah gece de iyi geçer.Evet evet bana da dedi ve beni covid aşısı fena çarptığı için bu aşıdan da korktum erteleyip duruyorum:) inşallah yan etkisiz geçer ikimizin de
Bence yeterli olur ya. Ben geçen sene tek doz vuruldum sadece bir dahada vurulmadım. Zaten 2. Ayda vuruluyor bebeğe tetanoz. Ekstra 2 aylık süreçtede tek doz korur gibi geliyor banaKızlar ben bu tetanozun ilk dozunu haziranda yaptırmıştım. Kanamaydı, sancıydı derken üç kez hastanede yattım temmuzda. İkinci dozu unuttum o arada. Bir şey olur mu acaba ya? Tek doz koruma sağlamaz mı?
Ben ilk hamileliligimi ogrendigimde sormustum, o zaman 40 bin demislerdi ama fiyat sabitleme yapmadilar tabi o tarihte. Simdi zaman yaklaşınca son kez konustum 70 bin civarina cikartmislar. Artik sabitlediler benim icin fiyatı az kaldığı içinNe istediler ben dogum fiyatlardan hicnhaberim yok medilife nekadar isteyecek bilmiyorum ve zeynep hoca 2 si ayri alacak benden
Daha once tetanos aşısı öykünüz var mi? Benim 2018-2019 tarihlerinde asilarim gözüktüğü icin doktor tek doz önerdi. Tum hamilelik surecimde bir aşı oldum yani.Kızlar ben bu tetanozun ilk dozunu haziranda yaptırmıştım. Kanamaydı, sancıydı derken üç kez hastanede yattım temmuzda. İkinci dozu unuttum o arada. Bir şey olur mu acaba ya? Tek doz koruma sağlamaz mı?
Umarım öyle olur. Zaten baktığımda daha önce hiç tetanoz aşısı yaptırmamış olanlara gebelikte iki doz uygulanır yazıyor ama ben 2018de yaptırmıştım en son.Bence yeterli olur ya. Ben geçen sene tek doz vuruldum sadece bir dahada vurulmadım. Zaten 2. Ayda vuruluyor bebeğe tetanoz. Ekstra 2 aylık süreçtede tek doz korur gibi geliyor bana
Ben de 2018de olmuştum ama sistemde yok sanırım. O sebeple iki doz yapmak istediler o zaman.Daha once tetanos aşısı öykünüz var mi? Benim 2018-2019 tarihlerinde asilarim gözüktüğü icin doktor tek doz önerdi. Tum hamilelik surecimde bir aşı oldum yani.
Valla bende zorlandım yaparkenKızlar nasıl kategorileştirdiniz kıyafetleri bn işin içinden çıkamadım ya0-3 ay kısa kollu uzun kollu zıbın, 3-6 zıbın takım, pijama takım derken kafam karıştı
Eki Görüntüle 3466485
Yani özetle kendi bilgimle ve doktorumun bana dediğine göre düşündüğümde sizin icin de tek doz yeterli olacaktır.Ben de 2018de olmuştum ama sistemde yok sanırım. O sebeple iki doz yapmak istediler o zaman.
Teşekkür ederim, içim bir nebze de olsa rahatladı. Sorarım doktoruma da.Yani özetle kendi bilgimle ve doktorumun bana dediğine göre düşündüğümde sizin icin de tek doz yeterli olacaktır.
Ben yataş olsun istedim ölçüsü uyan tek yatağı da twiny’di onu aldıkKızlar park yataklarinizin içine hangi markanin hangi model yatagini tercih ettiniz? Yatas mini milly comfy serisi satin alan oldu mu?
Ben böyle akordiyon düzenleyici aldım 10 bölmeli falan beyaz zıbın ları ona koydum küçük katlayıpAy ben daha almadım düzenleyici, yıkadım fln hallettimde, hangi ürün hangi ebat kafayı yiyicem
Tekrar hoşgeldin canım aramızaKızlar telefonum bozulmuştu uzun bir süredir yoktum ama aklım hep buradaydı. Biz 32+2 olduk. Doğumu devlet hastanesinde yapmaya karar verdim. Gebelik şekerimiz çıkmadı çok şükür. Ama sürekli bir idrarda enfeksiyon protein uğraşıp duruyorum.kediannesibiri bu arada ismimiz Ayaz Alp olacak :) Sizler nasılsınız doğum yapan falan oldumu hiç takip edemedim :)