2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246

Teşekkürler canım büyük ihtimal o yüzden beslenme dedi. Gebelik şekerim cikmamisti

Trendyolda Eday marka var en iyisi o canım digerlerinin ağız kısmı bebege pek uygun değil. Ben eday alacağım

Benimki Trabzonsporlu ama böyle bir şey yapmam yaa çünkü bende Beşiktaşlıyım
Benim eşimde Trabzonsporlu kendisi has Trabzonludur bol şekilde Laz damarı mevcuttur her nekadar kızımıza Trabzonsporlu şeyler giydirmek istesede anası koyu galatasarayli olduğu için sökmüyor ama 2 cocugumuda koyu TS li yapti bu son şansım

27 Haftanın içindeym bende kızlar gebelik şekeri var diyete basladim ama sabah 1 saatlik toklugum 160 oluyor oglen 1 saatlik toklugum normal çıkıyor öbür gün sabah yokluğum normal çıkiyor her zaman ki gibi beslendigim gibi besleniyorum niye böyle oluyor anlamadım bilen varsa yazabilir mi

Kızlar bebek arabası alacağım karar veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Yer kaplamasın hafif olsun istiyorum. Kabin boy almayı düşünüyorum.
Chicco Goddy XPlus - Chicco One4ever - Cybex Easy S Twist 2 arasındayım. Mağazadan bakmaya gittiğimde satıcıların farklı önerileri oluyor baya kafam karıştı. Sürümü kolay bebeğin rahat edeceği araba istiyorum. Tavsiyeniz var mı ? Farklı modellere açığım zam gelmeden almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…