- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.081
Merhaba, ben oda kurmayı düşünmüyorum ve bebeğe ait tek bir eşya kıyafet bile almadım. Gelip kalacak olan kişiler için ikeanin hemnes divanıni aldım, oglumuz büyüdüğünde ise onu kullanmayi düşünüyorum belki yanına korkuluk alarak.Suan ise almayi planladgm şeyler genelde e bebekte gibi onları da sepete ekledim bekliyorum. Ağustos sonu belki de eylul gibi onları direk almayı düşünüyorum çünkü ara ara gidip gördüm ürünleri canlı canlı o yüzden herhangi bir yere gitmeden artık online siparişle halletmeyi düşünüyorum bebisin ihtiyaçlarını.Giyim kısmını da online alırım diye düşündüm o da yine eylül gibi olur herhalde.Buarada benim de ilk gebeliğim çok da heyecanlıyım o yüzden ama alışveriş kısmı için acele etmeye gerek yok gibi halledilir inşallah hepsi.Onemli olan bebislerimizin sağlığı yerinde olsun iyi olsun yeterliKızlar merhaba nasılsınız :) Herkes odaları kurmuş bile , bizimse 22 Ağustos'ta gelecekmiş çok geç kaldık diye düşünüyorum ya üff onun dışında çoğu şeyim hazır hemen hemen tabi bir de beşik alınacak . İşe gitmekten bir şey halledemiyorum bir de bu sıcaklardan o kadar bunaldım ki hiç bir şey yapasım yok ve hemen yoruluyorum