- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #21.861
Evet ya tam erkek karnı. Benimki de kız karnı tam yayılı. Midem agzima girecek neredeyseTam erkek karnı diyorlar top gibi sivri ama taşıması daha zor sanırımÖne çekiyor dengem kayboluyor
Kalbim sizinle. Ikinizin de en kısa sürede sağlık haberlerinizi bekliyoruz. Her sey guzel olacak, korkma.Kızlar maalesef gece uyurken 2 sularında suyum geldi. Hastanedeyim doğum başlayabilir ama geciktirebildikleri kadar geciktirecekler. Sancılarım var nstde de görünüyor. Bildiğin 1 kova su geldi zaten. Akciğer geliştirici yaptılar ve 3 adet hap verdiler kasılmaları engellemesi için. Ayrıca antibiyotik de aldım. İnşallah bir kaç hafta atabiliriz daha çok küçük. 29+5teyim. Ama yanıma yenidoğan hemşiresi yolladılar ben doğumun başlayacağını düşünüyorum.
Dualarınıza ihtiyacımız var.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun çok sevindim iyi olmanıza. Çok duygulandım şuanKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Soran ilgilenen dua eden herkese çok teşekkür ederim.
Yaz Bebek 12 Ağustos 6:19’da 7 aylık doğdu:)
Hosgeldin yaz bebek, sefalar getirdin.Kızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah bebis de sen de gunden gune cok daha iyi olun insallahKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
O ne canim puset içi birsey almadım ben. Direkt koymayacaz mi bebisi. Benim puset bu
Galiba pusete göre değişiyor bu durum. Bazı pusetlerde bebek normal duruyor bazılarında içe gömülüp kalıyor. O yüzden bende bilemedim alınması lazım mı değil miİçine özel minder yapan var ben müslin seriyorum. Üstüne de muslin atıyorum. Cirtli örtü tarzı yapan var . Tamamen görsellik isteyen için olabilir ama elzem birsey değil iki örtü görür isini . Ama ilk hamilelik ilk bebis ise her şey mübah
Hoşgeldin grubun ilk bebesi tam adı gibi Yaz olarak geldiKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Pusetin içine ne koyuyoruz ki direkt bebeği koymuyor muyuz :/Üst için gerek yok aslında ama pusetin içine koyulan şeylerden lazım
Yani aslında bebeğin içe gömülmesi daha iyi ama bebek büyüdükçe zorlaşır. Bir de yaşam tarzı ile alakalı pusette çok zaman gecirmiyorsa gerek yok ama kimisi pusette çok zaman geçiriyor o xaman daha konforlu düşünmek lazımGaliba pusete göre değişiyor bu durum. Bazı pusetlerde bebek normal duruyor bazılarında içe gömülüp kalıyor. O yüzden bende bilemedim alınması lazım mı değil mi
Grubumuzun ilk bebeğiiiKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Canim hayırlı olsun Rabbim bebeginin ömrünü uzun etsin sağ salim kucağına alıp evine gittiğin günü gostersinKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Aynı haftadayızKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
O zaman ben hiç girmiyim bu minder işine teşekkür ederimArkadaşlar çoğu çocuk doktoru puseti içine minder tarzı şeyleri önermiyor. Zaten pusetler bebeklerin omurga yapısına göre üretildiği için ekstra koyulan kalın minder tarzı şeylerin zararı olabilir diyorlar. İnce müslin bezler tabi koyulabilir ama kalın olmamalı..
Canım hayırlı olsuuun kendisi grubunda ablası olduKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Hayırlı olsun grubumuzun ilk bebeği, rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmeyi nasip etsin. Ayağına taş gözüne yaş değmesin, anneliğiniz de hayırlı olsunKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Kızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?