2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
ben 5 hafta 3 günlük hamileyim ve kimseyele kouşamıyorum bu platforma bu yüzden kaydoldum benim gibi olan insanlarla konuşmak rahatlatıcı olduğu için kalp atışı duyuncaya kadar kimseye söylemek istemedim ama cok gerginim ya duymazsak ya kese yoksa vs vs sağlık ocagında iki kere kan verdım ilki 14 şubattı o gün ögrendim 19 subatta tekrar kan verdim betahcg yükselmiş herşey yolunda dediler ayın 29 unda doktor randevumuz var 29 unda 6 hafta 5 günlük olucak ve ben gerginim kabus görüyorum
Merhaba sizinle aynı durumdayım kan verirken ayrı heyecan kese görünecek mi ayrı şimdi de kalp atışını bekliyorum hatta eşim sevinmedin bile gerginlikten dedi gerçekten sevinemedim hamile olduğuma ben mi abartıyorum bilmiyorum ama içimde hep bi endişe hatta bugün bulantim az oldu düne göre ona bile takıldım

Ya ben öğretmenim, nöbet falan olunca inanılmaz yoruluyorum. Zaten derste hiç fırsatım olmuyor oturmaya sadece defter yazarken. İnşallah ilerleyen zamanlarda sıkıntı olmaz. 🙄
Ya ben de öğretmenim, idarem nöbet zamanı oturmamı söyledi sağ olsun, çok ayakta kalmayın dediler. Sizde de ara ara öyle bir şans olmaz mı?

Merhaba sizinle aynı durumdayım kan verirken ayrı heyecan kese görünecek mi ayrı şimdi de kalp atışını bekliyorum hatta eşim sevinmedin bile gerginlikten dedi gerçekten sevinemedim hamile olduğuma ben mi abartıyorum bilmiyorum ama içimde hep bi endişe hatta bugün bulantim az oldu düne göre ona bile takıldım
Gerçekten sanırım bende kendime bu süreci rezil ettim stresten beta artmayacak mı kimyasal mı dış mı derken binbir stresle kese gözüktü şimdi kalp atışına kadar yine stres ne olacak bu halimiz bilmiyorum enerjisiz kaygılı bi insana dönüştüm

Normalde de ortamanın üstünde alıngan bi insanım ama bu aralar aşırı hassasım her şeye alınıp üzülüyorum çok normal değilim 🤣🥹🥹

Gerçekten sanırım bende kendime bu süreci rezil ettim stresten beta artmayacak mı kimyasal mı dış mı derken binbir stresle kese gözüktü şimdi kalp atışına kadar yine stres ne olacak bu halimiz bilmiyorum enerjisiz kaygılı bi insana dönüştüm
Yaa her şeyi çok bilmekten oluyor bunlar galiba, bende düşünmemeye çalışıyorum ama bende öyleyim. Sizce hastaneye ne zaman gitmeyelim son adet tarihim 22 ocaktı. Dün beta 208di. Perşembe tekrar kan vereceğim sağlık ocağında

X