- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.121
Doktorum kendisi ayarlamış direkt yarına acıbadem atakent aytaç beye gidicem perinatolog ve özellikle ikiz gebeliklerde baya iyimiş. Yarın daha net öğreniriz ne durumdayımBakırköy uzmanlar tıp merkezi Rıdvan beye gitmiştim ben canım istersen bir ara sor
Bana hemşire 925 alın dedi o yüzden 925 aldım saf gümüş dediBu gümüş kapağı 925 mi 999 mu almak lazım?
İyi haberlerini bekliyoruz ufakliklarin canımDoktorum kendisi ayarlamış direkt yarına acıbadem atakent aytaç beye gidicem perinatolog ve özellikle ikiz gebeliklerde baya iyimiş. Yarın daha net öğreniriz ne durumdayım
Tek yumurta ikizi olarak da pek benzemiyo gibilerİyi haberlerini bekliyoruz ufakliklarin canım
Ben mağazada denk gelmedim açıkçası bilgim yok maalesefMağazalarda da geçerli mi bu indirim yoksa internete özel mı bilginiz var mı
Ben 925 almıştım ne fark var bilmiyorum açıkçası ama birisine hemşire 925 al demişti sanırımBu gümüş kapağı 925 mi 999 mu almak lazım?
Peki teşekkür ederimBen mağazada denk gelmedim açıkçası bilgim yok maalesef
Hmm evet benimde bunlarda bir şeyler var. Kan akımı tam iyi olmuyor sanırım ondan oluyormuş galiba.Bebeklerden birindeki şu dalgayı beğenmediğini iletti. Aşağı çok fazla iniyormuş.
Harikalar masallah, rabbim güzellikler ile getirsin dünyaya yerim bunlarıTek yumurta ikizi olarak da pek benzemiyo gibilerbebek A eşime, bebek B bana benziyo sanki
Bahçelievler medipol doç dr serdar kayaBakırköy uzmanlar tıp merkezi Rıdvan beye gitmiştim ben canım istersen bir ara sor
Sana bir şey önerdiler mi peki? Benim ekstra rahim ağzı da kısalmış. Öncesinde zorunlu 3 kürtajım var belki o da etkili oldu bilemiyorum.Hmm evet benimde bunlarda bir şeyler var. Kan akımı tam iyi olmuyor sanırım ondan oluyormuş galiba.
Yok yapıcak bir şey yok takip edicez dedi. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Kan sulandırıcı kullanıyordum zaten. Kullanmayanlarda başlıyorlarmış sanırım. Rahim ağzım iyi o konuda bi sıkıntı yok şükür. Bazı yerlerde sonradan düzelen varmış bu durum. Benimde en son gittiğimde damarlar iyi kan akımı filan iyi dedi. Bu hafta ne dicek merak ediyorum inşallah benimkide düzelmiş geçmiştirSana bir şey önerdiler mi peki? Benim ekstra rahim ağzı da kısalmış. Öncesinde zorunlu 3 kürtajım var belki o da etkili oldu bilemiyorum.
Çok sevindim düzelebilen bir şey olmasınaYok yapıcak bir şey yok takip edicez dedi. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Kan sulandırıcı kullanıyordum zaten. Kullanmayanlarda başlıyorlarmış sanırım. Rahim ağzım iyi o konuda bi sıkıntı yok şükür. Bazı yerlerde sonradan düzelen varmış bu durum. Benimde en son gittiğimde damarlar iyi kan akımı filan iyi dedi. Bu hafta ne dicek merak ediyorum inşallah benimkide düzelmiş geçmiştirBakalım sana ne dicek perinatoloji. Güzel haberlerini bekliyoruz
kaşar serbest, beyaz peynir sınırlı dedi diyetisyen. Bana epey açıklama yaptı. Kendini aç bırakma, sonuçta zayıflama diyeti yapmıyoruz, şekerimizi sınırlar içinde tutmaya çalışıyoruz. O yüzden şekeri yükseltmeyen şeyler serbest. Günde 3 ara öğün, her ara öğünde bir porsiyon meyve tükeyetebiliriz. Sadece bir muzun yarısı ve 10 üzüm 1 porsiyon sayılıyor(şeker oranı yüksek olduğu için).Ya çok teşekkür ederim böyle açıklama yapmadığı için ben hep aç kalıyorumbende gece acıkıyorum açlıktan uyuyamıyorum bebek kilo az alır diye tedirginim ama kaşar tüketmek iyi geliyormuş bize serbestse bende yiyim de kızım az sevinsin
Yani her ailenin dinamiği farklı görüşü başka nasıl alışırsa öyle gider ama genel olarak çocuklar 3 yaş civarı kendi odasına geçiyor hele ben depremden sonra hiç geciremedimHadi ya ben 1 yaşından sonra yatar orda diye düşünüyordumkıyafet konusunda da ben abarttım 1,5 2 yaş kıyafetleri bile var ama oda mesleğimden dolayı
Benim kızlar şu anda 3 bucuk yaşında birisi yaşından önde baya ama hala park beşikte yatıyor çok rahat . Ben de bu yaz ikea büyüyen yataklardan alacaktım ikisine ama doktorumuz kardeşinin olacağı sene olmasa daha iyi olur dedi bekliyorum iştebende oda kurmayı düşünmüyorum açıkcası evde boş odamız olmasına rağmen. 1 tane anne yanı park beşik bunu 3 yaşına kadar kullanabiliyormuş çocuklar kilosuna göre, birde 5-6 çekmeceli şifonyer bizi 3 yaşa kadar idare eder gibi geliyor. park yatakta ne zaman yatamaz ise o zaman oda takımı almayı planlıyorum. Yatak tek kişilik büyük bir yatak ve yerden olacak ki küçük yaştan itibaren kullanabilsin diye örneği fikir olması açısından ekliyorum.
Gökçe mi koyacaksın ismini ?çok güzel bir isim adıyla yasasinKızlar günaydın dün kapı süsünü kendim yaptım ayna kestirip süsledim yastık ve çikolata işi kaldı
Ev et babası koydu çok saolGökçe mi koyacaksın ismini ?çok güzel bir isim adıyla yasasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?