- 14 Ekim 2023
- 706
- 781
- 28
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.241
Bizim iznimiz benim 33. Haftama denk geliyor ben o zaman için sordum her şey yolunda olursa ben bi sakınca görmüyorum demişti doktorum, ki benim doğuma yakın olucak. Sizin için daha uygun bir zaman dilimi tam seyehat etmelik zamanlardasınız, her şey yolundaysa keyfinize bakın derim benHanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
Sağol canım biz iyiyiz sen nasılsınKizlar herkes iyi mi, benim su 15 gun cok hareketli gececek evi komple boyatiyoruz birde birkac kucuk tadilat isleri vardi onlar da olacak bakalim nasil gececek
Benim yengemde olurdu hamileliklerinde acaba bende de olcak mı diye merak ederdim ama olmadıKızlar sizde göbeğinizde siyah çizgi belirdi mi ? Dün böyle bir gözlerimi kıstım sağa sola çevirdim göbeğimi var galiba. Çok beyaz tenli olduğumdan belli olmuyor ama var sanırım .
Ben bebek arabası ve beşiğini ilk aylarda almıştım, şimdi de odasını aldık montessori tarzda haziran gibi gelicek. Büyük şeyleri önden halletmek istedim kıyafet ve ıvır zıvırları son aylara bıraktımKizlar 20 .haftam doldu bebek eşyasını kaçıncı ayda aldınız ben alayım diodum ama erkenmi sizce bebek arabası beşik v.s
Bugün bende oldum. Doktorum bana 2 doz önerdi. O yüzden ikinci dozuda olucamMerhaba kızlar. 20 haftalık hamileyim bugün tetanos aşısı oldum bir ay sonra ikinci doz olunacak dedi hemşire sizlerden kaç doz olan var doktoru yorum yapan var mı ?ikinciyi olmamak sorun yaratır mı?
Ben ikisini de oldum canımBugün bende oldum. Doktorum bana 2 doz önerdi. O yüzden ikinci dozuda olucam
Var var 12. Hafta gibi belirmeye başladı göbek deliğimin altından aşağı kadar henüz üst kısmında yokKızlar sizde göbeğinizde siyah çizgi belirdi mi ? Dün böyle bir gözlerimi kıstım sağa sola çevirdim göbeğimi var galiba. Çok beyaz tenli olduğumdan belli olmuyor ama var sanırım .
22+2 deyiz bugün, sabah kontrole gittim yarım kiloyu geçmiş bebiş. Boyu da 25 cm miş. Normal gidiyor zamanına göre dedi, senin de biraz fazladır o zamanKızlar bebeklerinizin kilosu nasıl gidiyor? Biz bugün 23.haftaya girdik. Merak ettim boyu kilosu güzel dedi doktor haftasıyla uyumlu dedi
Bizde yarım kiloyu geçtik canım boyunu tam hatırlamıyorum şuan 28 cm falan olabilir22+2 deyiz bugün, sabah kontrole gittim yarım kiloyu geçmiş bebiş. Boyu da 25 cm miş. Normal gidiyor zamanına göre dedi, senin de biraz fazladır o zaman
Ben kıyafet aldım bir sürü , sanırım yanlış da aldım ama olsun heves ettim aldımSağol canım biz iyiyiz sen nasılsınbenim de bayram sonrası çok yoğun geçicek, odasını yapıcaz bikaç tadilatlık iş var, temizlik vs. İnşallah kolay geçer gönlümüzce olur
Benim yengemde olurdu hamileliklerinde acaba bende de olcak mı diye merak ederdim ama olmadı
Ben bebek arabası ve beşiğini ilk aylarda almıştım, şimdi de odasını aldık montessori tarzda haziran gibi gelicek. Büyük şeyleri önden halletmek istedim kıyafet ve ıvır zıvırları son aylara bıraktım
Maşallah ona annesi çok sevindim her şeyin iyi olmasınaKızlar bugün detaylı ultrasonum vardı her şey güzel çıktı çok şükürkızımda gülerek poz verdi
Göbek deliğimden aşağı doğru benimkisi aşırı belli değil benim hatta çok erken çıktı hamileliğimin ilk haftalarında falan normalde daha geç çıkarmış kimisinde hiç çıkmazmış
Bu haftalarda çıkar yazıyor uygulamada , ismi de varmış linea nigra, ben yine bakayım benimki varla yok arasındaO çizgi bende de erken çıktı. Hatta isim bile taktıkgöbeğimi ortadan ikiye kadar tam ortan böldüğü için adına “ekvator” koyduk
Ben 24. Hafta diye biliyorum doktorum banada 24 'te randevu verdi şeker yüklemesi içinbugün kontrolüm vardı 19+3 üm ultrasonda 20 haftalıkmışız yarın gel şeker yüklemesi yapalım dedi , bu haftalarda mı yapılıyor
Geceleri de kramp ve uyuşma çok yaşıyorum maalesef.benim de sol kalçamda oluyor özellikle geceleri artıyor yatırmıyor beni
Normalde magnezyumu doktorum yoğun çalıştığım, ayakta kaldığım günler kullanmamı önerdi ama ben hergün alıyorum artık. En azından gece kramplarım azaldı.Geçen hafta bir akşam bana da oldu sağ kalçamın içi oyuluyor gibiydi yürüyemedim bacağa doğru da elektriklenme oldu. Gece uykudan uyandırdı sabah da çok hafif devam etti sonra geçti. Magnezyum içtim ben de. Doktor ekstra bir şey söylemedi, şuan için yok ama tekrarlayabilir gibi
Ben daha 19um ya bilemedim kararsız kaldımBen 24. Hafta diye biliyorum doktorum banada 24 'te randevu verdi şeker yüklemesi için
Bana da 24.haftada yapılıyor diye söylendi.bugün kontrolüm vardı 19+3 üm ultrasonda 20 haftalıkmışız yarın gel şeker yüklemesi yapalım dedi , bu haftalarda mı yapılıyor