2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Yaa her şeyi çok bilmekten oluyor bunlar galiba, bende düşünmemeye çalışıyorum ama bende öyleyim. Sizce hastaneye ne zaman gitmeyelim son adet tarihim 22 ocaktı. Dün beta 208di. Perşembe tekrar kan vereceğim sağlık ocağında
Beta 1500 vajinal , 6000 ken karından gözükebiliyor öncesinde gitsende doktorlar bir şey yapmıyor
2 günde 2 kat artacak gibi düşünebilirsin hesapla ortama bir tarihte gidebilirsin bence 🌸

Beta 1500 vajinal , 6000 ken karından gözükebiliyor öncesinde gitsende doktorlar bir şey yapmıyor
2 günde 2 kat artacak gibi düşünebilirsin hesapla ortama bir tarihte gidebilirsin bence 🌸
Anladım bende ortalama düşünüp 2 marta randevu aldım doktorumdan. Perşembe günü çıkan sonuca göre düşünürüm tekrar o halde 🥰

Ben de grip oldum öksürükte var malesef mantar enfeksiyonda artmış gebelik öncesi tedavi görmeme rağmen. Doktorum öksürük için şurup verdi sabah akşam enfeksiyon için de suya karıştırılarak içilen şase verdi. Doktorunuza sormadan asla ilaç kullanmayın krem bile sürmeyin derim.
Ben kendi kendime nazara ettim öksürük hapşırık burun akıntısı boğaz ağrısı ateş mahvoldum sabahtan beri işten izin aldım yarın da girmeyeceğim ama gerçekten sefil oldum çok hastayım ve ilaç kullanamıyorum aman dikkat edin kendinize 🥺🥺🥺
Çok çok geçmiş olsun canım.. 💐
Kızlar yaa aranızda kabız olan varmı nasıl bir yol izlediniz neler yaptınız 😔
Ben geçen sene ilk hamile kaldığımda olmuştum. Duvara yaslanıp Allahım yardım et diye ağladığımı bilirim. Hamileliğin maalesef böyle bir etkisi var. Geçen sene o dönem diyetisyenle çalışıyordum. Lifli yemek, kuru erik kayısı vs bir yere kadar etkili oluyor. Doktorum kesinlikle ilaç kullanmama izin vermemişti. Tavsiyem sakın zorlama kendini sakın.. Hemoroid olmayalım, bebeğe zarar gelmesin.. Bunda da korkuyorum çok olurum diye.

12.5 kiloda bi kızım var ve gün içinde mutlaka bi kaç defa kucağıma almak durumunda kalıyorum.Ayakkabısını çıkarırken, bebek arabasına taşırken, uyuyakaldığında yatağına götürürken..
Her defasında da ödüm kopuyor bebeğe bişey olur mu diye! Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar nasıl yapıyorsunuz?
Ooo 5,5 yaşında kuzum var tepiniypr üstümde taşıyorum falan hele ilk baş kayağa gittik ne taşıdım ya o kaydı ben yukarı taşıdım verecek olan Allah koruyor canım ya napalım oda evladımız

Ben geçen sene ilk hamile kaldığımda olmuştum. Duvara yaslanıp Allahım yardım et diye ağladığımı bilirim. Hamileliğin maalesef böyle bir etkisi var. Geçen sene o dönem diyetisyenle çalışıyordum. Lifli yemek, kuru erik kayısı vs bir yere kadar etkili oluyor. Doktorum kesinlikle ilaç kullanmama izin vermemişti. Tavsiyem sakın zorlama kendini sakın.. Hemoroid olmayalım, bebeğe zarar gelmesin.. Bunda da korkuyorum çok olurum diye.
Lifli yemek ne ki 🙁

Bu durumu öyle ağır yaşadım ki normal doğumla hemroidlerim azdı ilk bi hafta tuvalet yapamadım sonra çatlak oldu ve o günlerin etkisini yıllardır çekiyorum şimdi yine ayni dertteyim ne olacak bilmiyorum beyaz ekmek beni çok kötü yapıyor onu hayatımdan çıkardım yulaf lapası tabakları varya onlardan yapıyorum bi öğün yerine sürekli katı yapmıyorum sabahları resmen tuvalate çıkmadan bişi yemiyorum bi dada çıkamam diye hayatta korkarak yaşıyorum :KK43:

İyi geceler kızlar, benim hiç iştahım yok sabah ki kahvaltıyla duruyordum gozum karardi simdi yemek yedim sadece bol su iciyordum 🙄 yiyemiyorum bulantı yok ama bi tuhaflık var mesela yoğurt koydum tadı okadar kötü geldiki Allahim affetsin yiyemedim. Ve nedense ogluma hamileykende yoğurdu tiksinmistim 🙄 iştahı azalan var mı ben gibi😐

İyi geceler kızlar, benim hiç iştahım yok sabah ki kahvaltıyla duruyordum gozum karardi simdi yemek yedim sadece bol su iciyordum 🙄 yiyemiyorum bulantı yok ama bi tuhaflık var mesela yoğurt koydum tadı okadar kötü geldiki Allahim affetsin yiyemedim. Ve nedense ogluma hamileykende yoğurdu tiksinmistim 🙄 iştahı azalan var mı ben gibi😐
Hiç bişey yemesem aklıma gelmiyor..resmen aç yaşıyorum 2 haftadır..dediğiniz gibi yoğun bi bulantım da yok..bundan önceki 2 gebeliğim de aşırı bulantı ve koku hassasiyeti olmuştu o yüzden yiyememiştim..çok şükür
Şimdi yok ama içim almıyor gibi

Benim baya arttı ya 🫣 gece 12 kısır yaptım yedim iştahın gitse iyiydi şimdi mide ekşimesinden uyuyamıyorum

Bugün çok bulantım var su içsem midem bulanıyor yemek yemezsem sorun olmuyor ama 2 lokma yesem midemde durmuyor. Ve ilk defa aşerdim bugün 7+4 haftada normal mi
Benimse kusmam yok ama sürekli midem bir tuhaf aç kalsam bulanıyor yesem bulanıyor sürekli çubuk kraker yiyorum o da bir süre sonra aynı duyguyu veriyor. Tiksinmelerim oldu belli şeylere. Ben oğlumda hiç birşey hissetmemiştim. Doğurana kadar mükemmeldi her şey. Şimdi yandım gibi geliyor. Karnım efsane şiş 😭

Kizlar adetin ilk gunune gore gebelik haftasi hesaplamakla ultrasyon gebelik hesabi birbirini tutuyor mu
Bebek biraz büyüyünce ultrason cihazında ki haftayı yakalıyor. 2 haftaya kadar fark olması normal diyor doktorlar. Bu cihazdan da kaynaklanıyor olabilir. Fakat geç döllenme veya üstüne görme yaşadıysan doktor adet tarihini çekiyor. Yeni tarihe göre gelişimini takip edip doğum tarihini ona göre hesaplıyorlar.

Yok vallahi canım ya. Ne bulsam yiyorum. Midem rahatsız oluyor aslında. Aşırı şişim. Ama yine de atınca içeri gidiyor 😀😀

X