• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    245
Yeni doğan bir adet, 0-3 ay iki adet, 3 ay iki adet tulum var. Çok fazla yenidoğan alma dedikleri için hep 6 aylık kıyafetler almışım. Bunlar yeter mi kızlar tulum olarak? Bir de 3 ay yazanda 0-3 ay demek oluyor herhalde dimi?
 
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama takip edilginiz, dogum planladığınız hastaneler hangileri? Belki aynı yerde doğurmayı planlayanlar rastlasmis olur. 😊
Ben Kocaeli'de yaşıyorum ama doğumumu ailemin yanında, Istanbul'da planlıyorum. Medicana International Beylikdüzü Hastanesinde takipli olan var mi?
Benim doktorum oradaydi anlasamadim biraktim ben medilife gectim dogumumda orada olacak insallah
 
Aa ne kadar gereksiz strese sokmuslar seni. Hemsireyim, yesilkoy acibademde 2 sene calistim. Hayirlisiyla icine sinerek alirsin kucagina umarimmm. 🤗
Bende ayni fikirdeyim yorum yapmak istemedim karar verdigin icin ,bende ayni seyleri dusundugum icin biraktim cok ticari hastahane dogum yapan cevrrm var onermediler medilifeta yapiyor suanda herkrs beylikduzunde cevrem yani
 
Kızlar doktor konusunda çok karışık şeyler yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var lütfen yol gösterin bana. Devlette gittiğim doktor 1,5 2 senedir benimle ilgileniyor gebelik önceside sürekli takip etti çok çok tatlı bir kadın numarasını verdi sürekli yardımcı oluyor sıra almadan bile gidip muayene oluyordum acil durumlarda çok şeker çok tatlı ilgili fakat istifa etti özele geçti ağustosun son haftası başlayacak özelde o arada özele geçtiği hastanede başka bir doktora randevu alıp gitsem mi ne olur ne olmaz diye ? Zaten o özel hastanede tayini cıkan doktora gidiyordum onun yerine devletteki doktorum geçiyor. Kafam cok karışık sımdı gidip bir hafta sonra yine kendi doktoruma gideceğim gerek var mı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Kendi takipli doktorunu birakma canim surecine hakim cok mu pahalu hastahane sartlari nasil
 
Cm olarak kaç almak lazım onuda hiç bilmiyorum biraz araştırma yapmam lazım galiba 🙃
Valla ben de öyle. Erken doğma ihtimalleri yüksek acaba prematüre alsam mı dedim. Sonra dedim erken doğarsa küvezde tutcaklar, e orda bezle duruyo kıyafet gerekmicek. Çıkana kadar yenidoğan yeter heralde diyip yenidoğan aldım daha çok🫠 ama doğru mu yaptım kimbilir.
 
Valla ben de öyle. Erken doğma ihtimalleri yüksek acaba prematüre alsam mı dedim. Sonra dedim erken doğarsa küvezde tutcaklar, e orda bezle duruyo kıyafet gerekmicek. Çıkana kadar yenidoğan yeter heralde diyip yenidoğan aldım daha çok🫠 ama doğru mu yaptım kimbilir.
Al bendende o kadar. Prematüre alsam mı diye düşündüm hep sonrada dedim boşver alıpta gerçekleşmesine katkı sağlamıyım güzel düşüneyim dedim almadım 😌😀
 
Kızlar indirimde tinylamb aldım battaniye. Bugün geldi yumuşak ve kalın güzel beğendim 😊 sonbaharda filan bu müslinler kullanışlı olcak gibi duruyor 🙂
IMG_7729.jpeg
 
Bende ayni fikirdeyim yorum yapmak istemedim karar verdigin icin ,bende ayni seyleri dusundugum icin biraktim cok ticari hastahane dogum yapan cevrrm var onermediler medilifeta yapiyor suanda herkrs beylikduzunde cevrem yani
Dogum icin de fiyati cok yukselttiler zaten ama ablam 2 dogumunu da orada cok sevdiğimiz bir doktorda yapti, ben de evlilikten onceki donemden beri ayni doktora gidiyordum. Tum sureci o doktorla yaşayınca hic baska bi yer düşünmeden burada 30. Haftama gelmis bulundum.
 
Doktordan çıktım şimdi karaciğerle ilgili bir durum olmadığını ama bir süre ilaç kullanmamı söyledi doktor. Alerji ilacı verdi allerset diye 20 gün kullanacakmışım. kadın doğum doktoruma da sordum oda kullanabilirsin dedi. Sizde böyle bir ilaç mı kullandınız
Allerset benim gebelik öncesi ilacımdi ve gebelikte bıraktım ben. Bence başka bir doktora daha sor. O sadece kaşıntıyi geçirten ürtiker ilacı neden vermiş ki ben şaşırdım. Ben urtikerim olduğu zaman bile kullanmıyordum.
 
Back