- Emoji Skoru
- 389
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
- #26.581
Ömürlü olsun, benim bebeğim de küvezde. İnşallah en yakın zamanda evlerimize getirecek hasret gidereceğiz. Bizim haftada sadece 2 gün görmemize izin veriyorlar ve maalesef henüz kucağıma hiç alamadım. Elbet bu zamanlar da geçecek inanıyorum.İyi akşamlar kızlar ,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimhastaneden çıktım ama bebeğim küvezde farklı bir şehirde yapmıştım doğumu her gün gidip geleceğiz kuzuma .İnsallah en kısa sürede kavuşuruz
Spinal anestezi oldum ,panik atağım tuttu ilk anlar zor olsa da sonrasında bebeğimi görünce rahatladım .İlk yürüyüş zorluyor ama gazım hemen çıkıp tuvalete de çıkabilince çok çok rahatladım .Bel baş ağrısı vs de yaşamadım .
Ben genel anestezi istiyordum. Hem panik atak hem bel fıtığı bir de düşük derece de olsa skolyoz vardı ama acil sezeryan olunca spinal yaptılar. İyi ki diyorum şimdi en azından bebeğim doğar doğmaz görebildim. Bel baş ağrısı ben de yaşamadım. Gaz da çok zor olmadı ama muhtemelen acil olması bağırsakların dolu olması sebebiyle tuvalete geç çıkabildim. Öncesinde hareketsiz olduğum ve bebişim de yanımda olmayınca ilk yürüyüş beni zorladı. Hemen ayağa kalkmak için de uğraşmadım açıkçası.
Dut kurusu, bestlak damla kullandım kullanıyorum da. Sütte artış var ama zamanla da artıyor olabilir etkisi de olabilir onu bilmiyorum. Emziremediğim için sık sağım yapıyorum. Sütü artıran en önemli şey su ve emzirme/sağım diyorlar